Liberaalit pettyneitä: Muslimeja murhannut mies paljastui valkoisen nationalistin sijaan muslimiksi

Kyseessä epäillään olleen sunni ja shiiamuslimien välisestä vihanpidosta.

Ulkomaat

Amerikan New Mexicon osavaltiossa alkoi viime vuoden marraskuussa murhien sarja, joiden kohteena oli muslimimiehet. Kolmannen murhan jälkeen poliisi alkoi epäilemään liikkeellä olevan muslimeja tappava sarjamurhaaja. Kun neljäs murha tapahtui, presidentti Joe Biden kiirehti tuomitsemaan ”nämä vihamieliset hyökkäykset, joilla ei ole sijaa Amerikassa.”

Bidenin lausunnon jälkeen liberaalit olivat varmoja, että kyseessä on ”valkoisen ylivallan kannattajan” tekemät rasistisesti motivoituneet murhat.

Poliisi kuitenkin pidätti hiljattain afganistanilaismaahanmuuttajan, Muhammad Syedin, murhista epäiltynä. Poliisi pitää mahdollisena motiivina murhille sitä, että Syed oli vihastunut hänen sunnilaisen tyttärensä mentyä naimisiin shiiamuslimin kanssa. Eräs uhreista tosin oli sunnimuslimi ja tapauksen tutkinta on vielä kesken.

Lähteet: Daily Mail, Western Journal

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhdysvallat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Rauhanuskonnon edustajat vauhdissa. Kyllähän noihin murhiin on oikeasti syyllisiä kaikki valkoiset heterot. Heidän takiaan on traumatisoitunut tuo yksi poloinen ja alkanut tappamaan toisia muslimeja. Hävetkää kaikki valkoiset ja polvistukaa…

 • Liberaalisuvakit ovat mielisairaita

  Vastaa

  Liberaalisuvakit kun vaan tajuisivat katsoa peiliin + tajuisivat mitä peili kuvastaa niin varmasti järkyttyisivät hengiltä.

 • TT

  Vastaa

  Vasemmiston maailmassa syyte = tuomio. Vasemmiston maailmassa valkoiset ovat syyllisiä kaikkeen. Vasemmiston maailmassa ei ole syyttömyysolettamaa. Tämä tulee länsimaiseen oikeusjärjestelmään roomalaisesta oikeudesta, joka yhdessä mm. kristinuskon moraaliarvojen kanssa muodostaa perustan koko länsimaiselle siviilisaatiolle ja oikusjärjestelmälle. Vihervasemmisto on terroristien ryhmä, joka on parhaillaan tuhoamassa länsimaista sivilisaatiota koko sen perustaa myöten. En laita tähän arviotani siitä, mitä uusmarxilaisille pitäisi tämän perusteella tehdä. Kuitenkin jokainen, joka pysäyttää uusmarxistin, on sankari.

  Juutalaispediakin pitää syyttömyysolettamaa keskeisenä ihmisoikeus-/oikeusaperiaattena:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Syyttömyysolettama

  Mutta kuten tavallista, ihmisoikeusjutut muuttuvat sanahelinäksi vihervasemmiston agendan edessä.

  • Bella

   Vastaa

   ” …syyttömyysolettamaa. Tämä tulee länsimaiseen oikeusjärjestelmään roomalaisesta oikeudesta,..”

   Jos tarkoitat syyttomyysolettamaa, niin sallit, etta oikaisen: todellisuudessa Rooman vallan aikana kidutettiin todistajia. Siis se ei ollut sattumavaraista toimintaa, vaan kaytanto. Kaytanto myos oli, etta jos olit rikas, selvisit kategorisesti kaikesta, mita teit syytettyna, jos taas olit koyha, niin edes hyva puolustus ja faktat puolestasi eivat auttaneet. Antiikissa kun ei tunnettu lainkaan sympatiaa koyhien puolesta, vaan sellainen kehittyi vasta kristinuskon saatua kunnolla jalansijaa. Rooman vallan aikaisia oikeudenkaynteja on pystytty rekonstruoimaan erityyppisista lahteista. Asianajaminen ammattina oli Rooman vallan aikana myos seka laadukasta etta todella laadutonta. Roomalainen laki kehittyi pitkaan hajanaisina kokoelmina, ja oikeastaan vasta 4oo luvulla sita alettiin kokomaan yhteen, ja tamakin tyo jai lahinna Bysantin harteille. Sanoisin, etta esimerkiksi frankkien saalilainen laki 5oo luvulta eteenpain oli oikeudenmukaisempi kuin ”roomalainen laki”.

 • NiinistönVille

  Vastaa

  Kuollut muslimi, paras muslimi.

 • juha II

  Vastaa

  Noh. Joka tapauksessa pian kuuluu mutinaa tämänkin olevan valkoisten syytä. Liberaalit elävät jossain rinnakkaistodellisuudessa eikä tämän päivän Amerikassa, jossa ”valkoisen ylivallan” on tehtävä kymmentä työtä saadakseen leivän murikkaa perheensä ruokapöytään. Tämän lisäksi huru-ukko Biden aseistaa hampaisiin asti Nottinghamin seriffin veronnkantajia kääntämään amerikkalaisen keskiluokan nahkant nurinpäin, sillä siellähän ne ”isot kalat uivat”! Demokraatti-kommunisti-globalistien tavoitteena on hävittää Amerikasta elinvoimaiinen keskiluokka, sillä se on demokratian kulmakivi. Kun tämä tuhotyö on tehty. Silloin pöytä on katettu kommunistis-globalistiselle totalitaristisille tyranniallle! Piti Trumpista tai ei niin FBI:n (KGB) isku on oleellinen osa globalistiuen sortohallinnon eteenpäinviemiselle, koska Trump on yhtä suurta myrkkyä kuin Putin demokraatti-globalisteille ja samaa leipää syövälle republikaaneille, jotka eivät punaniskojen asiaa aja! Länsimaailman sortohallinnot tulevat kiristämään otettaan koko ajan kansainvälisten rikosjärjestöjen (EU, YK, George Soros WEF, Bilderberg, vihreä vallankumous, ”ilmastonmuutos” ja NWO)

 • Suomen soturi

  Vastaa

  Tappaisipa noi toisiaan vielä enemmän!

  • ABC

   Vastaa

   Joo, Suomeen myös 1 000 000 milanjaffia lisää tappelemaan somalien kanssa. Mahtava idis!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi