Illinoisin juutalainen kuvernööri allekirjoitti lain, joka mahdollistaa ulkomaiden kansalaisten työskentelyn poliiseina

Vastaisuudessa siis esimerkiksi Meksikon kansalaiset ovat oikeutettuja valvomaan ja käskyttämään valkoisia amerikkalaisia toimiessaan laillisesti poliiseina osavaltiossa.

Ulkomaat

Amerikan Illinoisin osavaltion demokraattivoittoinen edustajainhuone ja senaatti hyväksyi kesäkuussa lakimuutoksen, joka mahdollistaa työluvallisten ulkomaiden kansalaisten työskentelemisen poliiseina osavaltiossa.

”Yksilön, jonka maahanmuuttoasioiden käsittely on viivästynyt Yhdysvaltojen kansalaisuus- ja maahanmuuttopalvelujen toimesta, on sallittua hakeutua poliisin, apulaisseriffin tai erityispoliisin asemaan täyttäessään vaadittavat kriteerit,” lakimuutoksessa sanotaan.

Lakimuutos astui voimaan osavaltion juutalaisen kuvernöörin, Jay Robert Pritzkerin allekirjoitettua lain. Vastaisuudessa siis esimerkiksi Meksikon kansalaiset ovat oikeutettuja valvomaan ja käskyttämään valkoisia amerikkalaisia toimiessaan laillisesti poliiseina osavaltiossa.

Lähde: Breitbart

Rotu Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Realisti

  Vastaa

  Huumekartellit ovat varmaan innoissaan lakimuutoksesta. Saadaan omat miehet turvaamaan kuljetuksia. Toisaalta, korruptio on jo levinnyt poliisivoimiin, joka useissa kaupungeissa kerää suojelurahaa mafian tapaan.

 • p.grandell

  Vastaa

  juutalainen tietysti taas tonkin takana,

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suomessakin havitellaan yhä aktiivisemmin rotumuukalaisia Polpon hommiin, saas nähdä milloin keksitään, että he voisivat toimia poliisina ilman kansalaisuutta, jos ovat tänne ”työperäisenä” tulleet, tätä sitten voisi taas perustella ”resurssipulana”.

  • UR

   Vastaa

   Poliisiksi pitää saada Mehmed Abdullah Mohammed, jolla on viidet eri paperit ja joka on maassa ilman lupaa muutoinkin. Poistaahan ketään taikasanan sanonutta ei maasta voi. Kyllä tästä vielä jännä soppa saadaan, kun ei nytkään tiedetä mikä sen Mehmedin oikea nimi ja alkuperä edes ovat. Enkä tarkota, että virallisilla papereillakaan tänne pitäisi yhdenkään Mehmedin tulla: jos nimi on Mehmed, niin se on jo syy evätä pääsy maahan/poistaa henkilö pysyvästi maasta.

 • TT

  Vastaa

  Ei mitään uutta. Chigacoon houkuteltiin aikoinaan ”vapautetut” neekerit Syvästä Etelästä tekemään töitä tehtaissa ja teurastamoissa. Chigaco on USA:n persereikä ja se on paljon sanottu, koska itse USA on koko maapallolle kulttuuripaskaa, rahaorjuutusta ja militarismia ulostava persreikä ja viheliäinen sontaluoma joitakin pikkukaupunkeja lukuunottamatta. Tällaista roskavaltiota suomalaiset nyt palvovat kaikin voimin ja uhraavat tämän geopolitiikan eduille kaikkensa. Eipä silti, että Venäjä olisi paljoakaan parempi.

 • UR

  Vastaa

  Suomessa yksi suurimpia huolenaiheita on ollut jo pitkään se, miksi meillä on niin vähän somaleja, ugandalaisia, kosovolaisia, afgaaneja, irakilaisia, intialaisia, kiinalaisia, mustalaisia, sudanilaisia ja eritrealaisia poliiseina.

 • Salomon

  Vastaa

  Tosta kuvasta puuttu vain puhekupla jossa lukee: ehhe he he mähän voin tehdä ihan mitä haluan. ‑Juuuuuuuuuudeeeeeeeeeen-

 • nimellinen

  Vastaa

  Rasistinen poliisijohtaja helsingin päädyssä…Kyllä laki kaikille maittaa mutta ei tarvi maittaa helsinkiin.

 • Helen

  Vastaa

  eli jos hänen vaimonsa raiskataan, hänet myös kivitetään asian johdosta sharia lakia noudattaen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi