Ranskan nationalistijärjestöt kasvavat rotumellakoiden äärellä

Kannustammekin siis myös suomalaisia nationalisteja aktiivisuuteen ja luottamuksen herättämiseen kansalaisissa, vaikka maassa ei mitään välitöntä kriisiä juuri olekaan käynnissä.

Ulkomaat

Ranskassa riehuvat maahanmuuttajat ovat saaneet aikaan paikallisten nationalistijärjestöjen kasvun. Vaikka maassa on kielletty kaikki suuremmat järjestöt, ei se silti ole estänyt kansallismielisiä toimimasta ja tiedottamasta kansalaisia olemassaolostaan.

Nyt maassa riehuvien rotumellakoiden vuoksi valtavat määrät ”aidallaistujia” on ottanut askeleen ja liittynyt paikalliseen toimintaryhmään. Eri järjestöt ovat myös järjestäneet katupartioita mellakoiden vuoksi, sillä 45 000 mobilisoitua poliisia ei ole kyennyt tukahduttamaan niitä.

Ranskassa nationalistiryhmät ovat usein paikallisia, sillä valtakunnalliset järjestöt kielletään järjestään. Pienet ja paikallisetkin ryhmät ovat saaneet niitettyä sen verran nimeä, että ihmiset osaavat hakeutua heidän luokseen kaaoksen aikana.

Esimerkiksi erään kaupungin Active Club ‑ryhmä kertoo rekrytoineensa yhden vuorokauden aikana 19 uutta jäsentä. Tämä on vain yhden kaupungin yhden ryhmän kertoma tilasto. Asiassa on huomioitava myös se, että Active Club ‑ryhmät edellyttävät aktiivista fyysistä läsnäoloa, jotta niissä voi olla jäsenenä.

Onnistunut rekrytointi kaaoksen aikana ei kuitenkaan tapahdu tyhjästä. Käytännössä se tarkoittaa, että ihmisten on tiedettävä, keitä olette, mistä löydytte sekä luotettava teihin. Toisin sanoen ”rauhan ajan” aktivismi maksaa selkeimmin itsensä takaisin erilaisina kriisiaikoina. Kannustammekin siis myös suomalaisia nationalisteja aktiivisuuteen ja luottamuksen herättämiseen kansalaisissa, vaikka maassa ei mitään välitöntä kriisiä juuri olekaan käynnissä.

Lähde: Osint

Active Club Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Mellakka Politiikka Ranska Rotu Rotusota Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Suomen Puolustaminen

  Vastaa

  Jaa ettei ole ”hätätilaa”? Mielestäni on. Olemme olleet sodassa kohta 20 vuotta. Sotahan on sitä että vieraan vallan edustajat koittavat saada sinulta resursseja. Olivatpa ne sitten elintilaa, luonnonvaroja, työvoimaa tai rahaa.

  Meiltä Suomesta on valloitettu vieraille valtioille elintilaa kohta 30 vuotta. Meiltä on vaadittu rahaa ”ulkomaan apuna”. Ja meitä orjuutetaan omassa maassamme maksamaan ”kultamunien” eläminen. Jos nämä eivät ole miehittäjien voittoja voittojen perään meistä niin mikä sitten on?

  Ei sotaan tarvita välttämättä aseita. Väestönvaihto kahdeksanlapsisten perheiden kautta muuttaa Suomen yhdessä sukupolvessa muu-maalaisten hallitsemaksi maa-alueeksi. Suomi ei ole enää hyvä paikka asua suomalaisille.

  Suomalaisten itäisi herätä ja puolustaa sitä mikä vielä on omaa ja hallinnassa. kohta on liian myöhäistä… Onneksi muutos alkaa kaupungeista.

 • IZMyTube Pöyristely

  Vastaa

  Vasallisuomalainen sanoo bää bää eikä tee mitään oman etunsa eteen. Äänestää samat tahot valtaan joka tilaisuuden tullen.
  Vasallisuomalaisten suhteellisen korkea älykkyys on vääränlaista, jotta tämän maan voisi mitenkään pelastaa. Kaikki näkyvästi jotain yrittävät ovat olleet vähintään puoliksi muualta tulleita. Loput ovat luovuttaneet, koska tietävät että mitään ei ole tehtävissä. Saamelaisetkin osaavat paremmin pitää oman kansansa puolta, vaikka ne tekevätkin sen vasallisuomalaisten kustannuksella ja tottakai niin. Jos vasallisuomalaiset käyttäisivät EU.a yhtä tehokkaasti hyväkseen niin ehkä ei oltaisi vasalleja EU.lle eikä USA.lle.

 • Vanhat tavat

  Vastaa

  Jotkut ihmiset ovat käsittäneet väärin että äänestämällä voi vaikuttaa, totesi jo pm Vanhanen persujen jytkyn jälkeen suorassa lähetyksessä. Sama firma laskenut äänet jo vuosia, kuten Jenkkilästä 2020. Media vaikuttaa suoraan, jotta kansa uskoisi vaalien tuloksen todeksi, vaikka todisteet väärinkäytöksistä vain kasvaa. Korruptio maassamme rakenteellista ja virkamiehiä enemmän kuin Sveitsissä.

 • Observer

  Vastaa

  Kansallismieliset joutuvat toimimaan omassa maassaan samalla tavalla vainottuina kuin metsäveljet aikoinaan Eestissä samaan aikaan, kun haitalliset vieraslajit otetaan avosylin vastaan pilkkomaan paikkoja ja puukottelemaan alkuasukkaita. Alas on vajonnut Länsi-Eurooppa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi