Amerikan monikulttuuristen kaupunkien murhatilastot korkeammat kuin siviilikuolemat Ukrainassa

Ukraina on sodasta huolimatta Amerikan suurkaupunkeja turvallisempi paikka elää.

Rotu

Katukuvaa Baltimoresta.

Venäjän invaasion johdosta aiheutuneet siviilikuolemat Ukrainassa ovat kirjatuilta lukemiltaan alhaisemmat asukasta kohti kuin murhien määrät viidessäkymmenessäkahdessa Amerikan suurkaupungissa

Virallisten yhdistyneiden kansakuntien tilastojen mukaan siviilikuolemien määrä Ukrainassa on 13,12 jokaista 100 000 ihmistä kohti. Vertauksena Saint Louisin kaupungissa Missourin osavaltiossa murhien määrä on 38,2 jokaista 100 000 asukasta kohti. Marylandin Baltimoressa luku on 37,3. Korkeita murhatilastoja todennäköisesti selittää näiden kahden mainitun kaupungin korkea mustan väestön määrä, joka esimerkiksi Baltimoressa on kirjattu vuonna 2017 olleen 62,8 prosenttia väestöstä

Kootut murhatilastot ovat yli kahden vuoden takaisia, joten todennäköisesti nykyään useampi kaupunki on Ukrainaa turvattomampi, sillä rikollisuus Amerikassa on viimeisen kahden vuoden aikana kasvanut suunnattomasti.

Lähde

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Musta rotu Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Yhdysvallat

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Koko Amerikka on pelkkä kulttuurien kaatopaikka, joten tuontyyppiset kulttuuriuutiset sieltä eivät itseasiassa ole mitään uutisia. Kaikenlaiset väkivaltauutiset Amerikasta ovat niin normaalia tai ”normaalia” siitä maasta kuin olla ja voi. Amerikasta tosi harvoin tulee mitään hyviä kulttuuriuutisia!.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Väestönvaihto on Jenkeissä hyvinkin pitkällä ja se myös näkyy.
  Lähitulevaisuudessa saamme nähdä vieläkin karumpia lukemia, ellei sitten jotain ihmettä tapahdu ja valta tule oikeiden kansallismielisten käsiin, Jenkeissä poliittinen tilanne on kaikkea muuta kuin rauhallinen, kansa on hyvin tyytymätön Bideniin ja keinotekoisen inflaation aiheuttamaan elinkustannusten nousuun.

 • Salomon

  Vastaa

  Niinkuin se valkoisen talon neekeri lehdistösihteeri sanoo, korjaamme edellisen hallinnon tekemiä virheitä

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  BLM aktivistit selittää tämän niin, että valkoiset kiusanneet mustia satoja vuosia ja sen takia mustat ei osaa tehdä muuta, kuin murhata, sekä sotkea ja rikkoa joka paikan. Helsingissäkin menossa hieno monikulttuurinen kehitys. Sitten kun kaikilla näillä vielä äänioikeus…

  • Ketku

   Vastaa

   Nekrut listii toisiaan afrikassakin oikein urakalla, onkohan tämäkin valoisten syy??

   • Opo

    Vastaa

    Kolonialismin syy.

    • Ketku

     Vastaa

     Höpön pöpön kyllä se on ihan näiden neekerien ikioma syy. Afrikassa on sodittu ennenkuin valkoista oli siellä nähtykään, Nykyään siellä riehuvat erilaiset ns. poliitteset ryhmät ja rosvo joukot jotka käyttävät lapsi sotilaita, ryöstävät, raiskaavat ja tappavat.. Neekerirotu ei pysty elämään rauhassa.

 • TT

  Vastaa

  Venäjä on syyllinen. Sekä valkonationalistit, räyhäävät trumpistit, magat, jan-kuutoset, natsit ja quuanonit.

  • Nimetön

   Vastaa

   Muuten toki samaa mieltä, mutta venäjällähän murhaluvut ovat vielä synkemmät kuin jenkkilässä. Se lienee jokin ali-ihmisten valtakunta.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kuvassa näemme tyypillisen ruotsalaisen lähiön, ja myös suomalaisen, kunhan ensin kaikki sannamarinit ovat käyneet polvistumassa herrakansan edessä New Yorkissa.

  Sionisti ei lepää ennen kuin kaikki valkoiset maat ovat velkaisia slummeja. Ja huoramedia ei tietenkään näe mitään, ainoa huoli on vihapuhe.

  Kuva on myös sionistien seinällä esimerkkinä juutalaisesta ylivallasta ja sen siunauksesta.

 • Julli

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä köyhyys, kurjuus ja kuolema.

  • Late

   Vastaa

   Ei vois enään paremmin tiivistää

   • Ketku

    Vastaa

    somalian nokipiikit käyneet sisällissotaa 30 vuotta.. Ikuinen sisällissota antaa hyvän syyn lähteä ympäri maailmaa työtätekevien ihmisten elätettäviksi ja rikoksia tekemään.

    • R.C

     Vastaa

     Helppohan sitä sotaa on siellä jatkaa loputtomiin kun muut maat, suomi mukaan lukien, kaataa sinne koko ajan lisää rahaa mistä osa sotaherrojen tilille ja pienellä osalla rakennetaan joku koulu tms. mikä taas kohta tuhotaan.
     Jos joutuisivat itse hankkimaan rahat rakentamiseen ja muuhun, voisi halu sotimiseen ja paikkojen tuhoamiseenkin loppua lyhyeen.

 • Late

  Vastaa

  On kyllä oikein viihtyisän näköinen neekeri idylli

 • Balt

  Vastaa

  Alexander Stubbin unelma tuo Baltimore

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  USAn monikulttuuri saatu kuriin vankiloiden saaristolla. 2,4 milj. vankia vastaa Suomessa 40 000 vankia…Nyt ja aina 5 000 Suomessa…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi