Kalifornian yleisen turvallisuuden komitea esti lakiehdotuksen lapsikauppaajien tuomioiden koventamisesta

Millaiset ihmiset eivät halua lapsikauppaajille kovempia tuomioita?

Ulkomaat

Yhdysvaltojen Kalifornian osavaltion yleisen turvallisuuden komitea torjui ehdotuksen lakimuutoksesta, joka olisi koventanut maksimituomion lapsikaupasta elinkautiseksi, mikä tarkoittaa loppuelämää vankilassa Amerikan tapauksessa.

”Tiedät olevasi väärällä puolella asiassa, kun toimitat voiton ihmiskauppiaille. Demokraatit yleisen turvallisuuden komiteassa todistivat, että heillä ei ole aikomustakaan suojella viattomia lapsia ihmiskaupan kauhuilta,” Kalifornian republikaanipuolueen puheenjohtaja Jessica Millan Patterson kommentoi päätöstä.

Kalifornian yleisen turvallisuuden komitean kahdeksasta jäsenestä vain kaksi äänesti lakimuutoksen puolesta. Molemmat äänestäneet olivat republikaaneja ja loput komiteassa demokraatteja.

Lähde: Fox News

Politiikka Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  USA:n demokraatit määräävät tahdin myös Suomessa.

 • Salomon

  Vastaa

  2010. kuka? Joku nais-senaattori ”jäi auton alle” kun puhui liikaa ihmiskaupasta ja pedoringeistä. Sen mies tais itsemurhautua ammuttuaan itseään selkään… Jotain helvetin absurdia kuiteki. Mutta pointti oli, että se senaattori oli aivan liikaa esillä suurelle yleisölle tuolloin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi