Israelin pääministeri: kaksi piikkiä ottaneet suurimmassa vaarassa, kolmas otettava

Tämä tarkoittaa, että kolmannen piikin painostaminen on tulossa myös Suomeen.

Sionismi

Israelissa painostetaan kansaa jo kolmannelle koronarokotepiikille. Syynä tälle maan pääministerin mukaan on se, että kaksi piikkiä ottaneet ovat kaikista suurimmassa vaarassa.

”Miksi? Koska he kulkevat ympäriinsä tuntien, että he ovat suojattuja, koska he ovat saaneet molemmat annokset. He eivät ymmärrä, että toinen rokote on heikentynyt ”deltaa” vastaan – ja heidän pitää mahdollisimman nopeasti saada rokotus kolmannella annoksella”, pääministeri valistaa kansaansa.

Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että kolmannen (ja neljännen, ja viidennen ja niin edelleen) piikin painostaminen on matkalla myös Suomeen. Uusia variantteja, joihin aikaisemmat rokotteet eivät toimi, tulee kuin apteekin hyllyltä, joten rokotebisnes lienee lähivuosien kasvavin ”lääketieteen” ala.

Lähde: MV-lehti

Hyvinvointi Israel Koronavirus Poliittiset viholliset Politiikka Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Eipä kestä kauan, että kolme piikkiä ottaneet ovat suurimmassa vaarassa. Kymmenen vuoden päästä, jos ovat vielä elossa, tarjotaan 20. piikki, koska 19 piikkiä ottaneet ovat suurimmassa vaarassa.

 • Siitä vaan

  Vastaa

  No mutta, eiköhän laiteta saman tien neljäskin piikki kun niitä nyt kerran riittää. Ja pistetään se kolmas ja neljäs niin että valmistaja aina vaihtuu. Näin saadaan luonnollisesti paras teho.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä koko touhu on niin läpinäkyvää ja siinä on paljon humoristisia piirteitä, jos vaan vähänkin kuuntelee ”asiantuntijoiden” lausuntoja järjellä.
  Nuo ”asiantuntijat” sanoo juuri sitä, mitä lääkeyhtiöt haluavat heidän suustaan tulevan julkisuuteen.
  Kyseessä on suurimpia huiputuksia mitä historiassa on nähty.

  Mielenkiinnolla odotan, kuinka moni lammas on menossa hakemaan sitä viidettäkin piikkiä.
  Olen lukenut paljon ihmisten kertomuksia rokotehaitoista, jo ensimmäisen piikin jälkeen on tullut kovia oireita, sitten he ovat todenneet, että ”toivottavasti seuraavan piikin jälkeen oireet olisivat paljon lievemmät”.
  Tuo kertoo kaiken oleellisen kyseisten ihmisten älyvapaudesta. Ei sitten tullut edes mieleen mitä kaikkea kehoosi annettu pistos mahdollisesti tekee tulevaisuudessa ja jos jo ensimmäisen piikin jälkeen on vaikeat oireet, niin ehkä ei kannata sitä toista mennä hakemaan ja ”toivoa parasta”.
  Jotkut vain ovat hyvin yksinkertaisia tapauksia.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Valerokotus:
  https://www.bitchute.com/video/TysvdjgxPBHU/

  Yleensä nuo valerokotusvideot vaikuttaisivat olevan näyteltyjä eli eivät itsessään todista suuntaan taikka toiseen. Tässä tapauksessa tosin vaikutti siltä, että päähinettä heiluteltiin huomion herättämiseksi, että varmistetaan piikittäjän olevan tilanteen tasalla. Näytti olevan ja näyttivät pääsevän yhteisymmärrykseen.

  Yksittäinen video itsessään on kuitenkin vain yksittäistapaus.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suomessa pahimpia rokote- ja koronapassilobbareita on Krista Kiuru, kyseinen kansanpetturi pitäisi välittömästi siirtää sivuun ministerin paikalta ja poistaa häneltä kaikki kansalaisoikeudet.
  Sitä en tiedä, että onko kyseinen ämmä oikeasti noin tyhmä vai maksetaanko hänelle jotain ekstraa antamistaan lausunnoista, joka tapauksessa, hän toimii tällä hetkellä Suomen kansaa ja suomalaista yhteiskuntaa vastaan.

 • Totuus

  Vastaa

  Vaikuttaisi, että nämä variantit koskee vain rokotettuja. Ne, jotka on ollut viruksen kanssa tekemisissä luontaisen vastustuskyvyn voimin, on kehittänyt suojan, joka toimii kaikille varianteille. Jos on taasen tuhonnut luontaisen vastustuskyvyn piikillä, ei varianteille ole vastustuskykyä. 

  Jo itse piikin ”sivuvaikutukset” ovat luokkaa mittavat, jos katselee valtamedian, googlen ja somefiltterin ulkopuolelta mitä on meneillään. Eräs brittitohtori väitti löytäneensi veritukkeumia (blood clotting) 62 prosentilla testaamistaan rokotetuista potilaista. Ja herra sanoi, että hänellä kuusi potilasta, jotka rokotuksen jälkeen menettäneet fyysiset voimansa, hengästyen nopeasti eikä ole voimia tehdä fyysisiä suoritteita. 

  Nyt samaista myrkkyä testataan lapsiin ja nuoriin, sekä suositellaan THL:n toimesta raskaana oleville. Ja pääministerin blogista voi lukea kuinka hän ymmärsi plandemia-vedätyksen kymmenen vuotta sitten: https://www.sannamarin.net/blogi/2010/08/10/34342/?page2

  Pahoittelut kaikille testiruiskun ottaneelle, jotka ovat joutuneet tai joutuvat siitä kärsimään. Piikin ottamista kannattaa miettiä, sitä ei saa peruutettua. Eikä sen pitkäaikaisista vaikutuksista tiedä vielä kukaan.

 • RSHA

  Vastaa

  Putkosen mv on ryssäntrollilehti. Putkonen on tehnyt rokotevastaista propagandaa jo kauan ennen koronaa, paitsi venäläiset rokotteet on tietysti ok.
  Tuossakin jutussa vastustukyky on laskenut koronaa vastaan, ei mitenkään yleisesti. Voi googlettaa tai duckduckata nuo asiantuntijat.
  Täällä oli juttu juutalaisista hääräämässä noissa rokoteyhtiöissä, mutta ne hääräävät kaikissa länsiyhtiöissä missä tehdään rahaa. Ja onko Putkosen/ Bäckmanin Sputnik muka rokote, jolla ei ole juutalaisyhteyttä? Kyllä valitut hääräävät Venäjälläkin, kaikessa missä tehdään voittoa, Putinkin on mitä ilmeisemmin varttijuutalainen. En kehota ottamaan rokotetta, tai olemaan ottamatta, mutta Sputnik-Putkosen propagandaa ei kannata jakaa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tuota noin, samanlainen uutinen tästä aiheesta oli myös Ilta-Sanomissa tänään.
   Miksi muuten mainitsit erikseen Sputnik-rokotteen?
   Tietääkseni ei täällä kukaan ole sitä mainostanut (en ole ainakaan huomannut), eikä Partisaani maininnut sanallakaan siitä tässäkään artikkelissa.

 • EV

  Vastaa

  Israelissa on itseasiassa ollut kaikista kriittisintä suhtautumista koko rokotehysteriaan mediassa, jos verrataan länsimaihin, se on ollut totuudenmukaista uutisointia. Siellä on kerrottu faktat kokemusten perusteella, toisin kuin täällä. Elämme jänniä aikoja.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Nyt kun kolmatta pistosta lobataan raivokkaasti, niin kysymys kuuluu, jos syystä tai toisesta on jättänyt ottamatta ensimmäisen ja toisen pistoksen ja haluasi ottaa pistoksen koronan suojaksi, niin riittääkö kolmas pistos vai pitääkö ottaa myös tehottomiksi todetut ensimmäinen ja toinen pistos?

  Tätä sopii miettiä ja voi olla, että aivot menevät solmuun!

 • Late

  Vastaa

  En ole tuota kokeellista myrkky injektiota ottanu enkä ota. Olen ihan koko korona ajan elänyt täysin normaalisti. Reissuhommia tehnyt ympäri suomea ja asustellu viikot isoissa kaupungeissa hotelleissa. Maskia en käytä sen enempää kuin käsidesiäkään. Aina olen kädet pessyt enkä nuole pankkiautomaattia 😂 ei ole koronaa tullut, enkä tunne tai edes tiedä ketään jolla olis korona ollut. Rokotteen ottaneita pelottaa se mitä ovat itselleen tehneet ja mitä tulee tapahtuun. Vastustan jyrkästi tuota ihmisten myrkyttämistä

 • Ana

  Vastaa

  Minuu saa lyödä niin monta piikkii,kun tarvitaa…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi