Algerialainen yritti raiskata 13-vuotiaan keskellä katua Ranskassa

Seksuaalisesta hätätilasta kärsivä rotumuukalainen ei malttanut lopettaa edes ohikulkijoiden tultua tilanteeseen väliin.

Ulkomaat

13-vuotias tyttö oli kävellyt katua Cenonin kunnassa Ranskassa puhuen puhelimeen äitinsä kanssa, kun 49-vuotias algerialaismies oli juossut häntä kohti, kaatanut tytön maahan ja ottanut peniksenä ulos housuistaan yrittäen pakottaa tyttöä tekemään hänelle oraaliseksiä.

Sankarillinen teinipoika oli onneksi tullut tilanteeseen väliin ja taklannut arabin maahan, niin että tyttö onnistui irtautumaan miehen otteesta. Muitakin ihmisiä oli tullut tilanteeseen väliin mutta seksuaalisesta hätätilasta kärsivä rotumuukalainen jatkoi siitä huolimatta edelleen tytön tavoittelua.

Poliisin tultua pidättämään algerialaista, hän oli käynyt erittäin väkivaltaiseksi. Hän puri kahta poliisia kädestä, joista toinen mahdollisesti aiheutti pysyviä hermovahinkoja. Yhtä poliisi hän löi lujaa. Yksi konstaapeli tarvitsi 10 päivää sairaalahoitoa ja kaksi muuta viisi päivää.

Arabilla on ennestään 11 rikostuomioita, kuten 15-vuotiaan raiskauksen yritys ja kuolemantuottamus pahoinpitelyn seurauksena, jonka hän sai jo vuonna 2012 eikä joutunut silti karkotetuksi maasta. Tilastojen mukaan ainoastaan 0,2 prosenttia karkotetuksi määrätyistä algerialaisista onnistutaan lopulta karkottamaan Ranskasta. Tässä on todennäköisesti vain kyse järjestelmän haluttomuudesta hoitaa karkotuksia onnistuneesti, eikä niiden suorittamisen vaikeudesta.

Lähde: Remix

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Ranska Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eduskunta on hulluja täynnä

  Vastaa

  Sairaan eduskuntamme monikulttuurisuutta se on vaan.

 • Kastraatio

  Vastaa

  Aina kun mopo keulii tällaisessa tapauksessa niin ei muuta kuin tukeva ote hepistä ja kunnon nykäisy. Samanlainen kuin nykäisisi moottorisahaa käyntiin. Ei muuten keuli enää ikinä sen jälkeen.

 • Kaikki Pelaa

  Vastaa

  Ihan normaali, hyväksyttävä, ihanan erilainen sekä jännittävä muslimin sexual emergency. Arkipäiväinen perustapahtuma. Rasistinen tyttö pitää kivittää kuoliaaksi torilla, tottakai. Toivon että muslimi saa tästä rasismirikoksesta tuntuvat korvaukset sekä julkisen anteeksipyynnön Macronilta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Siellä on poliitikot yhtä tyhmiä ja mätiä kuin täälläkin.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Mikähän on nn kallisarvoista eliitille, että ovat valmiita parittamaan eurooppalaiset naiset ja lapset muukalaisille? Mihin hintaan?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi