Juutalaislehti: Amerikan juutalaisille presidentinvaalit on maahanmuuttovaalit

”Juutalaiset ovat olleet vapaata maahanmuuttoa kannattavan rintaman kärjessä jo pitkään”, JTA toteaa.

Sionismi

Juutalaiseen perinneasuun pukeutunut äärivasemmistolainen otettiin kiinni Amerikan maahanmuuttopolitiikkaa vastaan järjestettyjen mellakoiden yhteydessä.

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja, The Jewish Telegraphic Agency ‑lehti (JTA) kirjoittaa, että järkälemäinen valtaosa Amerikan juutalaisista äänestää presidentinvaaleissa Donald Trumpia vastaan tämän maahanmuuttokriittisten julkilausumien vuoksi. JTA:n mukaan vapaa maahanmuutto on tärkeimpiä juutalaisia yhdistäviä poliittisia projekteja.

JTA:n mukaan Trump on pyrkinyt houkuttelemaan juutalaisia äänestäjiä puolelleen ”aleviivaamalla näkyvästi Israel-myönteistä politiikkaansa”. Lehti kuitenkin toteaa, ettei Israelin hännystely ole Amerikan juutalaisenemmistön mukaan kyennyt kompensoimaan Trumpin maahanmuuttopoliittista ”väärinajattelua”.

JTA painottaa, että juuri maahanmuuttopolitiikka on tärkein este sille, että Trump voisi saada juutalaisten enemmistön puolelleen. JTA:n mukaan juutalaiset pitävät itseään ”ikuisina siirtolaisina ja tuoreina maahanmuuttajina Amerikassa”, minkä vuoksi he tahtovat pitää Amerikan rajat auki ei-valkoisille massoille myös tulevaisuudessa. Edes ”islamilaisen antisemitismin uhka” ei ole saanut juutalaisyhteisöä luopumaan avoimien rajojen vaatimuksesta.

Juutalaiset rintaman kärjessä

”Juutalaiset ovat olleet vapaata maahanmuuttoa kannattavan rintaman kärjessä jo pitkään”, JTA jatkaa. Kun Trump asetti maahanmuuttorajoituksia seitsemää muslimivaltiota kohtaan presidenttikautensa alussa, juutalaiset olivat JTA:n mukaan ”yliedustettuna Amerikan lentokentillä järjestetyissä maahanmuuttomyönteisissä mielenosoituksissa”. Sen sijaan Israelilla on juutalaisten mukaan edelleen oikeus sulkea rajansa ei-toivotuilta muslimitunkeutujilta.

American Jewish Committee julkaisi 2017 tutkimuksen, jonka mukaan noin 75 prosenttia Amerikan juutalaisista vastusti kärkevästi Trumpin maahanmuuttopolitiikkaa, vaikka se ei ole edes ollut radikaalisti tiukempaa kuin esimerkiksi hänen mustan edeltäjänsä Barack Obaman politiikka.

JTA:n mukaan juutalaiset ovatkin ”huomattavasti” maahanmuuttomyönteisempiä kuin amerikkalaiset keskimäärin. Lisäksi juutalaisten tuki kulttuurimarxistiselle demokraattipuolueelle on ”paljon suurempaa kuin useimpien etnisten ryhmien keskimäärin”.

Maahanmuuttolobbaus alkoi jo ennen Hitlerin valtaannousua

JTA muistuttaa, että kyse ei ole ainoastaan juutalaisten historiallisesta suhteesta kansallissosialismiin. Amerikan juutalaiset lobbasivat avoimien rajojen puolesta jo 1920-luvulla eli kauan ennen Hitlerin valtaannousua Saksassa. Juutalaiset ovat aina tahtoneet pitää ei-juutalaisen isäntävaltionsa rajat auki muukalaisille, kun taas Israelin muurit suljetaan ulkopuolisilta.

JTA:n mukaan juutalaiset ovat vaatineet myös sitä, että Amerikassa oleskeleville laittomille siirtolaisille lahjoitetaan maan kansalaisuus. Lisäksi he ovat vaatineet, että virkavalta jättää rauhaan yritykset, jotka käyttävät laitonta siirtolaistyövoimaa.

JTA kirjoittaa, että Amerikan juutalaisjärjestöt ovat rahoittaneet monia lakitaisteluita, joilla Trumpin maahanmuuttopoliittisia kiristyksiä ollaan pyritty purkamaan. Lisäksi rikkaat juutalaiset ovat palkanneet lakimiehiä, jotka ovat pyrkineet estämään laittomien siirtolaisten palautuksia kotimaihinsa.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Adolf Hitler American Jewish Committee Barack Obama Donald Trump Halpatyövoima Israel Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Kansallissosialismi Kulttuurimarxismi Laiton siirtolaisuus Lobbaus Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • sotatila

  Vastaa

  Ääntenlaskenta keskeytettiin niissä osavaltioissa joissa Trump oli johdossa. Useimmat osavaltiot saivat äänten laskennan valmiiksi normaalisti. ”Yllättäen” nyt löytyykin satoja tuhansia äänestys lippuja jotka kokonaisuudessa muka ovat kaikki ovat dementoituneelle rikolliselle Bidenille. Joukossa siis ei käytännössä muiden ehdokkaiden ääniä. North Carolina, Georgia, Pennsylvania, Michigan ja Wisconsin ovat kaikki menossa Trumpille. Mutta yllättäen juuri ennen maaliviivaa äänten laskenta keskeytettiin näissä osavaltioissa.
  Vaalivilppi haisee nyt voimakkaasti ja kauas. Jos rikollinen liittovaltion poliisi FBI ei tähän puutu, olisi osavaltioiden poliisit nopeasti puututtava että vaalit ja äänten laskenta saadaan päätökseen ilman vilppiä.

  • Le Mörsär

   Vastaa

   USA:n vaalit eivät ole tietenkään vielä lopullisesti ratkenneet, mutta nyt on jo selvää että demok(ommunisti)raattien toimesta on yritetty ennennäkemätöntä vaalivilppiä. Miljoonia ääniä vain ilmestyy tyhjästä Bidenillä, äänestysprosentit muuttuvat sen mukaan kuinka paljon tarvitaan Trumpin ohittamiseen, ääniä annetaan vielä vaalipäivän jälkeen, vaalivalvojia ei päästetä paikalle, Trumpille annettuja ääniä ei lasketa (Arizona), perustuslakia ei kunnioiteta, ääniä lasketaan sen sijaan että laitetaan tauolle kunnes epäselvyydet on selvitetty ja Bidenillä on jo satojen miljoonien rahasto oikeuslaitostrollausta varten jos käykin niin että Trump voittaisi tiukasti kaikessta huolimatta.

   Mietinkin siis miten todennäköistä on että Suomessakin tulisi tulevissa vaaleissa tapahtumaan jotain vastaavaa? Vasemmistolainen hallitukselta tulee sarjatulena poliittisia nimityksiä, kuntapoliitikkoja yritetään murhata äärivasemmistolaisten toimesta, DEMLA pitää pilkkanaan oikeuslaitoksia ja lainsäädäntöä jatkuvasti suojellen rikollisia.

   Tottakai, Suomessa vaaditaan vahvempi tunnistautuminen äänestämiseen ja ei ole esimerkiksi postiäänestyksen kaltaista huijausmahdollisuutta – mutta voimmeko silti olla varmoja että esimerkiksi ennakkoääniin ei kajottaisi tai että ääntenlaskussa ei tulisi pieniä ”laskuvirheitä” tapauksissa joissa ehdokkaiden välillä on vain pieni marginaali. Erityisen huolissani olen siis kunnallisvaaleista joissa usein on vain muutamista kymmenistä äänistä kiinni se pääseekö ehdokas läpi.

   Tiedän myös että puolueilla on mahdollisuus lähettää tarkkailijoita ääntenlaskentaan, mutta entä jos puolueet tekevät yhteistyötä vilpissään? Ja täysin poliittisten koronarajoitusten johdosta oikeistopuolueiden tarkkailijat eivät enää mahtuisikaan tilaan?

 • sotatila

  Vastaa

  Nyt vaalitulosta väärennetään dementoituneen rikollisen Bidenin hyväksi. Trumpin on nyt käytettävä kaikkein voimakkaimpia ja kovia keinoja jotta vaalirikos saadaan estettyä. 

  Bidenin paikka on joko vankilassa tai tai muistisairaiden hoitokodissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi