Flurona – flunssan ja koronan sekoitus leviää Israelissa

Korona jyllää edelleen Israelissa, vaikka maa on aloittanut jo neljännen rokotekierroksen.

Sionismi

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu tiedotustilaisuudessa koronavirusepidemiasta maaliskuussa 2020.

Koronahysteria alkaa saamaan jo avoimen päänaukomisen muotoja hysteriakauppiailta. Vuoden ensimmäisenä päivänä uutisoitiin uudesta viruskoktailista – Fluronasta. Kyse on flunssan ja koronan sekoituksesta.

Raskaana oleva israelilaisnainen kävi testeissä sairaalassa oltuaan kipeänä. Hänet testattiin positiiviseksi sekä flunssaan että koronaan. Lääkärin mukaan hänellä ei ole kahta eri virusta, vaan kyse on samasta viruksesta – siis koktailista.

Mikäli innostus levittää kauhutarinaa Fluronasta maailmalle eskaloituu, voimme odottaa lisää rajoituksia sekä rokotepakottamista ”uuden variantin” äärellä. Vaikka esimerkiksi Omikron-varianttia on kuvailtu lievemmäksi virukseksi kuin aikaisempia koronavariantteja, on sillä perusteltu enemmän sulkutiloja sekä rajoituksia kansalaisille.

Lähde: Daily Mail

Hyvinvointi Israel Koronarajoitukset Koronavirus Omikron Pakkorokotukset Rokotepassi Rokotteet Rotu Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • EV

  Vastaa

  Omicronin jälkeen Ranskasta juuri löydettiin uusi variantti koronaviruksesta: IHU-variantti 😀 ei tää lopu, sellaset rahahanat auki Big Pharmalle, ettei loppua ole näkyvissä vielä pitkään pitkään aikaan. Tämä sekoilu on ajanut länsimaat jo niin pahaan kansanjakautumiseen ja vakavaan syrjintäkampanjaan, että tästä seuraa melko katastrofaalinen lopputulos. Tämän hysterian ja tyrannian pioneerit tulevat syyttämään rokottamattomia, ”salaliittoteoreetikoita”, ”äärioikeistoa” ja Venäjää tästä kaikesta.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Koska kyse on Israelista, kaikki sieltä tuleva ”informaatio” on äärimmäisen epäluotettavaa. Sionisteille tärkeintä on narratiivi. Sitä sionistimediat kutovat kaiken aikaa ja kaikesta.

  Sionistimedia kutoo Israelissa kaiken sionistia uhkaavan terrorismiksi, kun taas sama media kutoo valkoisissa maissa aivan eri väristä kudelmaa. Tässä sionistien tarinassa Israelissa ”terroristiksi” määritelty ihminen on meillä ressukka, pakolainen, ihminen, jota pitää ymmärtää.

  Tämä on loputonta propagandaa, se ei ole informaatiota, kaikkea muuta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ja jotkut ottavat vieläkin ihan tosissaan tämän komedian… Pfizer jo odottaa, että pääsee nettoamaan tällä mukamas uudella variantilla jälleen.
  Kunhan ensin voitelevat muutaman terveysalan päättäjän ja kertovat miten asiassa pitää edetä.

 • Kansaa edustavasta valtiosta uneksiva.

  Vastaa

  Mä voin vain sieluni silmin nähdä, kuinka umpipuupäät hokee: On se olemassa. Ihan oikeesti. Ne sano, et se on olemassa. Ihan oikeesti. Ne sano niin.

  • Salomon

   Vastaa

   Haha

 • TT

  Vastaa

  Vaikka Netanjahu on kiero kusipää, niin koronapolitiikassa hän on yksi rehellisimmistä ja kertoi jo kauan sitten, että vaatimus rokotekattavuudelle on 100% ikäryhmissä 0–120. Muualla aluksi arkailtiin ja kerrottiin, että vaatimus laumasuojalle on noin 65%, mikä sekin on hulluutta, koska vain aidosti riskiryhmät pitäisi erityisesti suojata. Sataan prosenttiin tähtäävä fanatismi julkistettiin meilläkin sitten myöhemmin, vaikka se sotii kaikkea järkeä, eettisyyttä ja epidemiologista tietämystä vastaan. 

  Upouuden lääkkeen 100% syöttö kansalle vieläpä usein annoksin on huimaa riskipeliä ja siinä tarjotaan lääkeyhtiöille mahdollisuus syöttää kansalle mitä hyvänsä sotkua ilman, että jää jäljelle vertailuryhmää, joka olisi yleisesti tiedossa. Lääkeyhtiöt tekevät meillä testejä, lääkkeet ovat käytänössä yhä kenttäkokeiluvaiheessa (testivaihe 3) ja levityksessä pelkästään byrokraattisen kikkailun ja ”hätätila”-hyväksynnän ansiosta. Osa rokoteampulleista sisältänee pelkkää suolaliuosta, mutta me kansalaiset emme tietenkään saa tietää, ketkä niitä saavat. Me olemme vain karjaa, jota pelottelemalla ajetaan globalistien rakentamiin aitauksiin.

 • Jones

  Vastaa

  Todella helppo suorittaa kansanmurhat rokottamisella. Jos joillakin on media täysin hallussaan, niin he voivat laittaa ihmiset vain pelkäämään jotakin flunssaa. Sitten lähettää eliminoitaville kansoille tappavat rokotteet. Ne kansat, joiden katsoo olevan rotuveljiään, rokotetaan tietenkin harmittomilla rokotteilla. Ei siis ihme, että afrikkalaiset tuhosivat miljoona rokotetta, jotka he olivat saaneet Euroopasta.
  Nigeriassa tuhottiin yli miljoona AstraZeneca-annosta
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008496328.html

 • Nimetön

  Vastaa

  Voi olla että Israelissa ei ole rokotettu yhtäkään ihmistä vaikka muuta väittävät. Juutalainen valehtelee aina.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Juutalaiset johtavat koronarokotetta valmistavaa Pfizeria ja Israelista löytyy jälleen uusi koronan muoto…sattumaako?

 • Salomon

  Vastaa

  On jo lähes surkuhupaisaa, että tää veren imiä rotu ottaa tässäkin asiassa itselleen yhden sulan hattuunsa lisää, mutta onneksi, onneksi! On antisemitismi niin voi vaikka syyttää itsensä tuottamia elokuvia, tai siis ihan mitä vaan. Kohta koronakin on antisemitisti kun tappaa juutalaisia. Vittu mitä porukkaa, miks noi ei voi vaan kuolla pois.

 • rellinen

  Vastaa

  Hallinnon toimesta koronarokotteiden haittailmoitukset mahdollisine kuolemantapauksineen tullaan nimeämään ”pitkittyneen koronan” tapauksiksi. Tästä on jo selkeitä merkkejä esim. hesarissa.
  Näin päästään eroon rokotetyrkyttäjille kiusallisista rokotehaitoista, mahdollisesta rokotuksiin liittyvästä kuolleisuuden kasvusta(jokuhan voi syyttää hallintoa joukkomurhasta) ja samalla saadaan lisää virtaa erilaisten pakkotoimien edistämiselle koronatartuntojen(rokotehaittojen) lisääntymisen myötä.
  Eli kun rokotteista huolimatta korona leviää ja rokotteetkin paljastuvat humpuukiksi(myrkyksi), sekä koronakin muuntautuu harmittomammaksi, puliveivataankin asiat ympäri ämpäri ja käytetään perusteena pakkorokotusten, pakkotoimien ja uusintarokotusten edistämiseksi(jatkamiseksi).

 • juha II

  Vastaa

  Todellinen kriisi, sillä pitäähän sen olla puhdas juutalainen niin kuin usraelista pakoon luikkineet pedofiilit. Rankempia ovat nämä Mooseksen uskoisten ”tuhlaajapojat”! No, valkoisten rahojahan ovat elämänsä tuhlanneet eivät omiaan!
  Kun joistain asioista tekee teräviä huomioita on kuilun partaalla, mutta kun näet jotain ”muuta” mainitsemisen arvoista. Seisot suomalaisella wanhalla peruskalliolla!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi