Israelin korkein oikeus hyväksyi lain maan julistamisesta juutalaiseksi kansallisvaltioksi

Samaan aikaan kun juutalaiset ajavat monikulttuurisuutta Eurooppaan, he pyrkivät varmistamaan Israelin aseman etnisenä juutalaisvaltiona.

Sionismi

Israelissa ajettiin vuonna 2018 läpi lakialoite, joka julistaa maan olevan virallisesti juutalainen kansallisvaltio. Laki päätyi korkeimman oikeuden tutkinnan alle, joka tuli vastikään siihen tulokseen, että se on laillinen ja se ei ole maan perustuslain ja demokraattisen luonteen vastainen.

Laki määrittelee kansallisen itsemääräisoikeuden ainoastaan juutalaisille, vaikka ”kaikilla kansalaisilla on täydet yksilölliset oikeudet.” Se myös asettaa heprean maan ainoaksi viralliseksi kieleksi.

Yhdestätoista lakimuutosta käsitelleestä tuomarista sitä vastaan oli ainoastaan George Karra, komitean ainoa arabijäsen.

Lähde: JTA

Historia Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen rasismi Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Juutalaisten kaksinaamaisuudella ei ole rajoja. Vaikka toisaalta: en pistäisi hanttiin jos Suomi lailla julistettaisiin suomalaisten kansallisvaltioksi.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tämän saman voisi toteuttaa myös Suomessa.

  Suomalaisuus määriteltäisiin kolmen kohdan periaatteella, jotka olisivat kieli, kulttuuri ja tietenkin geneettinen perimä!

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Toisaalta koko historiallinen Israel (huomattavasti laajempana vielä) ei ole kuin miehitettyä Karjalaamme ja Petsamoa pienempi osa.
  Odottaisin isompaa huomiota Suomelta ryöstettyjen alueiden palauttamiseksi kuin erilaisten kasaarien keskinäisiin kähinöihin muiden seemien kanssa.
  Tästä aiheesta piruili joskus 1995 tv:ssäkin eräs jutikka Länsirannalta 😉
  Taisi olla toinen ylejutikka roni smolar haastattelemassa.
  Seppo Lehto

  • TT

   Vastaa

   Suomen valtiovalta pitäisi kuitenkin ennen luovutettujen alueiden takaisin saamista saattaa järkevämpien käsiin. Muuten pridetys, mamutus, neukkukuutio-arkkitehtuuri, 5G-tornit ja ikea-sisustukset tuhoavat Karjalankin. Karjalan metsät, malmivarat ja pohjavedet myytäisiin kansainvälisille jäteille ja rahat hummattaisiin mm. ’rikastajien’ vastaanottoon.

   • Seppo Lehto

    Vastaa

    Älä käytä miehittäjän orjan kieltä! ”Luovutus” on vero-oikeudessa ymv sopimusoikeudessa lahjanomainen anto / saanto. Kyseessä on alueryötöt missä Stalinia palkittiin USA:n Englannin toimin siunaamalla alueryöstömme, toisin kuin talvisodassa, vaikka oikeusperusta oli sama.

    Mainitsemasri ”rikastajat” hallitsevat jo nyt Putinin rahoittajina ja omaisuuden piilottajina miehitettyjä alueitamme sekä tätä silvottuakin osin.

    Mielen ja kielen orjuus ei edistä kansakunnan tilaa. Yhtä valheellista on väittää matuinvaasiota ”huippuosaajien saannoksi”.

    Historioitsija Seppo Lehto

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Isompi kysymys on Kurdistan
  Tuo Rooman ajan vitsi ”Palestine” on roomalaisten vitsi, sillä Juudaan kansat hävittivät ko alueen kansat ja kun Rooma tuhosi Israelin antoi ko nimen sille
  Seppo Lehto

 • Matti

  Vastaa

  Seppo Lehto on oikeassa mainitessaan että suomalaisten tulisi olla enemmän kiinnostunut Venäjälle lainassa olevien ns ”luovutettujen alueiden” kohtalosta kuin joidenkin Välimeren pohjukassa sijaitsevien monien seemiläiskansojen asuinalueista..

  Seemiläiskansat ovat pohjimmiltaan samaa sakkia ja kähisevät keskenään ilman että asia meille muille vittuakaan kuuluu..yhtä vähän kiinnostaisi Israelin juutalaista se jos hämäläinen ei tule toimeen savolaisen kanssaeläjän suhteen jossain hämeen ja savon rajamailla..siinä Päijänteen itärannan paikkeilla tai Saimaan länsirannalla.

  Israel on rasistinen kansallisvaltio ja niin pitäisi olla monen muunkin..mutta Israelin tulisi olla ihan hiljaa muiden valtioiden tavasta elää ja olla..että turpa kiinni ja nenä tooraan..ei israelilaisista ole muita neuvomaan..pelkkää tooraa ovat saaneet aikaan omilla alueillaankin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Juutalaiset eivät ole ansainnut omaa kansallisvaltiota,ei nyt eikä koskaan.

  • Raamattu käski

   Vastaa

   Sehän sanotaan jo raamatussakin. Koskaan ei saa antaa Israelin valtion syntä. Me olemme rikkoneet raamatun käskyä ja nyt maksamme siitä hirvittävän hinnan.

   Hajoitettiinhan juutalaiset Jeesuksen toimesta neljään ilmansuuntaan. Ja ehkä siksi juutalaiset tappoivat Jeesuksen. Ja ne pakanat vieläkin odottavat messiasta maan päälle.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nimimerkillä tekijämies on oikeassa.Suomi kuuluu vain ja ainoastaan etnisesti suomalaisille.

 • EV

  Vastaa

  Tarttuuko kansainvälinen tuomioistuin tähän? – Tuskin. Yllättyneitä: 0. Pahastuneita tästä tilanteesta länsimäissä ei ole kuin pieni vähemmistö (tätä väkeä on vasemmalta kansallismielisiin), joka hiljennetään anti-semitismisyytöksillä, joita suoltaa valtamedia läpi länsimaiden. Katsotaan tarttuuko yksikään Suomessa toimiva media tähän ihmisoikeuksien täydelliseen sortoon. Nyt rotulait pistettiin oikein kunnolla käytäntöön Israelissa. Nämä tekivät jotain sellaista, mitä Kolmas valtakunta ei tehnyt koskaan, valloittaa maa ja muiden alistettujen maiden tukiessa (ja alunperin järjestäessä) asettaa se tietyn etnisyyden kansallisvaltioksi. Netflixiin tuli jälleen uusia sarjoja ja elokuvia koskien ”Natsi-Saksaa” ja yksi sarja nimeltä ”Kuinka tulla tyranniksi”, jonka kansikuvassa on Hitler. Kaikki me täällä kyllä tiedetään, ketkä tätä pyörää pyörittävät, mutta meneppä selittämään tätä vaikka työpaikalla ihmisille. He eivät ymmärrä ja tuomitsevat sinut, parhaimmassa tapauksessa saat jopa potkut ja se on sitten tervemenoa jatkolle työn tai koulutuksen osalta. Elämme todella kieroutuneessa maailmassa, jossa meistä on tehty paholaisia. Kiitos kuitenkin, että meillä on äänitorvia yhteiskunnassa, jotka tuovat tätä esiin!

 • Kirsikka Hillo Munkkinen

  Vastaa

  kasittaakseni juutalaiset eivat palvo saatanaa kuten israel tekee, mutta antaa heidan sekoilla valtavassa sisasiitoisuudessaan, tuskin ovat edes syyntakeellisia alhaisen aivokapasiteettinsa vuoksi.

 • DuPont

  Vastaa

  Minä kun luulin, että kansallisvaltio olisi hyvä ja positiivinen asia myös juutalaisille, jos on suomalaisillekin? Miksi sitä vastustetaan?

  • Simo Hollanpää

   Vastaa

   Ei kai sitä vastusteta, vaan juutalaisten kaksinaismoraalia; Israel saa heidän mielestään olla kansallisvaltio, mutta eurooppalaiset maat taas eivät.

 • Jeppe

  Vastaa

  Juutalaisten mukaan maailmassa saa olla vain yksi etnovaltio Israel ja muu maailma sulatetaan yhdeksi globaaliksi rotu- ja kulttuurisekoitushelvetiksi.
  Oikeistoa ja vasemmistoa ohjeistavat samat herrat aiheuttamaan lisää sekasortoa ja hajaannusta valkoisten keskuuteen, että tappelisimme keskenämme ja antaisimme vain suuren rikoksen tapahtua.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Tiedoksi Seppo Lehdolle ja muillekin: Kasaarit eivät kuulu seemiläisiin kansoihin, vaan ovat käännynnäisiä juutalaisia. Palestiinalaiset ovat lähempänä seemiläisiä kuin kasaarit.

  Israel on maailman toiseksi pahin roistovaltio, USA ykkönen. Molemmat omistavat nämä saatanaa palvovat kasaarisionistit.

  Suomi vedettiin mukaan 2. maailmansotaan Aatu-sedän ja Isä Aurinkoisen keskinäisen Molotov-Ribbentrop ‑sopimuksen salaisella lisäpöytäkirjalla.

  USA:n kasaarsionistit auttoivat valtaan niin natsit kuin bolshevikitkin, saadakseen haluamansa Israelin. Tuosta syystä Suomi menetti Karjalan ja Petsamon.

  Noin pähkinänkuoressa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi