Israel uhoaa olevansa valmis hyökkäämään Iraniin

Aikaisemmin tänä vuonna Israel nöyrtyi palestiinalaisten ohjustulen alla.

Sionismi

Rikollisvaltio Israel uhoaa olevansa valmis hyökkäämään Iraniin. Uhon takana on maan puolustusministeri Benny Gantz.

Gantzilta kysyttiin haastattelussa, onko Israel valmis hyökkäämään Iraniin, mihin tämä oli vastannut myöntävästi.

Mikäli Israel todella aloittaisi sotilaallisen hyökkäyksen Irania vastaan, johtaisi se potentiaalisesti valtavaan sotaan, jossa Israel tuskin tulisi selviämään voittajana edes tilanteessa, missä Iran liittolaisineen saataisiin tuhottua.

Iranilla on oman hyvin voimakkaan puolustuksen lisäksi voimakkaita liittolaisia pitkin Lähi-itää. Se on aseistanut, kouluttanut ja rahoittanut eri antisionistisia vastarintaryhmiä jo pitkään.

Aikaisemmin tänä vuonna Israel soti palestiinalaisia vastaan ja joutui nöyrtymään näiden ohjustulen alla aselepoon. Tässä sodassa muut ryhmät, kuten Hizbollah, eivät vielä edes antaneet omaa panostaan taisteluille.

Lähde: Iltalehti

Iran Israel Palestiina Palestiinalainen vastarinta Rikos Rotu Sionismi Talous Teknologia Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Tekijämies

    Vastaa

    Eikös Hizbollah ilmoittanut, että heillä kyllä riittää paljon tehokkaita raketteja/ohjuksia seuraavalla kierroksella, kun rytinä alkaa.

    Miten Israel kykenisi estämään tulevat iskut, kun heidän ilmapuolustus petti aiemmin tänä vuonna näiden kevyempien rakettien kanssa?

    • Nimetön

      Vastaa

      En tiedä onko ilmoittanut, mutta Hizbollahin sotilaallinen vahvuus palestiinalaisiin nähden on moninkertainen. Ja toisaalta kunnon rytinän alkessa ne Palestiinalaisetkin varmasti tukisivat veljiään pommittamalla ”Israelia”

  • Että näin

    Vastaa

    Tuossa on alkuperäinen artikkeli josta IL on ottanut uutisen: https://www.arabnews.com/node/1906131/middle-east
    Onkohan mikään ullatus, että israel on jo petaillut asiaa YK:ssa ja mitä YK tekee, ei mitään.
    Briti, Usa ja Israel on jo valmistelemassa sotaa irania vastaan, vaikkei mitään faktoja ole esitetty syytteiden perustaksi (vaikkei niitä ennenkään ole tarvittu, oletus riittää).
    Tietty näiden mielestä Iranilla ei ole oikeutta puolustaa maa- ja merirajojaan ja onhan siellä sitä mustaa kultaa, samaa mitä jenkit pumppaa ilmaiseksi Irakista ja hallitsemaltaan alueelta Syyriasta.
    Afrikassa samaan aikaan hillotaan porukkaa Nigeriassa isolla kädellä, mitä YK tekee ‚ei mitään koska sillä maalla ei ole mitään varastamisen arvoista.

  • Kyynikko

    Vastaa

    Iranin ja Israelin selvittäessä välejään vastaus on: Pop Cornia!

  • Diaspora -kuski

    Vastaa

    Jospa oikea sota nyt oikeasti alkaisi ja sais Israel lunta niinsanotusti tupaan.

  • J.K.

    Vastaa

    Israel on öykkärivaltio joka tulisi tuhota. Heillä on liian iso ote läntisestä maailmasta ja ”valittu kansa” puuhailee erilaisten savuverhojen takana pelkästään omaa hyvää. Goymit ovat roskaa ja ala-arvoisia. Harmi ettei suuri yleisö ymmärrä tätä. Kiina saisi ottaa puolestani Uuden Maailmanjärjestyksen luomisen harteilleen ja poistaa kartalta Saudisraelin.

    • Suomen soturi

      Vastaa

      Mutta onhan Kiinassakin jo pitkään, oliko jo tuhansia vuosia kanssa asunut oma Juutalainen väestönsä. Kun tuo kommunismihan on oikeastaan peitenimi juutalaiselle vallalle.

  • Leikkokikkelit

    Vastaa

    Se on ihmeellistä että tämän ”israelin” päämiehiksi pääsevät aina ne jotka lietsovat sotaa kaikilla rintamilla, uskaltamatta kuitenkaan tehdä mitään muuta kuin soittaa suutaan ja odottaa Amerikan ja NATo:n tukea. Ne kyllä suorittaa rajaloukkauksia ja leviää kuin syöpä, mutta ovat pelkureita lähes kaikki.

    Ja aina maan päämies löytää itsensä virka-ajan jälkeen vankilasta kuka raiskauksista kuka lastenraiskauksista. Ja kyseisenä aikana päämiehen lähipiiri on hyväksynyt nuo raiskaukset.

    Todella järkyttävän sadistinen kansakunta. Ja täysin moraaliton.

  • DuPont

    Vastaa

    Uskomattomia nuo kommentoijien asenteet. Israel on se maa, joka eniten muistuttaa länsimaista sivistysvaltiota, Iran on se, joka on avoimesti lännen vihollinen. Mutta ketä täällä syytellään…?

    • Nimetön

      Vastaa

      Iran on nationalistinen valtio, joka rahoittaa antisionisteja myös muissa maissa.

      Israel on miehittäjävaltio, joka on perustettu Palestiinan alueelle aseiden voimin.

  • TT

    Vastaa

    Fasisti-rasisti-valtio Israel ei uhoaisi ellei sillä olisi joku salainen suunnitelma takataskussaan. Ehkä Israelin omistavat tahot haluavatkin vain lietsoa sotaa, kaaosta ja nälänhätää, ensin Lähi-Itään ja sitten koko maailmaan. Juutalainen kansa on houkuteltu ja alistettu hirmuhallinnon alaisuuteen. Sama pätee myös meihin entisten tasavaltojen asukkaisiin. Piru on irti.

    • Ans kattoo

      Vastaa

      Lueskelin tuossa jostain että israleilaisten kahden rokotteen ottajien sairastelut ja kuolemat ovat huippuluokkaa. Voi olla että kohta ei ole niitä uhoajia kun niitä pistetään multiin nopeammin kuin ehtii sikiämään. Se olisi jotain se.

    • Nimetön

      Vastaa

      Israelilla on ydinase, mitä Iranilla ja sen liittolaisilla ei tiettävästi ole. Toisaalta ei niitä ydinaseita niin vaan ammuskella. Amerikkalaisten apu on ollut Israelille aina pelastaja, mutta lähi-idässä on viime vuosikymmenet vahvistettu asemia sen verran, ettei amerikkalaisetkaan välttämättä auta.

  • Pyssyt ja piikit tanassa

    Vastaa

    Israel on myös rokotefanatismin johtava maa. Holokaustin suhteen pellevaltio on uhonnut, että: ”Never again. Ei koskaan enää”. Mutta nopeastipa tämä lause muuttui muotoon: ”Jo tänään”.

    • Nimetön

      Vastaa

      Eeppistä, mikäli jutkut jutkuttaa jutkuja

  • Reple

    Vastaa

    Onko nää perkeleen vasurit kaikki demokratiaa vastaan?

    • Plääh

      Vastaa

      Demokratia on juutalaisjohtaja Nahum Goldmannin mukaan tuhoväline, jolla ”he” olivat tuhonneet Länsimaita jo kauan. Hän kirjoitti näin v. 1915. Minusta on alkanut näyttää siltä, että demokratia on aina ollut vain juutalaisvallan kulissi. Juutalaismafia pyöritti pankkeja ja kauppaa ym. Eri hallitsijat tarvitsivat aluksi veronkerääjiksi ja lainoittajiksi. Sittemmin hallitsijat kukistettiin ja perustettiin demokratiaa tai kommunismia tilalle.…

      Vasemmisto on kumous- ja tuhovälinemyös

  • Ari laine

    Vastaa

    Kohta on pakko saada aikaan jotain, mikä kääntää huomion pois ikävää totuutta kokoajan enemmän ihmisten silmiin tulevista eliitin touhuista, rokotebioaseen aiheuttamista kansanmurhista ja Jenkkien vaalikusetuksesta. Iraniin hyökkäys luultavasti eliitin mielestä kyseistä asiaa ajaisikin, ruumispinojen kasvaessa rokotettujen kuolemien salaamiseen ei kauaa enää konstit vaan riitä, mediaki osallisuutensa kansanmurhan toteutuksen kokoluokan tajutessaan menettää toimittajansa,jotka pelastautuvat ennenkuin kansan kosto eskaloituu…

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi