Venäläispoliitikko uhoaa jo Puolan ”denatsifikaatiolla”

Morozov on Putinin puolueen Yhtenäisen Venäjän korkea-arvoinen jäsen.

Ulkomaat

Venäläispoliitikko Oleg Morozov maalailee julkisuudessa jo kuvaa hyökkäyksestä Puolaan. Hän kirjoittaa Telegram-kanavallaan, että Ukrainan sodan jälkeen Venäjän tulisi hyökätä Puolaan.

”Puolan tulisi olla ensisijainen denatsifikaation kohde Ukrainan jälkeen”, hän kirjoitti. Puola on antanut Ukrainalle valtavaa aseapua, minkä lisäksi se toimii muiden valtioiden antaman aseavun kauttakulkumaana. Tämä lienee kiukuttanut Morozovin.

Lähde: Newsweek

Politiikka Puola Telegram Ukraina Ulkomaat Uutiset Venäjä

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Koskahan ihmiset oppis

  Vastaa

  Ja juuri tätähän Balttian maat ovat pelänneet heti Ukrainan konfliktin alettua. Että Venäjä tekee taas polun Berliiniin. 

  Histria toistaa itseään ja puolalaiset ovat kautta aikojen olleet arogantteja ja aloittaneet sotia. Eivätkä ne nytkään osanneet elää rauhassa kun saivat itsenäisyyden. No, ehkä sitten seuraavalla kerralla.

  • Observer

   Vastaa

   Jaa että Puola on aloittamassa sotaa? Pistä korkki kiinni ja piippu piiloon sekä lue uutiset jahka pää selviää.

 • TT

  Vastaa

  Puolalainen ratsuväki torjuu kaikki uhat. Naton pikkuohjukset hevosten kylkiin ja menoksi.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  ”Denatsifikaatio” on muuttumassa uudeksi ristiretkeksi, jolla ”oikea oppi” taotaan miekalla uppiniskaisten kalloon.

  • Paha Peikko

   Vastaa

   Samaahan pellefantit ovat tehneet jo vuosia: kaikki mistä ei pidetä haukutaan fasismiksi, fasisteiksi ja natseiksi. Sitten voidaan laajentaa maalittamista ja painostusta esim. ”känkelöintiin” – pahimmillaan yrittää käydä päälle, rikkoa tai esim. tuhopolttaa omaisuutta, kun oli muka vinksahtanut oikeutus olemassa.

   • Jasko

    Vastaa

    Tämä on jännä tilanne: periaatteessa sitä on Venäjän puolella ja NWO:ta vastaan, mutta onko Venäjä mikään vastavoima NWO:lle? Ja miten hitossa juutalaisessa Ukrainassa voi olla ”natseja”? Koko maa muutoinkin taistelee Euroopan pahimman sontaläven tittelistä Kosovon kanssa.

    • JoopaJoo

     Vastaa

     Venäjä voi olla NWO:n vastavoima korkeintaan siten, kuin lipeä on hapon vasta-aine. Lipeä ja happo ovat toistensa vasta-aineita ja molemmat ovat syövyttäviä ja tappavia myrkkyjä.

 • otto suni

  Vastaa

  Valittaen on todettava, että puolalaiset ovat todella kansa joka etsii sotaa! Puolan pääministeri on syntyperältään samaa ryhmään kuuluva kuin Zelensky ja vihaa syvästi venäläisiä! Puola ei halunnut neuvotella 1939 lainkaan Danzigin kysymyksestä tai mahdollisuudesta yhdistää voimansa Saksan kanssa Neuvostoliittoa vastaan. Tulokset tiedämme ja voidaan todeta, että myös Suomi on kuten Paasikivi aikanaan totesi poliittisesti lahjaton kansa!

  • Plääh

   Vastaa

   Paasikivi oli itse lahjaton. Ei olisi pärjännyt kovissa paikoissa sodan aikana.

   • Jns. Man

    Vastaa

    ’Puola ei halunnut neuvotella 1939 lainkaan Danzigin kysymyksestä tai mahdollisuudesta yhdistää voimansa Saksan kanssa Neuvostoliittoa vastaan.’

    Eipä tietenkään. Globaalit siionistipankkiirit halusivat sotaa ja Puolan yksinkertaiset päättäjät saatiin kiihotettua siihen tilaan että kaikista neuvotteluista Saksan kanssa kieltäydyttiin. Puolalle luvattiin ’ Suur-Puola’ voittoisan sodan jälkeen. Tulee mieleen Ukrainan taipumattomuus ja Provosointi.

    • Plääh

     Vastaa

     Paasikiven olisi tosiaan voinut antaa lainaksi Puolaan

  • Observer

   Vastaa

   Ehkä siihen vennäänvihaan on ihan oikeasti olemassa jokin syy..? Vai avattaisko raja ja pyydettäisiin tsar Putain suojelemaan Suomeakin natseilta?

 • Zardex

  Vastaa

  Minun puolestani olisi suuri ilo, kun puhdistaisivat koko euroopan roskasakista. Se tekisi hyvää kansallissosialismillekin, kun jalostuisi jyvät akanoista.

  • Bella

   Vastaa

   Jos kannatat kansallissosialismia, niin taidat olla Venäjän tappolistalla. Esimerkiksi Ukrainassa kuolemanpartioilla on ollut kerrotun mukaan tarkka tieto siitä, että kuka haetaan kotoa ammuttavaksi. Olen itsekin saanut tällaisen venäjänmielisen ja ‑kielisen (osaksi venäjänkielisen siis) tappouhkauksen tekstiviestitse muutama vuosi sitten. Venäjä on tainnut tätä ristiretkeään suunnitella jo aika kauan. Tampereen poliisi tutkii saamaani uhkausta, mutta eipä taida valmista tulla.

 • juha II

  Vastaa

  Puola itse on ollut varsin täynnä vihaa, joka johtuu historiallisista syistä Puolan Venäjän / Neuvostoliiton / Venäjän keskinäisessä suhteissa, jotka ulottuvat satoja vuosia taaksepäin. On ollut huhuja jopa puolalaisten rauhanturvaajien hyökkäyksellisestä puuttumisesta Ukrainan sotaan. Puola on kuin vihainen terrieri, jota muiden NATO maiden täytyy toppuutella sen valmiudelta suoraan toimintaan siekailematta.
  Puolalla on myös historiallisia alueellisia haaveita Ukrainan ja Venäjän valtioalueilta. Ukrainassa on ollut puolalaisia ja myös Liettuan historiallinen ”suurvalta” aikoinaan on käsittänyt alueita Ukrainan alueella.
  Ukrainassa on myös suuri unkarinkielinen vähemmistö, joilta kielletään oman kielen käyttö mm. kouluissa edes välitunneilla. Tilanne on siis sama kuin suomenkielisten oli runsas 100-vuotta sitten Ruotsissa ja Norjassa. Norja vuosia sitten käynnistänyt omaehtoisen tutkimuksen suomenkielisten valtiotason harjoittamasta sorrosta. Ruotsista ei ole mitään uutta sen suhteen Vai odottiko joku muuta?.

  • Plääh

   Vastaa

   Kannattaako molottaa joka foorumilla tuota Venäjän hölynpölyä? Juutalaisen Venäjän valehtelua

 • Olisko teillä näin parempi?

  Vastaa

  Haluaisitteko mielummin olla Venäjän tai Turkin kansalaisia. 

  Vaihtaisitteko Suomen passin näiden diktatuurien passeihin?

 • Poliitikkojen opittava kova peli

  Vastaa

  Mikäli Turkin huligaanikäytös jatkuu ja aikoo tosissaan estää Suomen NATO jäsenyyden, silloin on Suomen aika käyttää poliittista vipuvoimaa EUssa ja painostaa, vaatia Turkkia vetämään miehitys joukkonsa pois EU valtio Kyprokselta.

  Ja neuvotella jenkkien ja kreikkalaisten kanssa miten Turkkia kuritetaan

  • Bella

   Vastaa

   Turkilla on Naton toiseksi suurin armeija, joten Turkin ”kurittaminen” ei ole aivan yksiselitteinen asia. Toisekseen, Halla-aho sanoo, että Turkki ei muka pysty yksin estämään tai viivästymään Suomen Nato-jäsenyyttä. Tämä tullaan näkemään vielä. Itse epäilen Turkin sisäpolitiikan olevan tarpeeksi vahvaa vaikuttamaan näinkin vaikuttavaan asiaan kuin Nato. Turkki ei arvosta pätkääkään esimerkiksi EU:a. Länsimaiset poliitikot jaksavat jauhaa siitä, että kuinka Turkki haluaa Eurooppaan. En tiedä mistä tämä yksisilmäisyys johtuu, lieneekö se sitä eurooppalaista ylimielisyyttä ja orientalismia, joiden seurauksista kärsimme nyt Ukrainan kriisissä, kun vuosikymmeninen myötä on Venäjää aliarvioitu. Minä en aliarvioi Turkkia, mutta toki tiedonlähteeni ovat pitkälti ainoastaan Turkin sikäläisen eduskunnan sisältä ja Turkin poliisista. Turkissa poliisivoimiin kuuluvat suvut edustavat maan eliittiä. Lähteeni eivät ole siis länsimainen diplomatian lähteet. Omassa ajattelussani puran orientalismin ansoja. Turkkia ei ole mitään syytä aliarvoida, päinvastoin. Turkin kansa kannattaa Erdogania.

 • Jupi

  Vastaa

  Kävin Puolassa erään työleirin kaasukammioita ihmettelemässä. Ja ja otti niin mentiin siitä ensimmäiseen baariin, joka sattui olemaan silmien natsibaari. Mukavaa jengiä siel pyöri.

 • .....

  Vastaa

  Yllätys yllätys, että samat putinistit/venäjänagitaattorit/propagandistit on heti maalaamassa suuren putkosen johdolla puolaa venäjän hyväksymin termein kommenttipalstalla, tikkuhevosina juutalaiset/kansallismielisyys/kansallis-sosialismi mikä nyt voisi vaan vedota..

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi