Video: Musta vaati kaupassa tonnilla ilmaisia ostoksia ”korvauksina orjuudesta” – saikin turpaansa

Musta alkoi itse aggressiiviseksi, kun kauppa ei suostunutkaan hänen vaatimuksiinsa.

Ulkomaat

Musta nainen nimeltä Karen Ivery yritti saada 1000 dollarilla ilmaisia ostoksia kaupasta Amerikan Ohiossa vedoten hänelle kuuluviin korvauksiin orjuudesta, mutta saikin nyrkistä kasvoihinsa ja rikostuomion hölmöilynsä seurauksena.

Poliisiraportin mukaan Ivery oli sanonut kassatyöntekijälle haluavansa puhua kaupan johdon kanssa ”korvauksista” liittyen hänen 1000 dollarin ostoksiinsa. Kauppias oli saapunut paikalle, jolloin Ivery oli jatkanut korvausvaatimuksiensa esittämistä hyvin aggressiiviseen sävyyn. Kaupan turvavirkailija Zach Cotter oli saapunut paikalle ja pyytänyt Iveryä rauhoittumaan ja poistumaan kaupasta. Musta alkoi lähestymään Cotteria vihaisesti huutaen, jolloin mies peruutti taaksepäin kunnes tila loppui, jolloin hän iski Iveryä nyrkillä kasvoihin itsepuolustukseksi.

Poliisi pidätti Iveryn ja hän sai häiritsevästä käytöksestä tuomiokseen 110 dollarin sakot ja yhden päivän vankeutta. Ivery kertoo pitävänsä itseään kansalaisoikeustaistelijana.

Lähde: Breitbart

Musta rotu Orjuus Rikos Rotu Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tapani

  Vastaa

  Veikkaan ”korvausta” vaatineen kädellisen älykkyysosamäärän korreloivan hänen Nike-lenkkareidensa kokonumeron kanssa.

  • Jupi

   Vastaa

   nekin varmaan varastettu

 • Julli

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä kurjuus, köyhyys ja kuolema.

 • pöh

  Vastaa

  Oiskohan amerikkalaisten kannattanut ihan itse vaan siellä pelloilla työskennellä aikanaan?
  No eurooppa ja Suomi haalii samat ongelmat, eikä edes lyhytaikaisesti hyödy siitä mitään.

  • TT

   Vastaa

   Orjuuden kulta-aikaan tulevat valkoiset amerikkalaiset nyhjäsivät vielä Euroopan mantereella. Suvakkien mielipuolinen logiikka pitää kuitenkin heitä miltei päävastuullisina Amerikan orjuuteen. Olisi mielipuolisuutta vaatia heitä ”korvausten” maksajiksi, vaikka heidän esi-isänsä olisivat jotain tehneet. Tosiasiassa heidän esi-isänsä eivät ole mitään väärää tehneet tai ovat itsekin olleet lähes orjan asemassa kuten monet irlantilaiset. Tämmöistä tämä on suvakkien ja juutalaisten kanssa. Missään ei ole mitään logiikkaa eikä tajua oikeudenmukaisuudesta.

  • GLGL

   Vastaa

   ” eikä edes lyhytaikaisesti hyödy siitä mitään.”

   Jää nähtäväksi. Samanlaisestahan kuviosta on kyse, kuin aiemmin, mutta se on tällä kertaa kääritty johonkin humanismin verhoon. ”Tarvitsemme auttavia käsiä EU:n ulkopuolelta” tarkoittaa käytännössä pyrkimystä orjatyövoimatarjonnan lisäämiseen ja monipuolistamiseen (jos heille maksetaan 5–10 Euroa tunnilta, ei se eroa orjuudesta mitenkään).

 • Nimetön

  Vastaa

  Jenkeissä sentään saa julkaista ja julkaistaan selkeät kuvat ja videot näistä rikoll…eiku rikkauksista. Suomessa sen sijaan lehdistö puhuu [paikkakunta]-miehistä ja naisista ja kuvat on niin moneen kertaan pikselöity, että sama kuin ei olisi kuvia ollenkaan. Rikollisilla näyttää lisäksi olevan nykyään enemmän oikeuksia kuin rikoksen uhriksi joutuneilla.

 • Topi

  Vastaa

  Eiköhän tuosta saada viharikos ja pitkä linnatuomio leivottua, kun kajosi pyhään neekeriin, joka oli vielä ilmeisesti nainen. Kenties lesbo vielä, niin tulee triplatuomio.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Pohtimisen paikka: suurin osa mustista orjista vietiin arabi/muslimimaihin, ja niissä yhä on mustia orjia, virallisesti viimeisenä maana, joka kielsi orjuuden oli Mauritania 1981.

  Kukaan ei kuitenkaan vaadi korvauksia arabeilta, vaikka öljysheikeillä riittäisi rahaa korvauksia maksella.

 • Minä arvasin

  Vastaa

  Kukapa olisi arvannut että hurjasti lisääntyvät orjat lisääntyvät hurjasti? Ja että muutamassa sadassa vuodessa lisääntyvät TODELLA hurjasti eikä hurjalle lisääntymiselle ole loppua koskaan? Kukapa olisi arvannut että henkisesti yksinkertaiset, varastelevat ja väkivaltaiset rodut joiden ainut päämäärä elämässä on hurja lisääntyminen, eivät muuksi muutu ikinä koskaan missään? Kukapa olisi arvannut.

  Nyt saamme nauttia.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Myös meillä täytyy otetta kiristää kaupppiaita piinaavista ” seurueista ”, vallalla on uskomus, että kansallispuku oikeuttaa tiettyihin tekoihin, ja syypää vain ainoastaan valkoinen katala kauppias joka yrittää elantonsa eteen paiskia hommia-

 • pöh

  Vastaa

  Ongelma tulee siinä, että suomalaisetkin on rakentanut sosiaaliturvan, eläkejärjestelmän jne.
  Suomen sosiaaliturva voi jossain kehitysmaassa näyttää järjettömän isolta, vaikka hintatasoon nähden se ei tosiaan sitä ole.
  Mutta on todella typerää kuvitella että kukaan kehitysmaalainenkaan olisi niin tyhmä että tekee töitä 5–10e tuntipalkalla.
  Hyvin nopeasti huomaavat ainakin kun saa perheen Suomeen,että työnteko ei vaan kannata.
  Työttömyydestä ja sosiaaliturvan käytöstä syyllistetään lähinnä yksin asuvia suomalaisia, joista monet on maksanut veroja monin verroin sen mitä saavat.
  Sen sijaan esimerkiksi somalit ovat oppineet, että he ovat ”yksinhuoltajia” vaikka ovatkin islamilaisessa avioliitossa.
  Täällä esimerkiksi tiedän somalimiehen jolla on 4 vaimoa, kerran kuukaudessa käy jokaisen luona hakemassa kelan rahat ja panemassa uuden pullan uuniin.

 • Karma

  Vastaa

  Ne on tottuneet huutamalla ja uhkailemalla saamaan tahtonsa läpi. Ei toiminut tällä kertaa kun valkoinen oli se joka löi ensin. Valkoisten pitää oppia että nämä eivät usko mitään muuta kuin väkivaltaa. Se pitää ne jatkossakin rauhallisina kun eivät tiedä kuka esim. kantaa pistoolia.

  Vanha sanonta: ”Väkivalta lopettaa vittuilun” piti jälleen paikkansa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi