Black Lives Matter puri ruokkivaa kättä — Vaikeuksiin Palestiina-kommentista

Sionistien mukaan juutalaisilla, toisin kuin valkoisilla, on oikeus vaalia rotupuhtautta jopa väkivalloin.

Sionismi

Black Lives Matter UK julkaisi twiitin, jossa kertovat antavansa tuen palestiinalaisille.

Vaikka Suomen valtamedia on tehnyt kaikkensa tuodakseen globaalit Black Lives Matter (BLM) ‑levottomuudet myös kotimaahan, eräs teemaan liittyvä uutinen on pyritty vaikenemaan kuoliaaksi. BLM on nimittäin joutunut vaikeuksiin juutalaisten tukijoidensa kanssa otettuaan kantaa palestiinalaisten oikeuksien puolesta.

BLM:n vertaaminen Palestiinaan on juutalaisten kannalta erittäin vaarallista. Juutalaiset nimittäin tekevät palestiinalaisille juuri sitä, mitä he valheellisesti väittävät valkoisten tekevän mustille.

Esimerkiksi Yhdysvalloissa valkoiset kärsivät rotuväkivallasta tilastollisesti mustia moninkertaisesti enemmän, mutta tästä huolimatta mustat nauttivat ”positiivisesta syrjinnästä” työelämässä, valkoisten nettomaksajien kustantamasta sosiaaliturvajärjestelmästä, monikulttuurisuutta lobbaavasta valtamediasta sekä avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikasta.

Israel sen sijaan saartaa palestiinalaisalueita, ryövää palestiinalaisten maita siirtokuntapolitiikallaan, estää palestiinalaisia usein fyysisin keinoin äänestämästä, murhaa palestiinalaisia keinotekoisissa ”sotilasoperaatioissa” sekä tekee geenitestejä maahanmuuttajille.

BLM on kontrolloitu oppositio

Mikä mielenkiintoisinta, Israelia kannattavat globaalit juutalaisjärjestöt ovat osoittaneet vankkumatonta tukea BLM-liikkeelle. Toisin sanoen valkoisia demonisoiva BLM on savuverho, jonka avulla sionistit ovat kääntäneet globaalin huomion pois suorittamistaan roturikoksista. Jos liberaalit olisivat aidosti sitoutuneita antirasismiin, heidän tärkein kohteensa olisi juutalaisvaltio Israel eivätkä Euroopan ja Amerikan valkoiset.

Myös monet poliittisesti tiedostavat mustat ovat kautta kesän varoitelleet BLM:n olevan sionistien kontrolloima pelinappula eikä suinkaan aito kansalaisoikeusliike. Sionistinen valtamedia ei ole tahtonut tarjota mustille kriitikoille kuitenkaan julkisuutta, jotta illuusio ”kansanliikkeestä” ei särkyisi.

Median luoma illuusio koki kuitenkin kovan kolauksen, kun Britannian BLM (BLM UK) otti kärkevästi kantaa Israelin uusia siirtokuntasuunnitelmia vastaan. BLM UK tuomitsi tavan, jolla Israel ryövää palestiinalaisten maat sotilaallisesti tehden niistä ”etnisesti puhdistettuja” juutalaisalueita.

Juutalaisilla oikeus rasismiin?

Sionistien mukaan juutalaisilla — toisin kuin valkoisilla — on kuitenkin oikeus vaalia rotupuhtautta jopa väkivalloin. Globaali juutalaisyhteisö raivostui BLM UK:n kannanotosta ja vaati järjestöä osoittamaan tukea sionismille. Ongelmat kärjistyivät, kun mustat eivät kumartaneetkaan juutalaisia.

Juutalaiset päättivät kostaa mustille Britannian valtamedian kautta. Yleisradioyhtiö BBC pakotettiin välittömästi lopettamaan tuen osoittaminen BLM:lle. Mellakointi, väkivalta ja rotuvihan lietsonta olivat median mukaan positiivisia ilmiöitä niin kauan kuin ne kohdistettiin valkoisia vastaan. Sen sijaan sanallinen kritiikki juutalaisia siirtokuntia kohtaan oli anteeksiantamaton rikos – kuin 2020-luvun holokausti.

Lähde: Jewish News

BBC Black Lives Matter Israel Palestiina Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Koittakaa nyt rauhoittua ! Saatana, tuo juutalaisten panetteleminen on perkeleestä. Ajatelkaa esim. kuinka monta on juutalaista nobelistia – ja kuinka vähän arabivastaavia. Tulos puhuu puolestaan. Nyt menitte metsään – tehkää harakiri !

  • Nationalisti

   Vastaa

   Päinvastoin, juutalaiskysymys on syytä nostaa esille riittävän useasti.

   Tutki hetken aikaa kuka omistaa suurimmat valtamediat, kontrolloi pankkeja, lobbaa avoimien rajojen politiikkaa Eurooppaan jne… ehkä opit joskus ymmärtämään jotain todellisuudesta.

 • Rohmar

  Vastaa

  Artikkeli oli asiantunteva, ja juutalaisia käsiteltiin asiayhteydessä ja asianmukaisesti. Kyseessähän on ilmiselvä kaksoisstandardi, jossa sionistit toisaalla harjoittavat apartheid politiikkaa, ja pyörittävät fasistisiin ihanteisiin nojautuvaa kansallisvaltiota, mutta samalla käyttävät fasismi ja rasismi syytöksiä poliittisten tavoitteiden saavuttamiseen. Erityisesti juutalaisten kannalta on hyvä, ettei sionisteja säästetä aiheellista arvostelua. 

  Täsmennän vielä, mitä itse ymmärrän fasismilla. sillä vasemmisto ymmärtää sen eri tavoin. Mielestäni fasismi on kansalaisten ja kansallisvaltion hyvinvointiin perustuva näkemys kokoelma. Yhtenä kansanomaisena sovellutuksena lasten tekoon ja vihille päästään, jos on osoittaa millä elättää perheensä. Nykyinen versio on se, että enimmäkseen ne, jotka eivät edes pyri elättämään perhettään lisääntyvät.

 • Novoijuku

  Vastaa

  Jos luette kirjan ”The secret relationship between the blaks and the jews 1” (Julkaisija: The Nation of Islam), niin saatte tietää orjakaupan todellisesta historiasta eli miten mustien holokaustiin oikeasti päädyttiin. Ja entistä irvokkaammalta vaikuttaa BLM-liike, joka siis on sionistisen eliitin perustama ja rahoittama ja pyörittämä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi