Juutalainen valeoppositiojohtaja yrittää kerätä maahanmuuttovastaiset äänet Ranskan vaaleissa

Éric Moises Zemmour on Donald Trumpin kaltainen mediaa halvoilla "kohuilla" hallitseva valeoppositiohahmo, jonka suosio enteilee vaikeuksia maahanmuuttovastaiselle liikkeelle.

Sionismi

Juutalainen Éric Moises Zemmour.

Ranskan tuleviin presidentinvaaleihin on osallistumassa näillä näkymin kaksi ”maahanmuuttokriittistä” ehdokasta: ”salonkikelpoisuuttaan” korostava liberaali Marine Le Pen ja täysin yllättäen kisaan mukaan noussut juutalainen provokaattori Éric Moises Zemmour. Le Penin puolue pelkääkin, että Zemmourin tulo voi hajottaa Macron-vastaisen opposition.

MTV Uutiset kirjoitti vastakkainasettelusta klikkiotsikolla ”Ranskan presidenttipelissä saattaa yllättää ehdokas, joka on niin äärioikealla, että Marine Le Penkin kalpenee”.

Todellisuudessa ”äärioikeistolaiseksi” luonnehdittu Zemmour on vain Donald Trumpin kaltainen mediaa halvoilla ”kohuilla” hallitseva valeoppositiohahmo, jonka suosio enteilee vaikeuksia maahanmuuttovastaiselle liikkeelle.

Juutalaisella paljon kampanjarahaa ja tukiyhdistyksiä

Zemmour liittyi presidenttikisaan aluksi ”debattiehdokkaana”, mutta hänen ennustetaan ilmoittavan virallisesta osallistumisestaan vaaleihin lähitulevaisuudessa. Zemmourilla ei ole ainakaan toistaiseksi ympärillään poliittista puoluetta, mutta juutalaisille tyypilliseen tapaan hän on onnistunut luomaan kuin tyhjästä itselleen laajan tukiyhdistysten verkoston. MTV Uutisten mukaan ”kampanjarahan keruu tuntuu olevan hyvällä mallilla”.

Jewish Telegraphic Agencyn mukaan Zemmour ”puolustaa ylpeästi juutalaista identiteettiään”. Hänen juurensa ovat Algerian sefardijuutalaisessa yhteisössä. Zemmour on painottanut, että juutalaiset ovat esimerkki ”hyvästä maahanmuuttajaryhmästä”. Lisäksi hän suosii puhkikuluneita kosher-konservatiivien argumentteja esimerkiksi verratessaan islamia ”natsismiin”.

Zemmour ei ole aina ollut maahanmuuttokriitikko. Francois Mitterrandin presidenttikaudella Zemmour puolusti hänen vapaata maahanmuuttopolitiikkaansa.

Uhka muille maahanmuuttokriitikoille

Juutalaisen Forward-julkaisun mukaan Zemmourin nousu on erityisen suuri ongelma ”perinteisten äärioikeistopuolueiden kannalta”, sillä juutalaisen suosio tulee viemään niiltä suuren määrän ääniä. Ranskan juutalaisyhteisön (joka ajaa LICRA:n kaltaisten lobbausjärjestöjen kautta vapaata maahanmuuttopolitiikkaa) kannalta olisikin ihanteellista, että Zemmour onnistuisi tuhoamaan valkoisten ranskalaisten johtamat maahanmuuttokriittiset ryhmät.

MTV Uutiset muistuttaa, että Marine Le Pen on kuitenkin itse suurilta osin syyllinen Zemmourin suosioon. Siinä missä Le Pen on pyrkinyt liberalisoimaan ja maltillistamaan puolueensa imagoa, on Zemmour kartuttanut suosiota rääväsuun imagollaan ja rajuilla kannanotoilla.

Kävi miten kävi, nykyisen ehdokasasettelun valossa vaikuttaa selvältä, että myös Ranskan seuraava presidentti on sionisti, joka ei tule sulkemaan maan rajoja tunkeutujilta.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, Forward, MTV Uutiset

Éric Moises Zemmour Islam Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Maahanmuutto Marine Le Pen Poliittiset viholliset Politiikka Presidentinvaalit Ranska Ranskan juutalaisyhteisö Rotu Sionismi Ulkomaat Vaaliraha Vaalit Vaalivaikuttaminen Väestönvaihto Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Työtä kansan hyväksi

  Vastaa

  Eihän LePenin tarvitse pelätä mitään. Toimii ja tekee asioita Ranskan kansan hyväksi niin kansa seuraa hyvää johtajaa automaattisesti. Se Maslowin tarvehierarkia on ”se juttu” jota ei voi ohittaa.

  Mutta jos vain puhuu ja lupailee, silloin ei saavutakkaan mitään. Mutta valinta on LePenin, joka potki isänsäkkin pois puolueesta liian radikaalina.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Suipot korvat, luiska otsa, terävät poskipäät ja tietenkin kyömy nenä!

  Siinä on sitä ranskalaista kasvonpiirrettä.…

  • -K-

   Vastaa

   Jotenkin sellainen perusranskalainen fiilis tuosta hahmosta kyllä tulee vahvasti mieleen väistämättä. Aika jännän helposti nuo median temput uppoavat tyhmään kansaan. Kanteen voitaisiin varmaan laittaa khattia pureskelevan somalin kuva ja lööppi: TÄSSÄ ÄÄRIOIKEISTOLAINEN SUOMESSA ja kansa sulattaisi tämän automaattisesti. Median on helppo luoda vastakkainasetteluita ja ongelmia, sekä myös näennäisiä ratkaisuja näihin.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Simmarit, sammarit ja Zemmour… Zemmour on vaaleissa vain leikkaamassa Le Penin kannatusta. Suomenkin vaalien edellä ilmestyy yksittäisiä keskustalaisia, kokoomuslaisia jne, jotka sanovat jotain matukriittistä pitämään oman puolueen äänestäjät omissa riveissä.

 • Jones

  Vastaa

  Ainahan nämä ovat soluttautuneet systeemiin. Juutalaiset ovat Iranin-arjalaisia ja ovat soluttautuneet perussuomalaisiinkin.
  https://www.verkkouutiset.fi/iranilaiset-shiiat-kampanjoivat-psn-puolesta/
  https://tunnistus.perussuomalaiset.fi/kayttaja/danny-kavosifar/50906400–3fa9-4866–9251-da1f3fbee3f8

  Ovat jopa niin härskejä että käyttävät Israelin lippua taustalla. Kohdasta 2 tuntia näkyy selvästi.
  https://laitonlehti.net/2021/08/09/laittoman-lehden-paatoimittaja-marco-de-wit-levelin-vieraana/

  Juutalaisten uskontokin on Iranin arjalaisten alkuperäinen hakaristi-holocaust uskonto zarathustralaisuus.
  Hakaristi:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Holocaust:
  http://www.kolumbus.fi/gematria/ep13_polttouhri.htm

 • Anonyymi

  Vastaa

  Sellanen Disney karikatyyrinen juutalaisrotta paljastui sieltä.😁

  • Late

   Vastaa

   Veit sanat suustani. Jotenkin tulee mieleen myös smurffeista tuttu velho gargamel joka tosin on huomattavasti sympaattisempi kuin tuo jutku oksennus

 • ml

  Vastaa

  Onko joka maassa omat Persunsa jotka pitävät kovaa ääntä, mutta teot jäävät vähäisiksi?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi