Juutalaisjärjestöt painostavat Bideniä antamaan kansalaisuuden laittomille siirtolaisille

Edustettuina ovat niin liberaalit kuin myös konservatiiviset juutalaiset.

Sionismi

Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisimmat juutalaisjärjestöt painostavat presidentti Joe Bideniä avaamaan laittomille siirtolaisille väylän, jonka kautta nämä voisivat saada maan pysyvän kansalaisuuden. Juutalaiset ovat olleet kautta Amerikan historian tärkein vapaata maahanmuuttopolitiikkaa lobbaava eturyhmä.

Juutalaisten vetoomus on osoitettu Bidenin ohella demokraattipuolueelle, jonka äänestäjistä suuri osa on maahantunkeutujia. Juutalaisten mukaan kansalaisuuden myöntäminen laittomille siirtolaisille on hanke, joka tulisi sisällyttää ”mihin tahansa tulevaan taloudellista elpymistä tai infrastruktuurin kehittämistä ajavaan lakiuudistukseen”.

Aloitteen takana on kirjava joukko juutalaisjärjestöjä. Edustettuina ovat niin liberaalit kuin myös konservatiiviset juutalaiset. Vaikutusvaltaisin aloitetta tukeva taho on äärisionistinen Anti-Defamation League (ADL), joka ajaa monikulttuurisuutta länsimaihin mutta radikaalia rotuerottelua Israeliin.

Laiton maahanmuutto yhdistää juutalaisryhmiä

Myös Jewish Council for Public Affairs tukee hanketta. Kyseessä on sateenvarjojärjestö kaikille juutalaisille poliittisille lobbausryhmille. Laiton maahanmuutto on ilmiö, joka yhdistää juutalaiset riippumatta näiden muista poliittisista erimielisyyksistä.

Vetoomuksessa todettiin muun muassa: ”Yhdysvaltojen on tarjottava pysyvä suoja yksilöille, jotka elävät tällä hetkellä jatkuvassa pidättämisen, kotiuttamisen ja hyväksikäytön pelossa. Kyse ei ole ainoastaan moraalisesta valinnasta – se on kaikin puolin järkevää.”

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Anti-Defamation League Joe Biden Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Laiton siirtolaisuus Lobbaus Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sionismi Väestönvaihto Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ilkka

  Vastaa

  Samaa agendaa he ajavat koko maailmaan paitsi israeliin.

 • Bidee

  Vastaa

  Eikö tuo dementikko Joe Bidee ollut lisännyt laittomien ottamista muutenkin. Paljoa ei tarvitse varmaan silloin painostaa.

 • EV

  Vastaa

  Open borders for Israel!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Minkä takia näille laittomille tunkeutujille ei avata väylää muuttaa Israeliin ja anneta heille samalla kansalaisuutta, miksi juutalaisjärjestöt eivät tällaista ehdota? Miksi nämä tunkeutujat pitäisi asuttaa Yhdysvaltoihin tai Eurooppaan?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen rakastaa laittomia siirtolaisia meillä ja kaikissa valkoisissa maissa. Kynttilämarssia puuhaillaan, ah kuinka ihana on ylevä juutalainen!

  Israelissa keskitytään muureihin ja aitoihin – ja kiikarikivääreihin…

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tämä on todettu useita kertoja ennenkin mutta todetaan jälleen: juutalaiset haluavat edistää vapaata maahanmuuttoa kaikkialla, paitsi Israelissa.

 • Tuttu kaava

  Vastaa

  No, juutalaisethan ne tappoi Jeesuksenkin…

 • Jones

  Vastaa

  No sitten vain kaikki valkolaiset siirtolaisiksi Israeliin.
  https://ylilauta.org/uskonnot/129096700

 • Oikea osoite olisi Israel

  Vastaa

  Paras sijoituspaikka pakolaisille olisi Israel, koska siellä pakolaiset ovat turvassa rasismilta.He saisivat myös vertaistukea sympaattisilta juutalaisilta, jotka eivät halua kenellekään pahaa.

 • Jacob The gojim hater

  Vastaa

  Juutalaiset voisivat olla esimerkkeina ja sijoittaa pakolaisia omiin asuntoihinsa… mieluummin terroristit kylla kuuluisivat muiden terroristien sekaan israeliin

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi