Demokraattien lakiehdotus Kaliforniassa pakottaisi oikeuden päästämään mustat rikolliset helpommalla

Lakiehdotus pakottaisi oikeuden "ottamaan huomioon" syytetyn rodun ennen tuomion julistamista.

Ulkomaat

Demokraattien ajama lakiehdotus Yhdysvaltain Kaliforniassa vaatisi tuomareita ”ottamaan huomioon” syytetyn rodun vankeustuomion pituutta määritellessä.

Tämä tarkoittaisi sitä, että tuomarin tulisi ”oikoa” rodullisia ennakkoluuloja oikeusjärjestelmässä huomioimalla se, miten ”sorrettuja” vähemmistöt ovat olleet, eli toisin sanoen lailla yritetään pakottaa oikeutta päästämään rikoksiin syyllistyneitä mustia muita vähemmällä.

Lakiehdotuksen esitteli Kalifornian yleisen turvallisuuden komitean puheenjohtaja, musta demokraatti Reggie Jones-Sawyer. Saman miehen johtama komitea hiljattain torjui ehdotuksen lakimuutoksesta, joka olisi koventanut maksimituomion lapsikaupasta elinkautiseksi.

Lähde: Fox News

Musta rotu Politiikka Rikos Rotu Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Demokraattien hallitsemissa osavaltioissahan on jo ollut käytäntö että mustaihoiset jopa murhaajat pääsee vapaaksi 1000$ takuilla.
  Joulukulkueeseen ajanut ja lapsia tappanut musta rasisti käytti esimerksi sitä vapaudu vankilasta korttia ennen kuin ajoi lasten päälle.

  Demokraattien usa ei ole venäjää parempi, toivottavasti valepresidentti biden elää niin kauan että joutuu vastaamaan rikoksistaan.
  https://nypost.com/2023/07/21/the-post-says-joe-biden-cant-keep-dodging-questions-of-corruption-talk-big-guy/

 • TT

  Vastaa

  Rotuerottelu eli apartheid on tullut takaisin USA:han. Ongelma melkein jo poistui 1970- ja 80-luvuilla, mutta se otettiin takaisin osaksi keinovalikoimaa, kun länsimaita alettiin muuttaa kansainväliseen yhteisöön sopiviksi kommunistisiksi alusmaiksi. Roturistiriitojen synnyttäminen ja paisuttelu on suoraan kommunistien pelikirjasta. Roturistiriidat ajavat valtion kriisi- ja poikkeustilatunnelmiin, minkä jälkeen vallan keskittämistä on helpompi perustella. Kommunistien tavoite on vallan mahdollisimman suuri keskittäminen vain harvojen, mieleltään sairaiden ihmisten käsiin. Sama vallan keskittämisen pyrkimys on ominaista myös fasismille, jota iso osa kansallismielisistä ihailee. Tietenkin fasismia voidaan puolustella sillä, että kansallismielisenä vallan keskittämisen versiona se voisi olla positiivinen ilmiö, eräänlainen korjausliike ja takaisi parhaiten valkoisten kansojen säilymisen, jos siinä diktaattori tai vallanpitäjien ryhmä aktiivisesti pyrkii eroon rotumuukalaisista tai ainakin estäisi niiden osuuden lisääntymisen valtiossa. Puhtaassa kommunismissa sen sijaan pyritään aina ja ehdottomasti mahdollisimman monen valkoisen tuhoutumiseen. Tämä perustuu siihen, mikä ihmisryhmä on kommunistisen ideologian taustalla. Jopa Stalin oivalsi tämän ja muunsi neuvostoliittolaisen kommunismin eräänlaiseksi fasismiksi, jossa suositaan venäläistä etnisyyttä ja puolustetaan sosialistisia kansallisvaltioita läntistä imperialismia vastaan. Tämä ei koskaan sopinut lännen ”kissingereille”.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Lännessä on jo rotulait. Rasismilait. Tummat ja mustat ei saa koskaan rasismituomioita.

 • Topi

  Vastaa

  Ihan kaikkia Amerikasta kantautuvia ”uutisia” valkoisten hurjista tuomioista ajatusrikoksista ja toisaalta mustien tuomitsematta jäämisistä ei kannata uskoa mukisematta.

 • Jupi

  Vastaa

  paljonko rahaa saa maksaa valkoiselle naiselle että toimii näin? tyhmyyttä olisi helppo syyttää mutta kun se taho ei johda jenkkejä, vaan se on raha. voisi laittaa joukkorahoituksen pystyyn ja alkaa säätää omia lakeja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi