Amerikan tärkein juutalaisjärjestö: Muslimikeskuksen rakentaminen WTC-raunioille hyvä idea

Islamilainen keskus aiheutti kiivasta keskustelua, sillä sionistisen valtamedian mukaan muslimit olivat WTC-iskujen takana.

Uutiset

Yhdysvaltojen tärkein juutalaisjärjestö Anti-Defamation League (ADL) pyytää anteeksi vanhaa ”islamofobista” lausuntoaan. ADL on viime vuosina pyrkinyt tiivistämään yhteistyötään muslimien kanssa rakentaessaan laajaa yhteistä rintamaa valkoista rotua vastaan.

Anteeksipyynnön esitti ADL:n toimitusjohtaja Jonathan Greenblatt. Hänen mukaansa ADL toimi väärin 11 vuotta sitten, kun järjestö ilmoitti vastustavansa islamilaisen keskuksen perustamista 11.9.2001 kaatuneiden World Trade Center ‑tornien läheisyyteen.

ADL oli tuolloin ehdottanut kompromissiksi ratkaisua, jossa tiloista olisi tehty islamilaisen keskuksen sijaan ”kulttuurien välistä ymmärrystä ruokkiva keskus”. Lisäksi tilat olisi perustettu alkuperäistä suunnitelmaa hiukan kauemmaksi WTC-alueesta. Tuoreen kannanoton mukaan 11 vuoden takainen kompromissiehdotus oli kuitenkin ”islamofobinen”.

Greenblattin mukaan ADL tahtoo anteeksipyynnöllään toimia esimerkillisenä taistelijana ”muslimeihin kohdistuvaa rasismia” vastaan. ”Olimme 11 vuotta sitten yksinkertaisesti täysin väärässä,” Greenblatt totesi.

Iskujen takana Mossad

Islamilainen keskus aiheutti tuolloin kiivasta keskustelua, sillä sionistisen valtamedian mukaan muslimit olivat WTC-iskujen takana. Kriittiset tutkijat ovat kuitenkin osoittaneet painavan todistusaineiston avulla, että todennäköisin syyllinen WTC-iskuihin oli Israelin tiedustelupalvelu Mossad.

Israel käytti väärän lipun operaatiota tekosyynä painostaakseen Amerikkaa hyökkäämään Irakiin, sillä maan tuolloinen johtaja Saddam Hussein uhkasi juutalaisvaltion alueellista ylivaltaa Lähi-idässä.

Operaatio oli menestyksekäs, ja Yhdysvallat hyökkäsi Irakiin Israelin vaatimusten mukaisesti. Nyt kun sionistit ovat saaneet kaiken hyödyn irti WTC-iskuista ulkopolitiikassaan, on ADL alkanut käyttää iskuja työkalunaan sisäpoliittisessa kampanjassaan Amerikan valkoisia vastaan. Vaikka ADL väittää edelleen muslimien olleen WTC-iskujen takana, vaatii juutalaisjärjestö amerikkalaisia nyt ”antamaan muslimeille anteeksi” suvaitsevaisuuden ja antirasismin nimissä.

Greenblatt ajoitti anteeksipyyntönsä taktisesti. Tänä lauantaina WTC-iskuista on kulunut tasan kaksikymmentä vuotta.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Anti-Defamation League Irak Islamofobia Israel Jonathan Greenblatt Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Maahanmuutto Mossad Muslimit Poliittiset viholliset Politiikka Rasismi Rikos Rotu Saddam Hussein Sionismi Sota Sotapropaganda Sotarikos Terrorismi Tiedustelupalvelut Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valtioterrorismi Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N. N.

  Vastaa

  Toimituksella on erikoinen huumprintaju.

 • Juha

  Vastaa

  Voisivat laittaa muistomerkin näille lapsille ja heidän perheelle (kuva linkissä) , jotka olivat viimeisiä viattomia uhreja tässä verisessä näytelmässä

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/nyt-confirms-biden-murdered-innocent-family-kabul-drone-strike

  Suomen valtio ja armeija ovat naimisissa näiden murhaajien kanssa. Kädet olkapäätä myöten veressä..

 • Tekijämies

  Vastaa

  Missä mahtaa olla kaikkien neljän lentokoneen mustat laatikot?

  Tätä sopii miettiä!

  • Tyrsky

   Vastaa

   Mustat laatikot olisi pitänyt tehdä samasta aineesta kuin terroristeiksi väitettyjen löytyneet passit.

   Tämän seuraavan linkkaaminen on joidenkin mielestä antisemisismiä, koska videon nainen kertoo mitä valkoisille pitäisi tehdä:
   https://www.altcensored.com/watch?v=F5WkMQINQVY

   • GLGL

    Vastaa

    ”Mustat laatikot olisi pitänyt tehdä samasta aineesta kuin terroristeiksi väitettyjen löytyneet passit.”

    Tämä lyhyt lause aikaslailla nollaa koko asian. Briljantti! Demonstroi hyvin, mikä on median valta nykyään. Mitään ei kyseenalaisteta enään. 911 ei ole mikään yksittäistapaus, vaan samaa median avustamaa strategiaa sovelletaan nykyään miltei kaikkeen.

 • Kas kun sattui

  Vastaa

  Mitähän siionisteilla on tällä kertaa mielessä kun näin ovat muuttaneet käsitystään? Haluavatko peittää rikospaikkansa vai rakentamisen jälkeen taas pamauttaa moskeijan taivaan tuuliin? Vai pitääkö artkkitehtitoimiston olla juutalaista syntyperää, rakennusoikeudesta veloitetaan korkeampaa hintaa tms. Jos ei siionisti valehtele niin se ainakin suunnittelee sitä. 

  Noista lapsikuvista ja niiden propagandasta sen verran että aina kun jonnekkin putoaa pommi niin valokuvissa on laumoittain miehiä itkemässä ja puolet pitää niitä pystyssä kun ovat niin surun murtamia etteivät edes tolpillaan pysy. Mutta toisaalta, kun olisi tilaisuus puolustaa perhettään niin pakoon pötkitään että sandaalit vaan jää jäljelle ja lentokoneisiin kiivetään kohti eurooppaa. Sinne taakse jää se niin rakas perhe jota toisissa kuvissa surraan yli kaiken. Lähes itsemurhaan asti. Tekisivät sitten sen itsemurhan niin kaikilla olisi helpompaa.

 • Jones

  Vastaa

  No tietenkin. Onhan islam oikeastaan juutalaisuutta. Juutalaiset auttavat jopa lähi-itäläisiä arjalaisia rotuveljiään Eurooppaan HIAS pakolaisjärjestön avulla. Luultavasti HIAS saa rahaa eri maiden hallituksilta, holokaustista johtuen. Näinollen suomalaisetkin maksavat siirtolaisten matkat, jos Suomen valtio antaa HIAS:kselle verorahoja.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

 • Viki

  Vastaa

  Kyllä, juuri näin. Juutalaisilla musta kuutio on otsalla, muslimeille mekassa. Heksagon, kaksi ulotteinen kuutio löytyy Saturnuksen pohjoisnavalla ja Saturnus on musta aurinko.

 • sanna saastuttaja(farmer)

  Vastaa

  miksei samalla pureta alas israelin korkeimman oikeuden rakennus ja istutetaan moskeija sen tilalle.
  ps. kannattaa laittaa hakusanaksi israelin korkein oikeus, katollaan rakennuksela on mielenkiintoinen pyramidi

 • Lehti

  Vastaa

  Harvinaisia suomenkielisiä kirjoja PDF: https://archive.org/details/krjst3

 • Weapons of mass destruction

  Vastaa

  Lisäksi Saddam aikoi lopettaa dollarin käytön öljykaupassa. Tämä yksin jo riitti syyksi hänen murhaamiselleen.

 • N.N.

  Vastaa

  Luin juuri, että eri maat Eurooppassakin oli valmiustilassa tämän iskun jälkeen.

  Moni maa oli valmis iskemään siviili koneisiin jos olisi terroristiepäily.

  En kuitenkaan usko että pelkäsivät juutalaisten hyökkäystä.

  • N.N.

   Vastaa

   Käsi ylös joka uskoo, että juutalaiset oli yllä olevaan iskun takana.

   Ahh, ei näy yhtään, se oli siis sarjarukoilijat!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi