”Holokaustin” kyseenalaistanut 92-vuotias isoäiti vapautui vankilasta

Haverbeckista on tullut saksalaisten toisinajattelijoiden ikoni, sillä hän ei ole alistunut edes vankeuden aikana.

Sionismi

Ursula Haverbeck oikeudessa ”vihapuheesta” 2017.

Saksan ”oikeuslaitos” on viimein vapauttanut 92-vuotiaan Ursula Haverbeckin. Samalla kun maahanmuuttajataustaiset raiskaajat saavat usein ehdollisia ”rangaistuksia” rikoksistaan, joutui Haverbeck suorittamaan ehdottoman tuomion, koska hänen tulkittiin loukanneen Saksan juutalaisyhteisön tunteita.

Haverbeckin ”rikos” oli se, että hän on puhunut avoimesti niin sanottuun holokaustiin liittyvistä ristiriidoista. Haverbeck on perustellut julkisuudessa useaan otteeseen, miksi hän ei pidä lainkaan uskottavana sitä, että Saksan kansallissosialistinen hallitus olisi toteuttanut juutalaisten kansanmurhan kaasukammioissa.

Viranomaiset aloittivat rajut otteet Haverbeckia vastaan pian sen jälkeen, kun hän kumosi joukon holokaustimyyttejä valtakunnallisessa Panorama-televisio-ohjelmassa. Vaikka muun muassa juutalaisomisteinen Youtube on sensuroinut Haverbeckin Panorama-haastattelun monia kertoja, on se edelleen katsottavissa Bitchutessa:

Haverbeck ei ole suostunut taipumaan

Juutalaiset ovat Saksassa ja useissa muissa Euroopan valtioissa erityissuojelua nauttiva vähemmistö, minkä vuoksi Haverbeck sai ”väärinajattelusta” huomattavasti ankaramman tuomion kuin vaaralliset pahoinpitelijät, huumekauppiaat ja hyväksikäyttäjät saavat omista rikoksistaan. Juutalaisten etua ajava Saksan valtamedia on ylistänyt ”oikeuden” päätöstä pitää yli 90-vuotias rouva vangittuna, ja lehdistö on pilkannut Haverbeckia kutsuen häntä milloin ”natsimummoksi” ja milloin ”holokaustivalehtelijaksi”.

Haverbeckista on tullut saksalaisten toisinajattelijoiden ikoni, sillä hän ei ole alistunut edes vankeuden aikana. Vaikka häntä vastaan on viimeisen vuosikymmenen aikana aloitettu useita rikostutkintoja sekä nostettu useita syytteitä, on hän pysynyt itsevarmana.

Haverbeck on muun muassa haastanut Saksan juutalaisyhteisön oikeuteen holokaustivalehtelusta 2014 sekä kutsunut Saksan sisäministerin avoimeen väittelyyn ”holokaustiin” liittyvistä kysymyksistä 2015. Sisäministeri ei uskaltanut vastata kutsuun.

Ursula Haverbeck on monien idoli.

Lähde: LZ

Aktivismi Historia Holokausti Kansallissosialismi Poliisivaltio Poliittinen vaino Revisionismi Rikos Saksa Saksan juutalaisyhteisö Sananvapaus Sensuuri Sionismi Ulkomaat Ursula Haverbeck Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Jokaisen kansallismielisen täytyisi kunnioittaa Haverbeckia, hän on tinkimätön, hyvin asiansa perusteleva ja paineen alla taipumaton.
    Tuollaisia ihmisiä pitäisi olla enemmänkin.

    • Nimetön

      Vastaa

      ”Realisti”. Suomesta ei ainakaan löydy enää montaakaan kansallismieliset. Aivopestyjä lehmän mulkkuja senkin edestä.

  • Jones

    Vastaa

    Mutta kyllä juutalaiset polttelivat sekarotuiset pois, koska eivät huolineet heitä Israeliin, ja laittoivat valheilla kaikki valkolaisten syyksi. Määristä en ala kiistelemään ja kaasutukset olivat valheita.
    https://ylilauta.org/yhteiskunta/43612730#no92023056

  • pelle

    Vastaa

    Suomessa syanivedyllä tapetaan hyönteisiä elintarviketeollisuudessa. Turvatoimet ovat suuret, mutta silti laitoksen katolle pysähtyneitä lintuja kuolee, vaikka laitoksen ikkunat ja ovat teipataan huolellisesti. Natrium tai kaliumsyanidia pannaan rikkihappoon, jolloin vapautuu sinihappoa syanivetyhappoa H‑CN, joka tappaa tehokkasti hyönteiset. Armeija käytti sodan aikana natriumsyanidia tuhansia kiloja täisodassa.

  • Schlageter

    Vastaa

    Ihanteellinen saksalainen ja hyvä esimerkki kaikille eurooppalaisille!

    • Nimetön

      Vastaa

      Jos eletään projectioiden keskellä ymmärretään että toisela puolella on liika vähättely ja toisella puolella liika suurentelu

      • Plääh

        Vastaa

        Perehdy asioihin äläkä heitä mutua. Uhreja holokaustissa oli nolla, koska mitään murhaohjelmaa ei ollut. Juutalaiset haluttiin evakuoida itään ja panna töihin. Vähän kuin amerikkalaiset interboivat saksalaiset ja saksalaistaustaisia ihmisiä USA:ssa sodan aikana. Ja japanilaiset ja italialaiset tai tällaisen taustan omaavia. Joka puhuu noin, on nielaissut syötin. Ei ole tarkoituskaan, että kaikkia suurenteluja uskottaisiin. Kunhan se, että jotain olisi totta niissä Sitä on ns. suuren valheen taktiikka.

  • Jj

    Vastaa

    Kukin uskokoon mitä uskoo. Mutta jos asia kiinnostaa ‚tämä löytyy nyt vielä tällä hetkellä youtubesta. Bannataan kyllä varmasti muutamassa viikossa.
    SIX MILLION JEWS | PROPAGANDA | NEWSPAPERS FROM 1915 – 1938

  • Kokenut Mies

    Vastaa

    Minusta koko holokaustin kiistäminen on typerää, koska on fakta, että suuri määrä juutalaisia vietiin itään ja osa heistä katosi siellä. Oletetaan, että kyse olisi ollut luontaisesta poistumasta ankarissa leiri ja sotaolosuhteissa. OK, silti jo lähettäminen leireille oli suurelle osalla yhtä varma kuolemantuomio kuin Venäjän Gulag leiritys.
    On kuitenkin myös lähes varmaa, että luku kuusi miljoonaa on valetta, koska se sanottiin jo 1944, jolloin ei ollut mitään tietoa eloon jääneiden määristä tai tehty väestölaskentaa. Sama luku on sanottu aina, kun juutalaisi on kohdannut joku uhka Euroopassa ja Venäjällä. Tämä luku on heille ilmeisesti pyhä monella tapaa. Natseja metsästänyt Wiesenthal kehitti 60-luvulla teorian, että 6 miljoonan lisäksi kuoli 5 miljoonaa muuta leireilla natsien uhreina. Kun häneltä kysyttiin, että mistä luku 5 miljoonaa on peräisin, niin hän sanoi halunneessa vain luoda mahdollisimman suuren luvun, joka on kuitenkin alle 6 miljoonaa, jolloin juutalaisten kärsimystä ei mikään ryhmä pääse ylittämään. Tämä mielestäni kertoo heidän tarkoitusperistä ja halust propagandisoida tätä tapahtumaa.
    Vaikka leireillä tapettujen määrät tippuivat lukuisilla miljoonilla, niin luku 6 miljoonaa on pysynyt aina samana. Sitten vain kasvatettiin idässä tapettujen määrää. Siellä on nykyisen virallisen faktan perusteella tapettu määriä, jotka eivät voi pitää paikkansa. Kommunistit olisivat taatusti kaivaneet miljoonat uhrit ylös, jos sellaisia määriä olisi. Tietenkin, jos lukuun on laskettu jokainen juutalainen sotilas Kommunistien riveissä, niin voidaan päästä korkeaan lukuun, mutta ne ovat lähinnä sotaan kuuluvia uhreja, eivät suoraan tietoista kansanmurhaa.

    • Ajomies

      Vastaa

      Nostan hattua rouva Haverbeckille.

    • jupi

      Vastaa

      luku 6 miljoonaa tulee raamatun vanhasta testamentista, jossa sanotaan kuuden miljoonan juutalaisten joutuvan kärsimään ennen kuin saavat luvatun maansa

  • Ursula on ollut yksi siunaus maailmalle

    Vastaa

    Tuo rakkaudellinen, harmiton ja teräväjärkinen mummo on yksi niistä ketkä pistävät miettimään että, hei, voisko nämä minulle toitotetut Hollywood mielikuvat ja open väsyneen hysteeriset vuodatukset sittenkin olla valheita – ja niinhän ne ovatkin.
    Rakkaus on totuudellisuus on peloton voimakkuus on henkisyys ja ihmisen vapahdus.

  • juha.

    Vastaa

    Huomattavasti parempi ”Ursula” kuijn EU:n vastaava vatipää, joka oli ”shokissa” Ranskan islamistiterroristien tekemästä iskusta, jossa kuoli ihmisiä. Kuulemma ”pitää seistä rohkeana” ja muuta tyhjänpäiväisyyksiä. Olisi huomattavasti parempi, jos vulva Johanssonin pää pyörisi kadulla eikä muuan ranskalaisen opettajan.

    Sitten minä ”viitoilisin”, että ”Kyllä se siitä paranee kun puhaltaa pipin pois!!!”

  • tulitikkutyttö

    Vastaa

    Buchenwaldin noita ja Bergen-Belsenin paholainenkaan eivät mielestään tehneet mitään sellaista mitä lukuisat ihmiset olivat nähneet, kokeneet ja hengissä selvinneet. vielä sodan jälkeen antaneet todistajanlausunnon. Tällä sodan loppuessa 16-vuotiaalla tytöllä ei ole voinut olla paljoakaan omakohtaisia havaintoja Saksan tilanteesta kuin läheltä asuinpaikkaansa ja sillä seudullahan ei ollut keskitysleiriä.

    • Plääh

      Vastaa

      Buchenwaldin noita on voittajien satutarina ja Belsenin paholainen myös. Viatomia naisia, jotka jopa tekivät parhaansa sairaaloissa tai toimivat vartijoina. Perehdy asioihin. Todistajanlaiusntoja sdan jälkeen ei saanut antaa saksalaisille eduksi, tai menetti ruokakorttinsa ym. Kaikki todistajat olivat järjestettyjä valehtelijoita. Ovat myös vielä tänään.

      Ei ihme, että Suomessa menee läpi kansalle Aarnioiden ym. näytösoikeudenkäynnit, kun ei sodanjälkeisiäkään farsseja eroteta rehellisistö oikeudenkäynneistä

      • tulitikkutyttö

        Vastaa

        Vain hyvin harva uskoo minkään sortin sosialistien juttuihin.

        • Plääh

          Vastaa

          Uskot minun olevan siis kansallissosialisti? Tunnut kovasti elävän uskon ja tunteen varassa tiedon sijaan. Kansallissosialismi on kyllä kovatsi mieleeni. Ehkäpä kokonaisvaltaista vakaumusta ei ole kuitenkaan. Sosialismilla ja soisalismilla on eroja. Voivat olla vastakohtiakin kuen tässä tapauksessa. Kannattaisi nyt vain perehtyä revisionistisiin teoksiin. Niitähän saa ilmaiseksi netistä.

  • Aappa

    Vastaa

    Tosiasioita pestään perusteettomilla ja mielivaltaisilla oikeustuomioilla tämän päivän Suomessakin.

  • Reino

    Vastaa

    Saksan hallitsemissa maissa oli juutalaisia yhteensä 4.3 miljoonaa, 6 m. ”tapettiin” ja sodan jälkeen korvauksia sai 5.5 m elävää.
    Luvuista voi todeta että juutalaisten maahanmuutto saksan hallitsrmille alueille oli ilmeisen vilkasta koska heidän lukumääränsä kolminkertaistui sodan aikana.

  • Pentti

    Vastaa

    Gulagit suunitteli turkinjuutalainen herrasmies

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Jos holokausti on niin kiistämätön tosiasia, miksi sitä ei saa tutkia?

    Tai saahan sitä ”tutkia” kunhan ”tutkimuksen” lopputulos on normin mukainen. 

    Kaikkea, mitä ei saa epäillä, on syytä epäillä. 

    Nykymaailmassa kaikkea ”saa ja täytyy epäillä” paitsi holokaustia.

    • tulitikkutyttö

      Vastaa

      Toki vakiintuneetkin asiat joutuvat toisinaan uudelleenarvioinnin kohteeksi. Itä-Saksan romahtamisen jälkeen yksi propagandan ykkösnyrkeistä eli Buchenwaldin keskitysleirimuseo koki tämän ja sai täydennystä paikan kommunismin ajan toiminnasta ja uhreista, mutta käsitys ”noita” Ilse Kochista ei ole muuttunut. Olen kuullut Puolassa 70- ja 80 luvulla vierailleiden tavallisten ihmisten kertoneen että ainakin Auschwitzissa oli esillä silloisten Itä-Euroopan ”suurten johtajien” komeita potretteja ja ylistystä kuinka kommunismi vapautti Euroopan natsismin ikeestä, ei ollut enää 80-luvun lopulla. Monilla entisillä leireillä aluetta tutkitaan nykyteknologian avulla ja yksityiskohdat tarkentuvat, mutta tuollaisissa revisionistisissa jutuissa ei ole päätä eikä häntää. Se, että jostain on kirjoitettu kirja, ei vielä todista mitään sisällön oikeellisuudesta. Erityisesti USAssa on ei-tieteellisiin metodeihin pohjautuvia oppilaitoksia joiden todistuksilla ei ole mitään virkaa esimerkiksi Suomeen pyrkivillä vaihto-opiskelijoilla, oma lukunsa on ”oppilaitokset” joilla ei ole muuta toimintaa kuin todistusten myyminen. Myös luonnontieteiden perusfaktoja kyseenalaistavia instituutteja ja ihmelaitteiden piirustusten myyjiä löytyy, ei kannata ostaa.

      • Plääh

        Vastaa

        Voi pientä. Kuka sinulle on tuon kaiken kertonut? Revareiden kirjathan juuri perustuvat leirien alkuperäsiin arkistoihin ym. Mene nyt ihmeessä sivustolle holocausthandbooks.com ja lataa ilmaiseksi vaikkapa Mattognon Auschwitz-kirjat. Virallinen tiede ei tarkennu, vaan toistaa hölynpölyä ja juurikin kaupittelee ihmisille ihmelaitteita nimeltä kaasukammio. Sellaista ei vain kukaan ole koskaan näyttänyt eikä edes piirustuksin kyennyt esittämään.

  • tutkiva lukija

    Vastaa

    Tässä yhteydessä on syytä muistaa myös vakaumuksensa vuoksi vuosikymmenet vangittuna ollutta ERNST ZUNDEL,ia. Hänet tuomittiin toistuviin vankeusrangaistuksiin, kun hän toimitti kirjasen ” Did sixmillion jews really die”. Zundel voitti oikeudenkäyntinsä, mutta kanadan ”oikeuslaitos” päätti pitää Zundelin vangittuna, koska häntä pidettiin vaarallisena yhteiskuntaa kohtaan. Zundelin tarina on netissä edelleen saatavilla.: ” https://archive.org/details/ezarchive
    Totuutta rakastaville ja etsiville tutkijoille erinomainen tietolähde.

  • Plääh

    Vastaa

    Uusia syytteitä heti luvassa eli ei vapaudu pitkäksi aikaa. On päätetty hiljentää lopullisesti. Niin kova luu oli ja piikki lihassa

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi