Amerikan juutalaisjärjestöiltä täysi tuki Black Lives Matter ‑liikkeelle

Yli 600 juutalaisjärjestöä on allekirjoittanut julkaistun kirjeen, jolla osoitetaan täysi tuki Black Lives Matter -terroristiliikkeelle.

Sionismi

Enemmistöä Amerikan juutalaisista edustavat yli 600 juutalaisjärjestöä allekirjoittivat Black Lives Matter ‑liikkeelle tukensa osoittavan kirjeen, joka julkaistiin mainoksena New York Timesissa.

”Black Lives Matter ‑liike on nykypäivän kansalaisoikeusliike tässä maassa ja se on paras mahdollisuutemme saavuttaa oikeudenmukaisuus. Tukemalla tätä liikettä me voimme rakentaa maan, joka täyttää lupauksen vapaudesta, yhtenäisyydestä ja turvallisuudesta meille kaikille ilman poikkeuksia”, kirjeessä julistetaan.

Valkoisia vastaan toimiva BLM-terroristiliike on juutalaisille niin tärkeä, että he ovat valmiita osoittamaan sitä kohtaan vankkumattoman tukensa järjestön räikeästä Israel-vastaisuudesta huolimatta.

Lähde: The Times of Israel

Black Lives Matter Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Terrorismi Ulkomaat Väestönvaihto Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ScottDale

  Vastaa

  Lopun aikoja. Tutkikaa youtube-tilejä: rob skiba, a call for an uprisen ja ritchie from boston.…

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  ”Hulluja nuo juutalaiset” – haluavat tulla murhatuiksi! Ihan niinkuin länsi-euroopan punavihersuvakkifemakot. Kyllä murjaanit heille näyttää, mistä kana kusee! Varsinkin, kun meidät valkoiset muurahaismiehet on asetettu pysyvän syyteuhan alaisiksi, saatana!

 • Aappa

  Vastaa

  Sen verran ällistyttävä kannanotto juutalaisjärjestöiltä, että mistään mitään ymmärtämätön maallikkokin ihmettelee, että mitä ja ketä noiden järjestöjen takana on. Siis ei vain mene kaaliin, koska BLM on osoittautunut räikeän rasistiseksi agendaksi.

  • Maukka

   Vastaa

   Juutalaiset eivät ole mikään yhtenäinen ”kansanryhmä”, vaan heissäkin on yksilöitä kommunistianarkistista konservatiiviglobalistiin ja kaikkea siltä väliltä aivan kuten meissä suomensuomalaisissakin. Mainittakoon vielä, että juutalaisia on siirtynyt sankoin joukoin demokraattien kannattajista republikaaneihin kuten myös muita ”värillisiä”, koska ovat huomanneet, että demokraattipuolue on kiinnostunut heistä ainoastaan vaalivuosina.

   • Plääh

    Vastaa

    Kommunistianarkistoilla ja konservatiiviglobalistilla juutalaisella (neokonservatiivi) ei ole mitään eroa. Neokonnat ovat entisiä trotskilaisia. Republikaaneilla ja demokraateilla ei myöskään ole juuri eroa. Sionisteja palvelevat lähinnä molemmat.

    Kaikissa kansanryhmissä on eri linjoja. Tosin joku on kieltänyt ison osan vakaumuksista nykyisin. Juutalaisilla on kuitenkin Solzhenitsynin mukaan ainutlaatuinen maailmanlaajuinen verkosto ja minusta kyllä näyttää siltä, että joissain kansanryhmissä on enemmän yhteen puhaltamista kuin toisissa

    • Plääh

     Vastaa

     Tarkoitin että ei muillakaan kuin juutalaisilla kommareilla tai konservatiiviglobalisteilla ole mitään eroa juurikaan. Samat globaalit tahot ovat luoneet vasemmiston ja kommunismin kuin ovat aina olleet vallassa ja globalisteja. Vasemmisto on väline kuten NL oli

  • Asko Liukkonen

   Vastaa

   Rasistiseksi valkoisia vastaan…

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Toivottavasti polttavat synagogat ja juutalaisten autot sekä firmat. BLM

  • Maukka

   Vastaa

   Tottakai polttavat kun polttavat neekereidenkin firmat. Ei niitä kiinnosta kaikki mustat vaan tietyt mustat, ihan feikki liike koko B (burn) L (loot) M (murder) – liike. Suurin osa järkevistä mustista pitää liikettä yhteiskunnallisesti haitallisena ja sen jäseniä klovneina, kuten seuraavakin patriootti. https://youtu.be/V2CTvTX7fVo?t=282

 • Minä

  Vastaa

  Politiikkaa, politiikkaa, politiikkaa. Ei mitään muuta.

  Tukee väkivaltaista marxilaista järjestöä, jolle se puhuttu ”oikeudenmukaisuus” on sivuseikka, mutta hyvä markkinointikikka.

  Ehkä tuo marxilainen liike jotenkin tukee noiden järjestöjen salaisempia tavoitteita.

 • Juuda

  Vastaa

  Ei hämmästytä yhtään. Amerikan laillista päätäntävaltaa yritetään demokraattien ja ylikansallisen suurpääoman (=juutalaisten) toimesta tuhota.

 • Tuomas

  Vastaa

  Onko tää totta että Jyrkit kannattavat terroristia?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi