Juutalaisten vihaamalle Tucker Carlsonille uusi keskusteluohjelma Fox-potkujen jälkeen

Entinen Fox-juontaja totesi, että valtamediassa työskentelevät ovat jatkuvan irtisanomisuhan piirissä, mikäli nämä uskaltautuvat tiedottamaan yhteiskunnallisista ilmiöistä liian rehellisesti.

Ulkomaat

Suosittu amerikkalainen tv-juontaja Tucker Carlson on ilmoittanut aloittavansa uuden keskusteluohjelman Twitterissä. Julkisionisti Rupert Murdochin omistama Fox News antoi Carlsonille tänä keväänä potkut, vaikka tämä oli koko kanavan suosituin juontaja. Monet epäilevät potkujen liittyneen muun muassa siihen, että juutalainen Anti-Defamation League (ADL) ‑lobbausjärjestö on kampanjoinut jo vuosia Carlsonia vastaan.

Carlson tiedotti yleisöä, että hänen uusi ohjelmansa tullaan lanseeraamaan ”hyvin pian”, mutta toistaiseksi hän ei ole ilmoittanut tarkkoja aikatauluja. Twitter valikoitui ohjelman alustaksi todennäköisesti siksi, että sen uusi omistaja Elon Musk on höllentänyt aiemmin äärimmäisen kireää sensuuripolitiikkaa, jossa vain kulttuurimarxisteilla ja sionisteilla oli oikeus mielipiteidensä ilmaisuun.

Carlsonin mukaan valtamediaa kuluttava yleisö on jatkuvan manipulaation ja eliitin valehtelukampanjan kohteena, minkä vuoksi sananvapautta vaalivat alustat ovat erittäin tärkeitä. Entinen Fox-juontaja totesi myös, että valtamediassa työskentelevät ovat jatkuvan irtisanomisuhan piirissä, mikäli nämä uskaltautuvat tiedottamaan yhteiskunnallisista ilmiöistä liian rehellisesti. Carlson jyrähti, että valtamediaan lukeutuvat uutistalot ovat käytännössä ”huonosti naamioituja propagandatehtaita”.

Nostanut esiin juutalaisten kaksinaismoralismin

Ennen irtisanomistaan Carlson oli yksi Yhdysvaltojen suosituimmista juontajista – kaikki valtamedian juontajat mukaan lukien. Hänen Tucker Carlson Tonight ‑keskusteluohjelmansa katsojaluvut olivat yli kolme miljoonaa ihmistä per jakso.

Carlson on ollut juutalaisten silmätikkuna erityisesti 2020-luvulla. Hän on muun muassa ylistänyt tiukan linjan juutalaisvastustajana tunnettua Henry Fordia, kritisoinut ankarasti massasiirtolaisuutta ja kysynyt ohjelmassaan retorisesti, miksi juutalaislobby vaatii monikulttuurisuutta länsimaihin mutta tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa Israeliin.

Juutalaiset menivät hälytystilaan Carlsonin Israel-kommenttien vuoksi, sillä tiettävästi kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun juutalaisten maahanmuuttopoliittinen kaksinaamaisuus nostettiin kaunistelematta esiin valtamediassa. Carlson kutsui jopa ADL:n johtajan Jonathan Greenblattin ohjelmaansa keskustelemaan aiheesta, mutta juutalainen pelkäsi liikaa ja kieltäytyi kunniasta.

Lue myös: Suosittu tv-juontaja raivostutti juutalaiset: Syytti sionisteja kaksinaismoralismista maahanmuuttopolitiikassa!

Lähde: Financial Times

Anti-Defamation League Elon Musk Fox News Henry Ford Israel Jonathan Greenblatt Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Maahanmuutto Poliittinen vaino Politiikka Rotu Sananvapaus Sensuuri Sionismi Tucker Carlson Twitter Ulkomaat Väestönvaihto Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kimmo Leino

  Vastaa

  Tässä Suomen Carlsonille yksi tutkimuskohde: Tällä hetkellä Suomessa ”keskustellaan” noin miljardin ”kehitysavusta”; tässä pitäisi lukea salainen puoluerahoitus”.

  Homma nimittäin toimii näin : Suomen vanhan puolueen johtoa matkustaa Afrikkaan tapaamaan klaanin johtoa ja toimittamaan tilinumeron Sveitsiin !

  Kun ”kehitysapusumma” saapuu klaanin tilille 70 – 90 % rahasta jatkaa matkaa puoluejohdon hallinnoimalle Sveitsin pankkitilille.

  Uutta summaa ei tule ennekuin vanha tilitys on varmistettu ! Tämä järjestelmä on maailmassa ollut vuosikymmeniä ja paljastamisen uhka pitää homman liikkeellä maailman taloustilanteesta huolimatta.
  Uskoisin tällä kertaa päädyttävän 900 miljoonan kansan hyväksymään summaan tässä salaisessa puoluerahoituksessa !

  Moni on ihmetellyt miksei edes satojen tuhansien summista Suomen leipäjonoille hallituksessa keskustella; mutta siitä ei voi vetää välistä !

  Kansainvälisten järjestöjen tutkimusten mukaan talletukset Sveitsin tileille lisääntyvät aina hetki kehitysavun maksamisen jälkeen !

  Löytyisikö Suomesta tämän sairaan järjestelmän purkamista vaativaa toimittajaa ?

 • GLGL

  Vastaa

  FOX yrittää vielä sinnitellä Watters:n, Ingraham:n ja Gutfelt:n avulla, mutta luultavasti hekin saavat kohta luvan lähteä. Tilalle otettanee joku Whoopie.

 • TT

  Vastaa

  Meneillään on juutalaisten ja valkoisten välinen kulttuurisota, jonka otteet kovenevat päivä päivältä. Juutalaiset ovat onnistuneet aivopesemään viihteen, kasvatus- ja opetusmateriaalin ja uutistarjonnan avulla iso lauman valkoisia kannattamaan oman rotunsa ja siihen kuuluvien alaetnisyyksien tuhoa. On vaikea sanoa, voiko kertaalleen aivopestyä valkoista käännyttää enää normaaliksi. Tietyn valitettavan yleisen ihmistyypin kohdalla tämä lienee mahdotonta. Kerran suvakiksi aivopesty ei ole tyytyväinen ennen kuin koko valkoinen rotu on pyyhitty maapallon pinnalta pois. Monet ovat hyvinkin tarmokkaita kulttuurisodassa omaa rotuaan ja sen elintilaa vastaan. Jopa itse juutalaiset ihmettelevät tätä ilmiötä ja hierovat tyytyväisinä käsiään. Juutalaisia on hemmoteltu tällä ilmiöllä niin pitkään, että he hermostuvat kovasti, jos seula jossakin vuotaa, jos esimerkiksi joku Tucker Carlson pääsee laukomaan varsin mietoja totuuksia. Älkääpä hermoilko judet, suvakit tuhoavat meidät valkoiset lähes vuoren varmasti.

 • Joe Bidee

  Vastaa

  Aikoinaan Israel-tukija Murdoch ja juutalainen Robert Maxwell taistelivat Britannian roskalehtimarkkinoista. Kumpaakohan Mossad tuki? 😉

  • Plääh

   Vastaa

   Murdoch on myös juutalainen. Asia varmistui jo ainakin 10 vuotta sitten

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi