”Juutalaisena Talibanina” tunnettu lahko kaapannut ja raiskannut lapsia

Ryhmä pakottaa pienet tyttölapset menemään naimisiin vanhojen miesten kanssa.

Sionismi

Lev Tahorin jäseniä.

”Juutalaisena Talibanina” tunnettua Lev Tahor ‑nimistä lahkoa epäillään pienten lasten kidnappaamisesta ja raiskaamisesta. Lahko itse sen sijaan väittää joutuneensa perinteisen antisemitismin eli juutalaisvihan uhriksi.

1980-luvulla Israelissa perustettu ”juutalainen Taliban” on joutunut siirtymään maasta toiseen, koska paikallisväestöt ovat pitäneet ryhmän toimintaa vastenmielisenä. Tänä syksynä noin 70 lahkon jäsentä pyrki muuttamaan Guatemalasta Irakin Kurdistaniin. Juutalaiset kuitenkin otettiin kiinni ja siirrettiin Turkkiin ennen kuin nämä pääsivät määränpäähänsä.

Lev Tahorin jäsenet noudattavat äärimmäisen tiukkoja kosher-säännöksiä. Lahkon naiset pakotetaan pukeutumaan mustaan kaapuun, joka peittää heidät päästä varpaisiin.

Pedofiililahko

Ryhmä pakottaa pienet tyttölapset menemään naimisiin vanhojen miesten kanssa. Useat ihmisoikeusaktivistit pitävätkin Lev Tahoria silmällä erityisesti lahkon toimintaan liittyvän pedofilian vuoksi.

Lahkon johtajaa Nachman Helbransia syytetään nyt New Yorkissa lasten kidnappaamisesta. Nachmanin isä Shlomo Helbrans on Lev Tahorin perustaja.

Syyttäjän mukaan kaappaukset suoritettiin 2018. Tuolloin Lev Tahor kidnappasi lapsia New Yorkissa ja salakuljetti nämä Meksikoon. Juutalaisia on syytetty lasten kidnappauksista ja murhista jo tuhansien vuosien ajan eri puolilla maailmaa.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Kidnappaus Kosher Lapsenraiskaus Lev Tahor Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Totalitarismia tuokin. Kommunismia levittävä juutalaislahko on kuitenkin kaikkein vaarallisin. Väittävät olevansa tieteellisiä ateisteja ja muuttavansa yhteiskuntia paremmiksi ja oikeudenmukaisemmiksi. Tuloksena tähän mennessä jo 100 miljoonaa kuollutta ja lisää on tulossa.

 • N.N.

  Vastaa

  Helbransin tinkimätön lähestymistapa juutalaisten kunnioittamiseen ja uskoon, samoin kuin hänen tehokas sionistien vastainen propaganda aiheutti hänelle irtisanomisia ja väkivaltaa, joka koski myös hänen perhettä. 1991: ssä, jota syytettiin yhteyksien pitämisestä Hamasin kanssa ja pelossa Persianlahden sodan laskeutumista, hän muutti yeshivansa ja perheenjäsenensä yhteisöön Brooklyniin, New Yorkiin. Hän jatkoi työtään siellä houkutellessaan joukkoa israelilaisia, jotka matkustivat Yhdysvaltoihin liittymään Lev Tahoriin. Yksi hänen opiskelijoistaan ​​oli alaikäinen, minkä seurauksena Helbrans tuomittiin alaikäisen kidnappauksesta. Oikeudenkäyntiä käsiteltiin laajasti Israelin lehdistössä, ja Israelin konsulaatin työntekijä osallistui kuulemistilaisuuksiin tuomitsemalla vastaajan julkisesti. Rebbe suoritti vankeusrangaistuksen ja hänet karkotettiin Israeliin 2000: ssä. Vielä on epäselvää, onko syytys perusteltu, koska poika väitti oikeudenkäynnissä, että hän oli paennut väärinkäyttävästä perheestään. Useita vuosia myöhemmin entinen opiskelija, jo aikuinen ja näkyvästi ei Lev Tahorin jäsen, osallistui yhden Helbransin lapsen häihin, mikä asettaa syytöksen edelleen epävarmaksi.

  Suurin osa Lev Tahorin ydinjäsenistä, noin 150-ihmisistä, asettui Guatemalan järvenrantakaupunkiin, mutta heitä pyydettiin poistumaan muutaman kuukauden kuluttua vastauksena paikallisten alkuperäiskansojen yhteisöjen huolenaiheisiin kulttuurinsa suojelemisesta (Woods elokuu 29, 2014). Myöhemmin heidän ilmoitettiin asuneen Guatemalan kaupungissa ja Meksikon osavaltiossa Chiapasissa. Syyskuussa 2016 reagoi Israelin viranomaisten ilmoituksiin Guatemalan poliisi raivasi useita Lev Tahorin seuraajien taloja, mutta ei löytänyt mitään epäilyttävää. Kun Israelin viranomaiset pyysivät kaikkien lasten takavarikointia yhteisössä ja tarjosivat heidän siirtävänsä Israeliin, Guatemalan viranomaiset hylkäsivät pyyntönsä. Raportoidusti Israelin edustajat olivat seuranneet Lev Tahoria Guatemalaan ja Meksikoon estääkseen kiinteistöjen ostamista siellä (”More On” 2017)

  Ilmeisesti lahkosta kysymys ja onhan maailma täynnä moisia, Suomessakin, ja täältäkin löytyy pedolahko!

 • Juutalainen se oli

  Vastaa

  …ja montakos kertaa juutalaiset on karkoitettu eri euroopan maista niiden iljettävien rituaalien ja tekojen vuoksi?

  Onneksi suomalainen tukija oli se joka teki läpimurron Jack the Ripperin tutkinnassa jossa sarjamurhaajaksi paljastui juutalainen.

  • N.N.

   Vastaa

   ”Teorialle Viiltäjä-Jackista täystyrmäys Ruotsissa: Huijausta
   Sydsvenskan-lehti ampuu alas uuden teorian Viiltäjä-Jackin henkilöllisyydestä.

   - Järjetön ajatus, miksi poliisi antaisi uhrien omaisuutta pois? Ja kuka antaisi vaimolleen verisen huivin, Christer Holmgren kirjoittaa.

   Holmgrenin mukaan huivi ei ole vakuuttava todiste. Hän kirjoittaa, ettei sen alkuperästä voi olla täyttä varmuutta.

   - Catherine Eddowesilla ei olisi ollut varaa sen laatuiseen kankaaseen ja joidenkin asiantuntijoiden mukaan kangas on 1900-luvulta, hän listaa myös.

   Kaukaisien sukulaisten dna-näytteet eivät myöskään ruotsalaistoimittajaa vakuuta.

   - Näin vanhassa kankaassa voi olla useampia dna-jälkiä.

   Myös Keskusrikospoliisin rikosteknisen laboratorion johtajan Erkki Sippola totesi Iltalalehdelle aiemmin tällä viikolla, että yli 120 vuoden jälkeen esinettä on liikutellut ja kosketellut liuta ihmisiä.”

   Olen minäkin lukenut, että juutalaiset syövät vastasyntyneitä aamiaiseksi.

 • N.N.

  Vastaa

  Oikeistan, kun katsoo tuota kuvaa, huomaa, että siinä on normisuomalaisnaisia ja ‑ruotsalaisnaisia lapsineen.

  Yleensä kesäsin on ilo nähdä tällaisia pitkiä letkoja menossa kaikki samaan paikaan, ehkä Kelaan?

  Ja kierettyskeskukset täpötäynnä näitä ja nuoria miehiä.

 • Jones

  Vastaa

  Kuinka juutalaiset kehtaavat mennä Etelä-Ameirkkaan, jossa levitetään mormoonien uskontoa, jonka mukaan juutalaiset ovat alkuperäisiä amerikkalaisia. Tähän ei puutu kukaan, vaikka se on aivan selvää vihapuhetta.
  Intiaaneista kirjoitetaan mormoonien kirjassa näin:
  1. Nefi 12: 23
  Ja tapahtui, että minä näin, että heidän vaivuttuaan epäuskoon heistä tuli tumma ja inhottava ja saastainen kansa, täynnä joutilaisuutta ja kaikenlaisia iljetyksiä.

  2. Nefi 1: 17
  Murhe on painanut sydäntäni kerran toisensa jälkeen, sillä olen pelännyt, että teidän sydämenne paatumuksen tähden Herra, teidän Jumalanne, kävisi teidän kimppuunne vihansa täyteydessä, niin että teidät erotettaisiin pois ja hävitettäisiin iäksi.

  Ei siis ihme, että intiaanit karkoittivat juutalaiset Guatemalasta.
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002757734.html

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi