WTC-tornien juutalainen omistaja kertoo, kuinka hän pelastui ”kuin ihmeen kaupalla”

Myös monet muut juutalaiset selviytyivät "kuin ihmeen kaupalla".

Sionismi

Larry Silverstein.

Tänä syksynä on vietetty Yhdysvaltojen World Trade Center ‑iskujen 20-vuotispäivää. Aihe on noussut jälleen julkiseen keskusteluun ja yksi teemaa kommentoineista sisäpiiriläisistä on kaksoistornit omistanut juutalainen finanssielitisti Larry Silverstein. Monet ovat liittäneet Silversteinin teoriaan, jonka mukaan Israelin tiedustelupalvelu Mossad oli terrori-iskun todellinen suorittaja.

Silverstein kertoi omista kokemuksistaan The Times of Israel ‑lehdelle vuosipäivän johdosta. Hänelle esitettiin monia askarruttanut kysymys, miksi hän päätti ostaa tornit itselleen vain muutama viikko ennen iskuja.

Juutalainen antoi ylimalkaisen vastauksen todeten, että hän näki torneissa ”niin suurta potentiaalia”, että päätti maksaa niistä 3,2 miljardia dollaria. Asbestia sisältäneissä vanhoissa torneissa oli paljon remonttivelkaa, mutta tämä ei Silversteinia hidastanut. Hän myös kertoi viettäneensä iskuja edeltäneinä viikkoina paljon aikaa ravintolassa, joka sijaitsi WTC-tornissa.

Juutalainen pelastui kuin ihmeen kaupalla

Silverstein oli sopinut asiakastapaamisesta samassa ravintolassa myös 11.9.2001. Hän kuitenkin kertoi israelilaismedialle pelastuneensa ”kuin ihmeen kaupalla”, sillä hänen vaimonsa oli päättänyt varata hänelle ihotautilääkärin juuri kyseiselle päivälle. Vaimo ei ollut kertonut Silversteinille ajanvarauksesta lainkaan etukäteen.

”Sinä aamuna [11.9.2001] olin pukeutumassa ja valmistautumassa asiakastapaamiseen, kun vaimoni sanoi: ’Et voi mennä.’ Ja minä sanoin: ’Miksi, olen sopinut tapaamisen.’ Hän sanoi: ’Koska olen varannut sinulle ajan ihotautilääkärille. Peruit ajan viime kuussa, joten et voi perua sitä jälleen.’ Kun olet ollut naimisissa 45 vuotta saman naisen kanssa ja hän suuttuu, et voi esittää vastalauseita,” Silverstein selitti tilannetta juutalaismedialle.

”Kuin ihmeen kaupalla olen siis elossa. Olen täällä, mikä on ihme,” Silverstein summasi terrori-iskupäivän tapahtumat haastattelijalle.

Silverstein oli vakuuttanut WTC-tornit hyvin, joten hän on edelleen tyytyväinen miljardööri.

Juutalaisia varoitettiin etukäteen

Myös monet muut juutalaiset selviytyivät ”kuin ihmeen kaupalla”. Pian iskujen jälkeen selvisi, että joukko juutalaisia WTC-työntekijöitä oli saanut varoituksen tulevista iskuista israelilaisen pikaviestisovellus Odigon kautta. Odigolla tiedetään olevan yhteyksiä Israelin tiedustelupalvelu Mossadiin. Viranomaiset eivät koskaan selvittäneet, mistä varoitusviestit olivat peräisin.

WTC-iskuista on paljastunut vuosien varrella suuri määrä tietoa, joka linkittää terroriteon Israeliin, tiedustelupalveluihin ja rahaeliittiin. Tutkijat ovat esimerkiksi huomanneet, että joukko finanssikeinottelijoita löi vetoa lentoyhtiöiden osakekurssien putoamisen puolesta iskua edeltävinä päivinä.

Magneettimedia on kerännyt tärkeimpiä tietoja aiheesta artikkeliinsa ”Israel oli WTC-iskujen takana”, jonka lukemista suosittelemme lämpimästi kaikille.

Lähteet: The Times of Israel, Haaretz, Jstor

Finanssikeinottelu Israel Juutalainen rikollisuus Juutalainen terrorismi Juutalaisjärjestöt Larry Silverstein Mossad Odigo Rikos Sionismi Sisäpiirikauppa Terrorismi Tiedustelu Tiedustelupalvelut Ulkomaat Valtioterrorismi WTC-iskut Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Että näin

  Vastaa

  Kuitenkin oli purkamassa torneja, jotka oli etukäteen osittain panostettuja purku-urakoitsijan toimesta.
  Tämä kuitenkin antoi Usalle mandaatin aloittaa lähi-idässä terrorin, mukaan likaiseen hommaan alistetiin myös Nato kumppanit suomi yhtenä. Hyvin korreloi muutaman tuhannen ihmisen kuolemaa puoli miljoonaa terrorin uhria irakissa, libyassa ja afganistanissa, joilla ei ollut osaa saati arpaa koko asiaan.

 • TT

  Vastaa

  Koska kansa ei vaatinut, että totuus 9/11-iskusta ja sen tekijöistä kaivetaan esiin ja tuodaan julkisuuteen ja syyllisiä rangaistaan, niin tuloksena on korkean tason huijaus- ja murhausoperaatioiden uusiutuminen aina vain rankemmassa muodossa. Toinen tärkeä tapahtuma, jossa syylliset pääsivät kuin koira veräjästä, oli vuoden 2008 finanssikriisi. Kaikille näille kriiseille yhteistä on, että syylliset saavat peiteoperaation kautta hankkeitaan läpi ja syyttömiä rangaistaan. Koronahoaksi on näiden veijareiden uusin operaatio, jossa sama kaava toistuu. Rikolliset palkitaan ja syyttömät saavat kärsiä tai jopa menehtyä. Helposti aivopestävillä hölmöläisillä on tietenkin prosessissa suuri osuus. He ovat valmiita nielemään minkä hyvänsä ”virallinen kertomuksen”, kunhan voivat jatkaa rauhassa eteenpäin mitätöntä elämäänsä.

 • goy

  Vastaa

  voin kuvitella miten sionistikristityt ylistävät miten jumala johdatti larry silversteiniä

 • EV

  Vastaa

  Unohditte mainita että kyseinen herra oli ottanut torneille terrori-iskun kattavat vakuutukset vain kuukausia ennen iskuja. Oikeudessa Silverstein voitti ja sai vakuutuskorvaukset vieläpä tuplana, koska iskuja oli kaksi… yhteensä $4,550,000,000. Ja joku kehtaa tosissaan väittää, että nämä rikolliset eivät tienneet tai olleet mukana suunnittelemassa koko iskua. WTC-iskut todellakin muuttivat koko maailman kulun, sehän oli holokaustitarinoinnin jälkeen isoin valttikortti juutalaisille ja siitä alkoi myös Euroopan todellinen tuhoaminen ja kansojen korvaaminen muukalaismassoilla. Mutta nämähän ovat vain antisemitistisiä vihapuheita eikö vain?

 • Sotilasvallankaappaus

  Vastaa

  TT:ltä hyvä kommentti. Ei ne uskalla penkoa asiaa koska ne tietää että ainoa palkinto asian paljastamisessa on kuula kalloon.

  Edes Trump ei uskaltanut vaikka hänellä oli satoja turvallisuuspalvelu secret servicen miehiä suojana ympäri vuorokauden.

  Olen tätä pohtinut ja laajemmin sitä miten olisi mahdollista tuhota rikollisen eliitin maailmanlaajuinen valtajärjestelmä.

  Ei ole kuin yksi keino. Ja sen on JB Campbell esittänyt kirjoituksessaan.

  Sotilasvallankaappaus USAssa joka ottaa komentoonsa yhteiskunnan ja vangitsee/teloittaa keskeiset rikolliseen eliittiin kuuluvat. Yksi viesti Englannille, Ranskalle ja Israelille: välitön ehdoton antautuminen tai totaalinen tuho. Kanada ei ehtisi edes kissaa sanoa niin se olisi hoidettu komentoon. Ja siitä sitten vyörytystä eteenpäin. Kiinan kommunistisen puolueen hajoittaminen ja sikäläisen rikollisen eliitin vangitseminen jne. Maailmanlaajuisen vapaamuurarijärjestelmän tuhoaminen perusteellisesti.

  Tässä on ongelmana se että kaikki korkeimmat upseerit USAssa on sitoutettu (vapaa)muurariudella kuuliaisiksi valtajärjestelmää kohtaan.

  Alemman tason upseerit pitäisi johtaa ja tehdä sotilasvallankaappaus jotta sillä olisi edellytykset onnistua.

  Kannattaisi ainakin yrittää 

  Muuta keinoa ei ole. Ei realistisesti.

  • Marine pidättämään Marini

   Vastaa

   Niin se Q juttukin sanoo, military is The only way.

  • Hema

   Vastaa

   Helpompaa olisi lopettaa fiat-rahan käyttö. Meillä on aina ollut sekä arvo, että tuote. Ainoastaan rahaa emme omista. Se on kuitenkin hyödytöntä paperia ellei kukaan huoli sitä. Sota lisää vihaa, ja on sekä vaikeaa että typerää tappaa kaikki vihollisiksi koetut. Lisäksi sota vihjaa valtioiden osallisuudesta, jotka alunperinkin ovat nykypäiväisten ongelmiemme syy. Luottokorttien olemassaolo tarkoittaa monia asioita, mutta se pikkuhiljaa opettaa myös ihmiskuntaa hyväksymään nykyisenkaltaisen suunnan jossa rahaa luodaan enterillä kovalevylle jonkun muun kuin tuottajan toimesta, ilman että fyysistä rahaa enää on. Onko niin että ihmiset todella luuvevat sennäköisen tulevaisuuden olevan nykyhetkeä rehellisempää?

   • Järkevässä vallankumouksessa on toivon siemen

    Vastaa

    Missä todellisuudessa olet?

    Sotilasvallankaappaus USAssa joka tekee lopun juuri siitä koneistosta jolla nyt on avoin valtakirja tappaa, salamurhata, tuhota kokonaisia kansoja.

    Etkö todella vieläkään ymmärrä että me olemme sodassa. Se ei ole ihan vielä avointa sotaa jossa kodeista revitään ihmisiä teloitettavaksi, mutta se on lähellä. Se on lähellä kun viranomaiset tunkeutuvat kotiin ja vievät käsiraudoissa pakkotestattvaksi tai piikitettäväksi.

    Sota terrorismia vastaan on sota meitä vastaan. Ei jotain luolamiehiä vastaan Afganistanissa. 

    Kenelläkään muulla valtiolla ei ole voimaa vastata, huom vastata hyökkäykseen jonka kohteina me olemme. Vain sotilasvallankaappauksella joka onnistuu on mahdollisuus valjastaa USAn asevoimat siten että ne esittävät ultimaatumin maailmanlaajuiselle rikolliselle eliitille. Jos he eivät taivu ja antaudu vangittavaksi, siinä tapauksessa käytetään sotilaallista voimaa joka lopettaa sekä heidät että heidän rikollisen toiminnan. 

    Sotilaallinen toiminta on välttämätöntä tässä tilanteessa. Mutta ei globalistien, vapaamuurarien, juutalaiseliitin alaisuudessa joka on ajanut maailman hirveään tilaan.

    Ainoa tarpeeksi voimakas taho on sotilasvallankaappaus USAssa joka vangitsee ja teloittaa sotarikolliset, pedofiiliringit, massamurhaajat ym. 

    Ensin on otettava valta joka antaa välineet ja resurssit ja kyvyn tehdä loppu rikollisesta eliitistä jonka keskiössä on vapaamuurarit/juutalaiseliitti. Tämä on ongelman juurisyy, eikä se ole ratkaistavissa kuin sotilaallisella voimalla, edellytyksenä että sotilasvallankaappaus onnistuu.

    Edessä on äärettömän kova kamppailu, sota vapaudesta.

    Me emme ota mitään sosiaalista pisteytystä käyttöön! Ei keskitettyä maailmanhallitusta, millä nimellä se menisikään. 

    Sadistinen tekorauhan tila jossa me olemme kuin orjat eikä mitään saa sanoa tai kirjoittaa. Suvakkien suvaitsematon maailma jossa eri mielipiteitä ei sallita. Tätä emme ikinä hyväksy!

    Sotilasvallankaappaus on ainoa tie vapauteen, ja sen täytyy lähteä USAsta. Ydinaseita vastaan ei kukaan uskalla uhmata, ei edes kaikista kieroin ja rikollisin aines jotka ovat meidän oäävastustaja.

    Todennäköisyys että sotilasvallankaappaus toteutuu on pieni, puhumattakaan että se onnistuisi. 

    Tarkoitus ei ole tappaa mahdollisimman paljon ihmisiä, vaan juuri päinvastoin tehdä loppu massamurhakoneistosta.

    Sotilasvallankaappaajat esittävät vaatimuksen että nykyiset rikolliset petturi vallanpitäjät jättäytyvät pois vallasta ja tilalle tulee uudet päättäjät jotka toimivat sotilasvallankaappaajat kanssa yhteistyössä.

    USAn uusi vallankumous armeijan hallinto puhdistaa ensin oman maan rikollisesta ja epäluotettavasta aineksesta ja välittömästi sen jälkeen alkaa puhdistukset muualla.

    • Jupi

     Vastaa

     Hyvä muistaa että Amerikassa on yli 300 miljoonaa siviiliä joilla on aseet, ylivoimaisesti maailman suurin armeija, ja perustuslain 2 pykälä on olemassa sitä varten ettei valtion valta kasvaisi liian suureksi tai totalitaariseksi

     • Kovia toimia tarvitaan

      Aseita on paljon ja niillä on hillitsevä vaikutus tyranneihin mutta ei niin suurta vaikutusta että pelkästään aseiden suuri määrä itsessään pysäyttäisi vapaamuurari/juutalaiseliittiä. Koronatyrannia etenee. Kuten edellä totesin, vastassa on niin suuret voimat että edes aktiivisilla aseyhdistyksillä kuten NRA ei ole muuta kuin asiantuntijan rooli. Ei ole valmiutta, ei ole tahtoa, ei ole uskallusta lähteä liikkeelle kaatamaan rikollista hallintoa. Se on sotilaista kiinni, hyvistä sotilaista jotka ymmärtävät tilanteen vakavuuden. Vain onnistunut sotilasvallankaappaus voi muuttaa tilanteen, tai laaja kansannousu. Ei tule onnistumaan ilman vahvaa, voimakastahtoista johtajaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Iskujen takana oli rahaeliitti. Sen toteutti mossad ja cia. WTC iskun tarkoitus oli aloittaa ”terrorismin” vastainen sota, kaventaa ihmisoikeuksia ja lisätä kontrollia niin että kansa hyväksyy sen. Sota jolla ei ole varsinaista vastustajaa ja sitä voidaan käydä milloin vain, missä vain ja loputtomasti. Lähtölaukauksen jälkeen Usa hyökkäsi afganistaniin ja irakiin. Todellinen tavoite on kuitenkin NWO, yksi maailman hallitus. Sitä kohti jatketaan nyt Covid-19 plandemian avulla, joka sekin on saman eliitin aikaansaannosta

 • Nimetön

  Vastaa

  Onko kellään tietoa, että pitääkö se paikkansa, että Michael Jackson oli kutsuttu WTC:hen juuri sinä aamuna kun iskut tapahtuivat, mutta Jackson nukkui pommiin eikä päässyt paikalle. Tuollainen huhu tuli jossain joskus vastaan, Jacksonhan ilmeisesti kääntyi eliittiä vastaan viimeisinä vuosinaan ja tuskin oli enää sen jälkeen vapaamuurarien ym. suosiossa.

  • Mahdollisesti

   Vastaa

   Selvästikin M.Jackson oli kyllästynyt Juutalaisiin ja heidän vallankäyttöön:” Beat me, hate me
   You can never break me
   Will me, thrill me
   You can never kill me
   JEW me, sue me
   Everybody do me
   Kick me, KIKE me
   Don’t you black or white me

   All I wanna say is that
   THEY don’t really care about us

   Tell me what has become of my life
   I have a wife and two children who love me
   I am the victim of police brutality, no
   I’m tired of being the victim of hate
   You’re raping me of my pride
   Oh, for God’s sake
   I look to heaven to fulfill its prophecy…
   Set me free”
   Ja oliko ne miehet ketkä syytti Maikkelia pedofiliasta kuitenkin loppujen lopuksi jotain muuta kuin mitä esittivät, koska jutkut ainakin halusivat poistaa miehen? Niin tai näin, niin joka tapauksessa showbisneksen tyypit ovat pitkään joutuneet kestämään kaikelaisten Weinsteinien ja Levy/Ardeneiden rikoksia ja sen kautta tutustuneet juutalaisten toimintakuvioihin. Vastaavasti esim. NY kiinteistöbisneksessä juutalaismafiaan.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Olipa siinä onnekas ”sattuma”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi