Juutalaismiljardööri maksaa mustien rikollisten sakot, jotta nämä äänestäisivät Bideniä

Bloombergin mukaan tie demokraattien voittoon kulkee afrikkalais- ja latinorikollisten sydänten kautta.

Sionismi

Michael Bloomberg.

Demokraattien presidenttiehdokkaaksi huonolla menestyksellä pyrkinyt juutalainen rahaelitisti Michael Bloomberg on kehittänyt kuohuttavan tavan tukea puoluetoverinsa Joe Bidenin vaalikampanjaa. Bloombergin mukaan tie demokraattien voittoon kulkee afrikkalais- ja latinorikollisten sydänten kautta.

Maailman rikkaimpiin miehiin lukeutuva Bloomberg on päättänyt lahjoittaa 16 miljoonaa dollaria Floridan mustille ja latinotaustaisille rikollisille ennen vaaleja. Paikallisen lain mukaan vankeusrangaistuksiin elämänsä aikana tuomitut eivät saa äänestää vaaleissa, mikäli heillä on oikeudenkäyntikuluihin, rangaistuksiin tai vahingonkorvauksiin liittyviä velkoja.

Juutalainen ohjaa 16 miljoonaa dollaria Florida Rights Restoration Coalition ‑nimiselle kulttuurimarxistijärjestölle, joka puolestaan maksaa ex-vankien rikosvelat pois näiden puolesta. Koska mustat ja latinot äänestävät yleensä demokraatteja (puolue tukee avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa sekä tulonsiirtoja vähemmistöille), uskoo Bloomberg, että velkojen nollaamiskampanja parantaa Bidenin voittomahdollisuuksia huomattavasti.

Miljardiluokan kampanjointia

Toisin sanoen juutalainen finanssimies tukee ei-valkoisia rikollisia, jotta rikolliset edistäisivät hänen puolueensa poliittisia tavoitteita. Rikollisten rahoittamista ei ole kielletty Yhdysvalloissa, joten Bloombergin vaalimanipulaatio on teknisesti täysin laillista toimintaa.

Vaalihumun alussa Bloomberg kilpaili Bideniä vastaan siitä, kenestä tulisi demokraattien presidenttiehdokas. Juutalainen käytti taloudellista valtaansa hyväkseen ja käynnisti historiallisen kalliin kampanjan. Bloomberg käytti muutamissa viikoissa yli miljardi dollaria henkilöbrändinsä rakentamiseen.

Bloombergin rahat eivät ole loppumassa lähitulevaisuudessa. Epäonnistuneen henkilökohtaisen kampanjansa jälkeen hän on käyttänyt pelkästään Floridassa ainakin 100 miljoonaa dollaria Bidenin tukemiseen. Bloombergin oman kampanjan työntekijät ovat nostamassa häntä vastaan nyt oikeusjuttua, sillä näiden mukaan juutalainen huijasi näitä eikä maksanut näille täysimääräistä palkkaa.

Lähde: Breitbart

Joe Biden Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Michael Bloomberg Politiikka Presidentinvaalit Rikos Sionismi Talous Ulkomaat Väestönvaihto Yhdysvallat

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • tp

  Vastaa

  Rahan haaskausta. Ei nämä rikolliset ole ennenkään äänestänyt, miksi äänestäisi nyt? Tämä temppu vaan vahingoittaa demokraatteja entisestään, Trumppi voittaa joka tapauksessa, siinä ei juutalaismiljoonat auta. Kaikista huonoista vaihtoehdoista Biden on ylivoimaisesti huonoin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi