Joe Biden kruisaili Roomassa 85 auton kulkueella ennen ilmastokokousta

"Ei kovin ilmastoystävällistä," kriitikot sanoivat.

Sionismi

Rutiininomaisesti ilmastonmuutoksesta vouhottava Amerikan presidentti Joe Biden ajeli Italiassa vieraillessaan 85 auton kulkueella pitkin maan pääkaupungin, Rooman katuja vain kaksi päivää ennen Skotlannin Glasgow’ssa järjestettävää kansainvälistä COP26 ‑ilmastokonferenssia.

Luonnollisesti Bidenin naurettavan suuri autosaattue herätti kritiikkiä presidentin tekopyhyydestä tämän matkustaessa pitkin Roomaa noin ”Ilmastohaitallisella” tavalla ilmastokonferenssia edeltävinä päivinä.

Laskelmien mukaan presidentin Euroopan vierailu tuottaa miltei miljoonan kilon hiilidioksidipäästöt.

Lähde

Eurooppa Ilmastonmuutos Italia Joe Biden Kaksinaismoralismi Poliittiset viholliset Politiikka Saasteet Sionismi Skotlanti Talous Teknologia Tekopyhyys Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • 30 v muita ennemmin

  Vastaa

  Tekopyhät jenkit. Ja venäjä, brassit & kiina viittaavat kintaalla koko asialle. Mutta suomen täytyy olla eturintamassa kusetettavana.

 • pöh

  Vastaa

  Jutussa oli pieni asiavirhe, pitäisi lukea Amerikan valepresidentti

  • rellinen

   Vastaa

   Cia:n kommareiden tuote.

 • Vääristynyt maailmakuva

  Vastaa

  Nämä kaikenmaailan ilmasto-öyhöttäjät sekoilevat taas. Ne vaatimat muita muuttamaan elämäänsä kurjemmaksi itse samalla esiintyen kuin olisivat jo tehneet kaikkensa. Kirppareilta on haettu virttyneet villapaidat, nahkasaappaat ja pussihousut. Ja niiden turvin sitten patsastellaan esittämässä vaatimuksia.

  Nämä ilmasto-uskovaiset eivät kuitenkaan ymmärrä edes suuruusluokkatarkastelua joka osoittaa niiden vaatimusten harhaisuudet:

  - Neljä maailman suurinta rahtilaivaa kuluttaa enemmän polttoainetta kuin koko maailman liikenne.

  - Euroopan lentoliikenne kuluttaa enemmän polttoainetta kuin maaliikenne.

  - Yksin Afrikassa poltetaan öljykaasua (gas flare) päästöinä ilmaan enemmä kuin koko euroopan liikenne tuottaa.

  - ATK-maailmassa ylivoimaisesti eniten energiaa kuluttaa video-streamaukset.

  - Jos SOME-palvelut sammutettaisiin niin energiakulutus vähenisi 5/6‑osaa.

  - Jos raideliikenne Suomessa lopetettaisiin niin kaksi ydinvoimalaa voitasiin sammuttaa heti.

  Olisi mukava tietää kuinka moni noista ilmasto-uskovaisista olisi valmis luopumaan euroopan ulkopuolella valmistetuista tuotteista ihan päästöjen vuoksi. Kuka esim. olisi halukas luopumaan Aasiassa valmistetuista kännykästään, tabletistaan tai tietokoneestaan? Kuinka moni olisi halukas vaihtamaan äly-kännykkänsä 2G peruspuhelimeen? Kuinka moni oikeasti Hanasaaren- tai muiden voimalaitosten päästöistä huolestunut olisi valmis laskeman asuntonsa lämpötilan +15 asteeseen (kosteushan alkaa kerääntyä vasta +8:ssa asteessa). 

  Kuinka moni olisi valmis ostamaan vaatteensa Tamsilkin tuotannosta tai Nanson Suomen tuotannosta? Tai ostamaan niitä kenkiä jotka on valmistettu Suomessa. Ulkovaatteista puhumattakaan. 

  Kuinka moni ilmasto-uskovaisista olisi valmis käyttämään linja-auto liikennettä saastuttavamman raideliikenteen sijaan? Tai vielä parempaa, kävelemään/polkupyöräilemään kaikki matkansa.

  Kuinka moni ilmasto-uskovaisista on valmis kasvattamaan oman ruokansa ettei sitä tarvitse valmistaa teollisesti ja rahdata kauppoihin matkojen päästä saastuttavilla välineillä? Esim. Espanjalaiset ja Afrikkalaiset tuotteet koristavat monen kaupan hyllyjä ja niistä koitetaan kaulita/leipoa hyväksyttyjä liimaalalla niiden kylkeen tarra jossa lukee ”fair trade”. Aivan yhtä paljon niiden rahtaaminen on tuottanut päästöjä kuin muidenkin samoilta alueilta tuotujen tuotteiden (ne rahtilaivat).

  Jos ilmasto-uskovaiset oikeasti haluaisivat tehdä jotain asioiden hyväksi niin ne muuttaisivat maaseutukuntaan jossa lähin naapuri olisi 100m päässä. Useat tutkimukset ovat osoittaneet että haja-asutus alueilla asuminen on ekologisin asumismuoto. Jo yksin jätteiden osalta. Saati sitten ruuanjakelun. Tai energiatarpeen.

  • How dare you!

   Vastaa

   Kiitos hyvästä ja informatiivisesta kommentista. Toiveena toimituksen suuntaan, että olisi kiinnostavaa lukea tuollaisia artikkeleita ilmastoasioihin liittyen. Tuota kommenttia voisi vaikka käyttää pohjana, tietysti ensin sen väittämät pitäisi tarkistaa. Jotakin vastapainoa mielestäni tarvittaisiin sille pelonlietsonnalle, että jos et lopeta heti autoilua niin napajäät sulavat ja jääkarhut hukkuvat sinun itsekkyytesi vuoksi.

  • Leif

   Vastaa

   Hyviä pointteja. Lähteitä olisi joidenkin tueksi ollut hyvä laittaa.

 • Gerber

  Vastaa

  Visiitti vatikaanissa venyi koska ilmeisesti brandonille tapahtui vahinko ja piti vaihtaa housut.

 • TT

  Vastaa

  Kakkahousu mädättää ensin G20 kokouksessa ja siirtyy sieltä kohti Eliitin Elokapinaa. Valtamedian seuraajilla on hermoja raastavat ajat, kun Glasgowsta alkaa kuulua ilmastofanaatikkojen julkilausumia. Homma on toisaalta aivan höyrypäistä ja toisaalta täysin tietoista länsimaiden talouksien ja kulttuurin alasajoa kohti ilmastokommunismin pimeyttä. Se mitä koronalla ei saada alas, tärvellään ilmastokultin voimalla.

 • N.N.

  Vastaa

  Biden ja Greta, marionetteja ilman oma sisältöä, pahvikuvia.

 • Julli

  Vastaa

  Tee niin kuin minä sanon, älä niin kuin minä teen.

  Aito vihervassari.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi