Donald Trumpin ja Jeffrey Epsteinin lakimiehestä Zionist Organization of America ‑järjestön johtaja

Koska David Schoen on nähnyt Trumpin ja Epsteinin synkimmät salaisuudet aitiopaikalta, on hän täydellinen johtaja ZOA:lle.

Sionismi

Ystävykset Jeffrey Epstein (vas.) ja Donald Trump.

Rikkaiden juutalaisten vaikutusvaltainen Zionist Organization of America (ZOA) ‑lobbausjärjestö on valinnut uuden puheenjohtajan. Kyseessä on ortodoksijuutalainen juristi David Schoen, jonka tunnetuimmat asiakkaat ovat Amerikan entinen nukkepresidentti Donald Trump ja maailman pahamaineisin pedofiili, juutalainen Jeffrey Epstein.

Schoen edusti Trumpia tämän toisessa virkarikosoikeudenkäynnissä. Trump toimi koko presidenttikautensa ajan juutalaisen vävynsä Jared Kushnerin bulvaanina.

Trump ei toteuttanut maahanmuuttokriittisiä vaalilupauksiaan vaan keskittyi edistämään Israelin ja finanssieliitin asiaa. Äänestäjät vetivät omat johtopäätöksensä, eikä Trump päässyt kalliista vaalikampanjastaan huolimatta jatkokaudelle.

David Schoen.

Pedofiliaa ja poliittista kiristystä

Epsteiniä Schoen edusti, kun juutalaispedofiilia vastaan oli nostettu ihmiskauppasyytteet. Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kanssa yhteistyötä tehnyt Epstein paritti lapsiprostituoituja maailman vaikutusvaltaisimmille henkilöille ja kuvasi raiskaukset, jotta videoita voitaisiin tulevaisuudessa käyttää poliittiseen painostukseen. 

Trump ja Epstein olivat vuosien ajan hyviä ystäviä ja he esiintyivät juhlissa mielellään yhteiskuvissa nuorten naisten kanssa. Trumpin uskotaankin olleen yksi Epsteinin asiakkaista.

Epstein teki ”itsemurhan” vankilassa ennen ihmiskauppaoikeudenkäyntiä. ”Kuin ihmeen kaupalla” vankilan valvontakamerat olivat epäkunnossa juuri ”itsemurhan” aikana, minkä vuoksi monet epäilevät, että hänet tosiasiassa murhattiin eliitin suojelemiseksi.

Koska Schoen on nähnyt Trumpin ja Epsteinin synkimmät salaisuudet aitiopaikalta, on hän täydellinen johtaja ZOA:lle. Järjestö kykenee kiristämään Amerikan poliitikkoja raskauttavalla materiaalilla, mikäli Israelille ei esimerkiksi tahdottaisi kanavoida kongressissa tarpeeksi paljon amerikkalaisten veronmaksajien varoja.

Lähde: The Times of Israel

David Schoen Donald Trump Israel Jared Kushner Jeffrey Epstein Joukkoraiskaus Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Kiristäminen Kiristys Korruptio Lobbaus Mossad Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Tiedustelu Tiedustelupalvelut Ulkomaat Vakoilu Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta Zionist Organization of America

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tuomitsija

  Vastaa

  Trumppi tulee takas ja pelastaa maailman,tässä sohvalla oottelen…jatketaan.

 • Ruhis

  Vastaa

  Hyvin on ahdas pääkoppa kirjoittajalla. Oletko ollut paikanpäällä, kun toteat kavereiksi. Surullista ja säälittävää.

 • TT

  Vastaa

  Trumpin hämäräperäiseen lakitiimiin kuuluu iso liuta juutalaisia tai sionisteja. Esimerkiksi Alan Dershowitz, jota pidetään perustuslakiasiantuntijana aivan kuin juutalainen ymmärtäisi perustuslaeista tai oikeudenmukaisuudesta yhtään mitään. Dershowitz on myös puolustanut Jeffrey Espteiniä ja hankki tälle helpotetun tuomion eräässä aikaisemmassa jutussa.

 • NiinistÖ

  Vastaa

  Ei kannata menettää uskoa tässä vaiheessa, deep staten kuolinkellot soivat aivan juuri.….trump soluttautui käärmeenpesään pelastaakseen meidät kaikki.….…trust the plan

 • ml

  Vastaa

  Melkoisia kytkyjä tuolla Amerikassa tuntuu olevan, onhan siitäkin ollut paljon epäilyjä että Trump ei olisikaan niin isänmaallinen totuuden etsijä kuin jossain on annettu ymmärtää.

 • EV

  Vastaa

  Ei ne äänestäjät mitään johtopäätöksiä vetäneet, roskamedioiden jokapäiväinen tykitys teki tehtävänsä. Biden ihan samanlainen kipapää. Unohditte mainita, että Trump myös alkoi toteuttaa lupaamiaan asioita, myös se muuri alkoi rakentua, jota nyt Biden jatkaa ilman median huomiota. Varsinkin jenkeissä rikkaimmat ehdokkaat voittavat aina, en ihmettele yhtään, miksi niin monessa osavaltiossa äänestetään juutalaisia pormestareiksi ja kuvernööreiksi. Juutalaiset ovat myös huomanneet, että on paljon tehokkaampaa toimia presidentin taustajoukoissa, kuin itse presidenttinä.

 • Plääh

  Vastaa

  Trump on juutalainen ja huijari. Hänhän on ikänsä kannattanut aseiden takavarikointia, aborttia ja mamuvyöryä ja on clintinien kaveri

 • Onko Trump mulkvisti sittenkään?

  Vastaa

  Tuo artikkelissa oleva lause: ”Trumpin uskotaankin olleen yksi Epsteinin asiakkaista” .Eihän se Trumpin vika ole jos hän on syntynyt upporikkaaseen sukuun.Kuvitelkaa itse jos nuoresta asti nuo ZZ Top-partasuiset kipamaakarit ovat hyörineet ympärillänne painostamassa mitä saa sanoa ja mitä ajatella.Jos olet väärää mieltä niin pian irtileikattu hevosen pää löytyy aamulla herätessänne peiton alta.Tai pahempaa.JF Kennedy on todiste siitä, että myös eliittisukuun kuuluvat voivat olla oikeamielisiä ja tämä on mahdollista myös Trumpin kohdalla.Emme yksinkertaisesti voi tietää mikä Trump on miehiään, mutta hänen pedaritaipumuksiaan ei ole missään vahvistettu.Ja jos Trump on pedari, niin miksi valtamedia ei narauta häntä siitä hyvästä vaikka mäkättääkin kaikesta tuhat kertaa vähäpätöisimmistä asioista?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi