Saksa: Berhans S. puukotti kahta pikkutyttöä kristillisen koulun pihalla

Suomen valtamedia on ollut tapauksesta hiljaa.

Ulkomaat

Berhan S. ‑niminen rotumuukalainen puukotti kahta ala-asteikäistä tyttöä useamman kerran berliiniläisen protestanttisen koulun pihalla. Poliisiraportin mukaan epäilty oli rauhallisesti polttanut tupakan koulun ulkopuolella ennen kuin kiipesi aidan yli koulun pihalle ja puukotti pöytätennistä pelanneita tyttöjä.

Teon jälkeen mies oli jäänyt odotelemaan poliisin saapumista ja antautunut ilman vastarintaa. Uhrit lennätettiin sairaalaan pelastushelikopterilla ja heidän tilansa on vakaa vaikka he miltei kuolivat.

Poliisin mukaan mies on tunnustanut teon. Hänet tullaan asettamaan syytteeseen tapon yrityksesta ja törkestä pahoinpitelystä.

Tekijällä aiempaa rikostaustaa

Berhan S. omaa aiempaa rikostaustaa ja saanut tuomioita muun muassa huumausainerikoksista, pahoinpitelystä, veronkierrosta ja omaisuusvahingoista. Häntä on myös epäilty puukotuksesta vuonna 2009.

Lähde: Remix

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Saksa Ulkomaat

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Tätä ihanuutta on jo Suomessa ja kansaa ei kiinnosta heittää rotumuukalaisia ulos! Rajat ovat auki roskaväelle ja samaan aikaan kansa tukee korruptoitunutta Ukrainan hallintoa myös Suomessa. Hyvin menee maailman alistetuilla kuten suomalaisilla!

 • Minä

  Vastaa

  Tämä on sitä luvattua rikkautta, jota puolusti mm. Stubb 2015 aivan hekumoissaan ja Orpokin valehteli suomalaisille päin naamaa, että ei voi estää tulemasta.

 • Virallinen pyöveli

  Vastaa

  Ehkä housuissa pullotti, ehkä sitä otti päähän että toiset ovat onnellisempia, ehkä se tajusi että sitä on petetty koska Allahia ei koskaan ole edes ollut olemassa, ehkä se oli pettynyt kun vaaleat naiset eivät langenneetkaan lamoina sen jalkoihin tai ehkä jo pikkutytöt nauroivat sille.

  No, mene ja tiedä. Mutta jotenkin tuntuu että kuoleman tuomion voisi ottaa takaisin käyttöön tietyissä tilanteissa. Ja ilman valitusoikeutta.

 • TT

  Vastaa

  Pingispallon ääni ärsytti rotumuukalaista ja tämä päätti opettaa paikalliset tavoille. Ihan normaalia elämää ”multicultural mode”:ssa.

 • Pekka j

  Vastaa

  Joo on käsittämätöntä että jotkut päättäjät eivät ymmärrä tai halua ymmärtää, mitä tapahtuu maalle johon tuodaan ihmisiä jotka eivät elätä itseään , ja jotka eivät kunnioita meidän lakeja ja tapoja. Tämän tuontiporukan kanssa tulee vielä yhteenotto.

 • Wallah Abad

  Vastaa

  Oliko tytöillä seuranaan 60 sukulaismiestä, tai burkat? Ei väliä ovatko valkoisia, ellei edelliset kriteerit täyty niin tytöt ovat huoria. Pingishuoria jotka pitää tappaa. Ihan normaalia ja hyväksyttävää muslimitoimintaa. Ainut rikos mikä tässä on tapahtunut, on islamofobia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi