Juutalaiset eivät kelpuuta sionisti Tommy Robinsonia mielenosoituksiin Israelin puolesta

Juutalaiset eivät hyväksy edes maltillisen maahanmuuttokriittisiä valkoisia, vaikka nämä olisivat nuoleskelleet Israelia vuosikausien ajan.

Sionismi

Tommy Robinson kuvassa oikealla.

Useampi Iso-Britannian juutalaisjärjestö on ilmoittanut, että ”ekstremisti” Tommy Robinson ei ole tervetullut Israelille tukea osoittaviin mielenosoituksiin. Robinson on aiemmin tunnettu English Defence League ‑nimisen maltillista maahanmuuttokritiikkiä, sionismia, homoutta ja rodunsekoitusta kannattavan järjestön johtohahmona.

”Tommy Robinson ja äärioikeistolaisten järjestöjen, kuten English Defence Leaguen, kannattajat eivät ole tervetulleita yhteisömme tapahtumiin. Vihan ja jakaantumisen sanoma pitää kohdata ja päihittää,” ilmoitti muun muassa Brittiläisten Juutalaisten Edustajisto.

Juutalaisten mielisteleminen ei auttanut

Julkilausuma tehtiin sen jälkeen, kun Robinson oltiin nähty vastaavanlaisella mielenosoituksella Israelin lippuun pukeutuneena ja kantaen kylttiä, jossa luki ”Vapauttakaa Gaza Hamasilta”. Hamas on aseellinen vapautusjärjestö, joka pyrkii suojelemaan palestiinalaisalueita juutalaisilta miehittäjiltä.

Robinson on koko ”äärioikeistolaisen” uransa ajan korostanut vastustavansa islamia sekä tukevansa monikulttuurisuutta, homoja, Israelia ja juutalaisia. Juutalaiset eivät hyväksy edes maltillisen maahanmuuttokriittisiä valkoisia, vaikka nämä olisivat nuoleskelleet heitä vuosikausien ajan. Juutalaisryhmät vaativat Eurooppaan täydellistä avointen rajojen politiikkaa.

Lähde: RT

Britannia Britannian juutalaisyhteisö English Defence League Gaza Islam Israel Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Palestiina Palestiinalainen vastarinta Poliittiset viholliset Politiikka Rodunsekoitus Rotu Sionismi Tommy Robinson Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi