Kuusi palestiinalaismilitanttia paennut vankilasta – Pääministeri Bennet huolissaan

Korkean turvaluokituksen vankilasta katosi kuusi erittäin nimekästä vastarintataistelijaa, vaikka Israel oli vannonut, etteivät he kulje enää ikinä vapaana.

Sionismi

Israelin pohjoisosassa sijaitsevan Gilboan korkean turvaluokituksen vankila tiedotti aikaisin maanantaina, että kuusi vankia on päässyt pakoon ruosteisen lusikan avulla. Tähän mennessä vankilan riskikartoituksesta on paljastunut monia epäkohtia, kuten internetistä löytyneet pohjapiirustukset ja ainakin yksi valvontatornissa tapahtuma-aikaan nukkunut vartija. Paenneiden ei tarvinnut kaivaa kovin syvälle lavuaarin alle, jotta he pääsivät ojitusta pitkin ryömien ulos.

Lähes kaikki paenneet olivat istumassa elinkautista Israelia vastaan suoritettujen iskujen vuoksi. Vanhin paennut, al-Aqsan marttyyrien prikaatin Zakaria Zubaidi, oli siirretty anomuksen vuoksi selliin viiden muun kanssa vain päivää ennen pakoa. Al-Aqsan marttyyrien prikaati muistetaan muun muassa menestyksekkäästä israelilaissotilaita vastaan tehdystä tarkka-ammuntaiskusta, jota Israelin viranomaiset luulivat aluksi erikoisjoukkosotilaan tekemäksi.

Pako on käynnistänyt massiivisen etsintäoperaation. Palestiinalaiset ovat juhlineet ja ylistäneet pakoa suurena symbolisena voittona sionismia vastaan.

Lähde: Times of Israel

Aktivismi Israel Palestiina Palestiinalainen vastarinta Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat Uutiset Vankila Vapaustaistelu Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mitä ihmettä

  Vastaa

  Uutistoimistossa hiljainen päivä, vai?

  En käsitä miten tällainen uutinen – tai yleensä koko Israel-Palestiina selkkaus – voisi ketään suomalaista kiinnostaa. Siellä tapelkoot keskenään, mitä se meitä liikuttaa.

  • intifada

   Vastaa

   Jaa miksi pakolaisvirtojen pääasiallinen juurisyy kiinnostaisi suomalaisia?
   Lisäksi osapuolet eivät suinkaan ”tappele keskenään”, vaan Israelilla on mm. saudien ja jenkkien koko aseellinen ja taloudellinen tuki takanaan, joita ilman se olisi ollut historiaa jo kauan.

   • Nimetön

    Vastaa

    Huuhaata, seemit keskenään sutivat toisiaan.
    Suomalaisia lähti karkoitukseen omilta mailtaan liki saman verran 1944, eiköhän se olisi isompi älämölön paikka? = Aluepalautukset Suomelle, yks hevonvitun hailee kamalinnussijoiden touhut.

    • sivistä itseäsi

     Vastaa

     …toisin sanoen hyväksyt jokaisen Eurooppaan saapuvan pakolaisen ja heidän rikoksensa.

     Uuden tiedon omaksuminen ei selvästikään ole vahvin puolesi 😀

     • Anonyymi

      Juuri näin. Eivät nämä kaikki juntit ole perehtyneet asiaan ollenkaan ja silti pitää aukoa päätänsä. Minä kannatan Vapaata Palestiinaa ja koko Lähi-itää ja hurraan niille sankareille, jotka eivät alistu juutalaisten sortotyrannialle ja kaikille, jotka taistelevat tätä sionistista rikollisvaltiota ja heidän liittolaisiaan vastaan. Mitäs sinä Nimetön olet tehnyt asian eteen? Kannattaisi hieman sivistää itseään. Tuollaiset sinun kaltaisten typerät huutelut juuri tekevät hallaa kansallismieliselle liikehdinnälle. Ei ihmeekkään, että jotkut pitävät hieman yksinkertaisina…

     • Vastaus "anonyymille"

      Jos olet suomalainen ja kannatat islamilaisuutta niin olet niin tyhmä, ettei tyhmemmästä väliä, eikä sinua voi edes suomalaiseksi lukea.

      Tosiasia on, että maailma olisi huomattavasti parempi paikka ilman kumpaakin pahaa: juutalaisuutta ja islamia.

     • Anonyymi

      Vastauksena ”vastauksena anonyymille” : En halua islamia missään muodossa tai yhtään rotumuukalaisia Suomeen tai Eurooppaan, mutta se ei tarkoita sitä, ettenkö voisi kannattaa eri liikkeitä, esim niitä jotka taistelevat Lähi-idässä rikollisvaltiota Israelia ja sionistista tyranniaa vastaan. Ihan suomalainen tietääkseni olen. Dummy.

  • HH

   Vastaa

   Taistelu juutalaisia vastaan koskee jokaista kansallismielistä

   • TT

    Vastaa

    Juutalaiseliitti on sortamisen mestari. Ne sortavat jo omiaankin. Suomalaiset eivät tiedä sitä, että Israel on sosialistinen tai jopa kommunistinen valtio. Se on perustettu sosialististen ihanteiden innoittamana. Jos ei usko tätä, voi tutustua maan ensimmäisen pääministerin David Ben-Gurionin lausuntoihin. Israelista tavoitellaan maailmankommunismin tulevaa päämajaa. Sinne pykätään myös vapaamuurarien himoitsemaa uutta Salomonin temppeliä. Maan korkeimman oikeuden rakennus on täynnä vapaamuurari-symboliikkaa. Aitoja mooses-uskovaisia juutalaisia on alueella vain vähän ja näistäkin suuri osa on kansalliskiihkoilijoita.

 • Kappas

  Vastaa

  Välillä vilpittömiä ilonaihetakin.

 • jutku saatana

  Vastaa

  Jo oli turhan päivänen juttu! Missä juutalaiset jotka karkotettu 1000 yli maasta ja 109 eri kertaa!

  https://www.deathofcommunism.com

  https://fitzinfo.net

  kiina täysin jutkujen hallussa lopettakaa putin ja kiina fanit typeryys!

  • Vaihtoehto

   Vastaa

   …ja mitä ehdotat tilalle?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi