Amerikan keskuspankki kriisissä: Juutalainen johtaja kiinni sisäpiirikaupoista

Rikollisille juutalaispankkiireille tyypillisesti Kaplan on Yhdysvaltojen demokraattipuolueen avokätinen rahoittaja.

Sionismi

päivitetty

Juutalainen Robert Kaplan.

Yhdysvaltojen keskuspankki Fed on historiallisen kovan kritiikin kohteena tuoreen sisäpiirikauppaskandaalin vuoksi. Fedin Dallasissa toimivan osaston johtaja ja aktiivinen juutalaisyhteisön jäsen Robert Kaplan on käynyt sisäpiirikauppaa veronmaksajien kustannuksella hyödyntäen pankista saamaansa salaista tietoa.

Kaplanin uskotaan käyneen sisäpiirikauppaa viisi vuotta. Rikoksia tehdessään hän toimi paitsi Dallasin Fedin johtajana myös keskuspankin korkokomitean jäsenenä.

Finanssikeinottelussa kunnostautunut juutalaispankkiiri hyödynsi sumeilematta salaista tietoa, johon hänellä oli pääsy virkansa ansiosta. Hän luki muiden Fed-pankkiirien luottamuksellisia muistioita, sai ohjauskorkoon liittyvää tietoa ennen suurta yleisöä ja kykeni näin lyömään riskittömästi vetoa osakemarkkinoiden suunnasta. Korkokomitean jäsenenä hän pääsi myös itse osallistumaan ohjauskoron asettamiseen, mikä teki sisäpiirikaupoista entistä helpompia.

Riskikauppoja kovalla tuotolla

Kaplan suoritti sisäpiirikauppoja erityisesti pörssi-indeksifutuurien kanssa. Futuurit ovat huomattavasti osakkeita riskialttiimpia rahoitusinstrumentteja. Huonoja futuurikauppoja tehneet voivat menettää helposti valtavia rahasummia, mutta toisaalta futuurien tuotot voivat olla myös huomattavasti osaketuottoja suurempia.

Koska juutalainen Kaplan tiesi Fed-asemansa ansiosta etukäteen markkinoiden suunnan, hän kykeni lyömään vetoa riskittömästi ja tekemään satumaisia voittoja. Lyhyen tikun puolestaan vetivät muut markkinaosapuolet, kuten yritykset, eläkesäästäjät, piensijoittajat ja kaupungit. Toisin sanoen häviäjiä olivat veronmaksajat, joiden etua keskuspankkiirin tulisi palvella.

Kaikki Kaplanin sisäpiirikaupat olivat ”yli miljoonan dollarin arvoisia”, mikä voi tarkoittaa jopa satojen miljoonien transaktioita. Tarkempaa tietoa Kaplanin kaupoista kuultaneen, mikäli Yhdysvaltojen viranomaiset uskaltavat käynnistää uskottavan rikostutkinnan juutalaispankkiiria vastaan.

Kaplanin kaupat rikkoivat räikeästi Fedin sääntöjä. Tästä huolimatta juutalainen spekuloi finanssimarkkinoilla vuosien ajan ilman, että yksikään pankin sisäisistä valvojista tai arvopaperimeklareista olisi puuttunut toimintaan.

Poliitikkoja rahoittava juutalainen ”antirasisti”

Ennen siirtymistä Fed-johtajaksi Kaplan työskenteli pahamaineisessa juutalaispankki Goldman Sachsissa. Myös Goldman on jäänyt vuosikymmenten saatossa lukemattomia kertoja kiinni sisäpiirikaupoista. Goldman tunnetaan myös esimerkiksi poliitikkojen lahjomisesta ja 2007–2008 globaalin finanssikriisin aiheuttamisesta.

Rikollisille juutalaispankkiireille tyypillisesti Kaplan on Yhdysvaltojen demokraattipuolueen avokätinen rahoittaja. Puolueen ohella Kaplan on lahjoittanut huomattavia summia myös ex-presidentti Bill Clintonin säätiölle.

Kaplan toimii Jewish Theological Seminary ‑yhteisössä. Hän on saanut juutalaisyhteisöltä myös Louis Marshall ‑palkinnon. Kaplan toimii lisäksi varapuheenjohtajana Draper Richards Kaplan ‑säätiössä. Sen viimeisimmässä toimintakertomuksessa mainitaan toistuvasti, kuinka säätiö on osallistunut ”antirasistisen” toiminnan rahoittamiseen.

Lähteet: Wall Street On Parade, The Washington Free Beacon, Bloomberg, DRK Foundation

Bill Clinton Fed Finanssikeinottelu Goldman Sachs Juutalainen lobby Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Keskuspankit Korruptio Kulttuurimarxismi Lobbaus Rikos Rober Kaplan Rotu Sionismi Sisäpiirikauppa Taloudellinen riisto Talous Talousrikos Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Timppis

  Vastaa

  Ei mitään uutta auringon alla.tuomio tullee olemaan??????

 • TT

  Vastaa

  FEDin juutalaisen sisäpiirin rötöstelyjen paljastaminen on nähtävästi mahdollista vielä Teksasissa, joka osavaltio on USA:n patrioottisimpia ja vanhakantaisesti jenkkiläinen. New Yorkin Wall Streetin tai Washington DC:n osalta juutalaiskorruptio ei tule koskaan paljastumaan. USA:n raha- ja poliittinen keskusvalta on lopullisesti siirtynyt mädättäjien käsiin ja koko maa ajetaan pala palalta talouskurimukseen, sosiaaliseen kaaokseen ja lopulta alas. Jäljelle jäävä kasa romua liitetään maailmanlaajuiseen kommunistivaltioon, johon kuuluu kymmenen osavaltiota. Tämä on globalistien suunnitelma, mikä näyttää olevan hyvässä vauhdissa kaikissa entisissä länsimaissa. Suomikin tekee kaikkensa saattaakseen kansalaisensa kurimukseen ja ikuiseen vankeuteen.

 • Marika

  Vastaa

  Hyvä, jos nuo juutalaisten kuprut ja rötökset rupeaa paljastumaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi