Trump hakee juutalaisjärjestöiltä tukea 2024 vaaleihin – ”Israel kirjaimellisesti omistanut kongressin!”

Trump vakuuttelee juutalaisille, että hänen vaalivoittonsa tulisi lisäämään juutalaisten valtaa vielä merkittävästi.

Sionismi

Donald Trump sekä juutalaiset lobbaajat Sheldon ja Miriam Adelson.

Yhdysvaltojen valeopposition johtohahmo Donald Trump valmistautuu asettumaan ehdolle vuoden 2024 presidentinvaaleihin. Tukea kampanjalleen Trump hakee luonnollisesti Amerikan juutalaislobbylta.

Trump osallistuu Repulican Jewish Coalition (RJC) ‑painostusjärjestön konferenssiin, jossa republikaanipuolueen edustajat sitoutuvat palvelemaan rikkaita juutalaisia saadakseen vastineeksi suuria rahasummia vaalikampanjoitaan varten. RJC arvioi, että konferenssiin osallistuu noin 700 ihmistä.

Jewish Telegraphic Agency (JTA) ‑lehden mukaan RJC:n suhde Trumpiin on ”mutkikas”, koska järjestö tukisi mieluummin ”internationalistisia” eli globalistisia republikaaneja. Koska Trump on kuitenkin edelleen erittäin suosittu äänestäjien keskuudessa, joutuvat juutalaislobbaajat mitä ilmeisimmin hyväksymään hänet yhteistyökumppanikseen.

”Israel kirjaimellisesti omistanut kongressin”

JTA:n mukaan RJC toisaalta rakastaa Trumpin politiikkaa Lähi-idässä, sillä hän tuki edellisellä presidenttikaudellaan avokätisesti Israelin sotilaallista rasismia. Trump esimerkiksi julisti palestiinalaisille ja syyrialaisille kuuluvia alueita juutalaisalueiksi ja jopa murhautti Iranin toiseksi tärkeimmän valtiomiehen, Qassem Suleimanin, Israelin vaatimuksesta.

RJC:n kokous tullaan järjestämään äärisionististen juutalaismiljardöörien Sheldon ja Miriam Adelsonin kasinoimperiumiin kuuluvassa luksuskiinteistössä. Sheldon Adelson kuoli aiemmin tänä vuonna, mutta hänen vaimonsa Miriam jatkaa Yhdysvaltojen politiikan korruptoimista uhkapeleillä kartutetulla omaisuudellaan.

Ei ole yllättävää, että Trump hakee tukea juuri juutalaisilta. Hiljattain Trump totesi radiossa, että Israel on ”kirjaimellisesti omistanut Yhdysvaltojen kongressin” vuosien ajan, vaikka hänen mukaansa demokraattipuolue on nyt ”lakkauttanut” Israelin ylivallan Yhdysvaltojen politiikassa. Trump kuitenkin lupasi juutalaisille palauttavansa Israelin ylivallan, mikäli hänet valitaan presidentiksi.

Myös demokraatit palvelevat juutalaisia

Trumpin lausuntoa demokraateista pidettiin kummallisena. Hänen mukaansa erityisesti maahanmuuttajataustaiset republikaanipoliitikot Ilhan Omar ja Alexandria Ocasio-Cortez olisivat nujertaneet sionistien ylivallan kongressissa. Todellisuudessa juutalaislobby on nöyryyttänyt sekä Omaria että Ocasio-Cortezia julkisesti, kun nämä ovat pyrkineet haastamaan Israelin ylivallan.

Juutalaiset pakottivat Omarin pyytämään julkisesti anteeksi 2019 sen jälkeen, kun hän totesi, että juutalaisella lobbausjärjestö AIPAC:lla on liikaa poliittista valtaa. Ocasio-Cortezia puolestaan nöyryytettiin tänä syksynä, kun hän valmistautui vastustamaan hanketta, jossa Yhdysvaltojen hallitus pyrki lahjoittamaan miljardi dollaria veronmaksajien rahaa juutalaisvaltion ohjusjärjestelmän kehittämiseen. Juutalaiset pakottivat Ocasio-Cortezin perumaan päätöksensä äänestää hanketta vastaan.

Israel hallitsee toisin sanoen myös nykyistä demokraattipuolueen nimissä olevaa hallintoa. Trump kuitenkin vakuuttelee juutalaisille, että hänen vaalivoittonsa tulisi lisäämään juutalaisten valtaa vielä merkittävästi.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency (1, 2), NPR, The New York Times

AIPAC Alexandria Ocasio-Cortez Donald Trump Globalismi Ilhan Omar Iran Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Korruptio Lobbaus Miriam Adelson Palestiina Poliittiset viholliset Politiikka Qassim Suleimani Republican Jewish Coalition Rikos Rotu Salamurha Sheldon Adelson Sionismi Syyria Vaaliraha Vaalivaikuttaminen Valeoppositio Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Vanha mutta toimiva taktiikka: kun tukee molempia puolueita, aina oma ehdokas voittaa. Valittiin Yhdysvaltain presidentiksi republikaani tai demokraatti, juutalaisille presidentti on kiitollisuuden velassa. Epäilemättä myös pienpuolueiden ehdokkaat saavat varmuuden vuoksi jotain tukea juutalaisilta.

 • Voi voi...

  Vastaa

  Tämä on huono peliliike. Tämän jälkeen koukkunokat pompottaa Trumppia ihan miten ne haluaa. Ja ensimmäisen kauden talousparannus muuttuu talousromahdukseksi. Tällä peliliikkeellä Trump vain tuhoaa maineensa.

 • Nimetön

  Vastaa
 • TT

  Vastaa

  USA:n ja meidänkin politiikka on sitä, että täytyy valita pahan tai aivan kauhean juutalaislobbyn väliltä. Jakolinja näyttäisi menevän ateististen vasemmistojuutalaisten tai oikeistolaisten sionisti-juutalaisten välillä. Nukkepresidentti Joe Biden on miehittänyt hallintonsa vasemmistojuutalaisilla ja meno maassa on aivan hirveää. Tähän verrattuna Trumppia tukevat juutalaiset ovat lähes siedettäviä. Valkoisten kansojen tilanne on surkea. Kaikki maailman maat paitsi Unkari ja Puola ovat anti-white hallinnon alaisuudessa, jopa Venäjä. Suomessa kansa on aivopesty kannattamaan oman rotunsa vastaista politiikkaa.

 • Huomatkaa Trumpin kireä hymy

  Vastaa

  Aivan kun hän haluaisi syöttää tuon hyppysissään olevan juutalaistekeleen (mikä sen nimi onkaan) rennosti vieressä istuskelevalle Sheldonille.

 • Trapezoid Scheme

  Vastaa

  Katsokaa nyt noita USA:n presidenttejä ja meidän pressoja kautta aikain: millaista sakkia siellä on istunut pallilla? Onko isoa nokkaa, isoa korvaa, kiharaa tukkaa? JFK:n jälkeen USA:n presidentit ovat olleet täysin vailla minkäänlaista valtaa. Clinton, Bush, Obama, Trump – kaikilla kipa päässä itkumuurilla.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Burnt_offering_(Judaism)

  Tuolta voitte lukea ”holokaustista” eli kun ”kaikki poltetaan” uhrilahjana. Muistakaa että (((media))) aloitti tämän rummutuksen jo 1890-luvulla. Sitä yritettiin pakottaa ensimmäisessä maailmansodassa ihmisten mieliin. Vaikka maailman kolme tunnetuinta kirjasarjaa toisesta maailmansodasta – ”Crusade in Europe”, Dwight D. Eisenhower (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948); ”The Second World War”, Winston Churchill (London, Cassell, kuusi osaa, 1948–1954); ”Mémoires de Guerre”, Charles de Gaulle (Paris, Plon, kolme osaa, 1954–1959) – eivät mainitse sanallakaan ”holokaustia” yli 7000 sivullaan, niin silti jotenkin sanomalehdet, aikakauslehdet, Hollywood, uutiset ja TV ovat leiponeet ”holokaustin” faktaksi ihmisten tajuntaan. Kurt Vonnegut ei mainitse ”holokaustia” kirjassaan ”Teurastamo 5” (1969), kun hän – Dresdenin pommituksen selviytyjä – puhuu kirjansa alkupuheessa ”Euroopan suurimmasta joukkomurhasta”. Eli milloin ”holokausti” on keksitty? Muistakaa että kukaan ei ollut nähnyt eikä kuullutkaan mistään holokaustista, ennen kuin (((amerikkalaiset))) sotilaat nämä ”tuhoamisleirit” löysivät!

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Jerusalemin_kolmas_temppeli

  Tässä suomeksi mielenkiintoista asiaa: ”—teoksessaan Mishnen Torah, jota jotkut pitävät juutalaisen lain lopullisena auktorita­tiivisena selityksenä, hän kuitenkin ilmoitti, että eläin­uhrit aloitetaan kolmannessa temppelissä uudelleen ja kertoi myös yksityis­kohtaisesti, miten se tapahtuu”

  Joh. 2:19 eli hyvä sana puhuu Saatanan synagogaa vastaan: Jeesus vastasi ja sanoi heille: ”Hajottakaa maahan tämä temppeli, niin minä pystytän sen kolmessa päivässä.”

  Mitä mieltä juutalaiset ovat meistä ”vääräuskoisista”?

  1. Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

  2. Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä; aaseja.

  3. Midrash Talpioth 225d: Jehova (Jumala eli Saatana) loi ei-juutalaiset ihmisen muotoisiksi, niin ettei eläinten muotoisten eläinten tarvitse palvella juutalaisia. Ei-juutalainen (esim. kristitty) on niin ollen ihmishahmon omaava eläin, jonka on palveltava juutalaista yötä päivää. Heitä ei voi koskaan vapauttaa tästä palvelusta.

  4. Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.

  5. Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset ovat kansaa, joka on kuin aaseja; orjia, jotka katsotaan isännän omaisuudeksi.

  6. Jebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.

  Eli kysyn teiltä loppuun tämän: uhraako NWO-eliitti valkosia lapsia Saatanalle ihmislahjoina?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi