Amerikka jakaa maahantunkeutujille ilmaisia älypuhelimia

Puhelimilla on tarkoitus tarvittaessa jäljittää tunkeutujat, vaikka sen voi halutessaan heittää menemään.

Ulkomaat

Valkoinen talo tunnusti hiljattain, että Yhdysvaltojen rajaviranomaiset jakavat ilmaisia älypuhelimia maan etelärajan yli tunkeutuville rotumuukalaisille, mukaan lukien niille, joiden epäillään olevan maassa laittomasti.

Meidän on varmistettava, missä nämä yksilöt ovat ja pystymme näin jäljittämään heidät,” Valkoisen talon lehdistösihteeri, Jen Psaki, kommentoi medialle.

Älypuhelimien jakamisen tarkoitus on siis tehdä tunkeutujien seuraamisesta helpompaa, vaikka puhelimen voi vain heittää menemään, toisin kuin vaikkapa jalkapannan.

Maahantunkeutujat myös todennäköisesti tulevaisuudessa keksivät kieltäytyä puhelimen vastaanottamisesta, mikäli se ei ole uusinta mallia.

Lähde

Politiikka Rotu Televalvonta Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhdysvallat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Miksi ne ei anna rajattomalla luotolla olevaa luottokorttia, sitä ne tuskin heittäsvät menemään 🙂

 • pöh

  Vastaa

  Siellä on muuten ihmiskauppaa ihan avoimesti, 12-vuotiaat tytöt on raskaana ja kartellit kuljettaa lapsia ties minne.
  Bidenin avointen rajojen politiikkaa.
  Juuripa tämän takia en kauheasti kannata natoakaan, koska USA on täysin sairaaksi muuttunut, ja tällä hetkellä seniili Bidenillä on se suurin valta natossa.
  Mistä me voimme tietää mitä se houreissansa päättää? Tyyppi paskoo housuunsa 4 kertaa ulkomaan vierailun aikana ja luulee omaa vaimoaan varapresidentiksi.

 • TT

  Vastaa

  NWO-puhelimet kaikille.

 • GLGL

  Vastaa

  Jos Psaki kirjoittaa joku päivä muistelmakirjan, sen nimi on arvatenkin: ”Ammattina valehtelu. Vuoteni valkoisessa talossa”

 • ValhallaX

  Vastaa

  Otin kommentin uusiksi, meni pahasti tuonne vihan puolelle ensin. Yritän hipun verran varovaisemmin.

  No, USA on julkea sionistien huora. USA:ssa näemme, mihin me olemme menossa. Meistäkin on tulossa, ellemme jo ole, sionistien julkea huora. Nämä sionistien huoravaltiot tunnistaa siitä, että, kuten eräskin ministerihuora sanoi, ”Suomen etu ei ole tärkeä”. 

  Sionisti kylvää aina huorille kasvualustan, se palkitsee julkeimmat huorat, ne, jotka avoimesti kertovat huoraavansa, ja ne, jotka seisovat klausschwabien ja erilaisten feinsteingoldmanzuckerbegien edessä silmät loistaen, narsistinhymy kasvoillaan, maa petetettynä, oma kansa huorattuna. Tätä on sionisti arjessa.

  Kun olemme vihdoin valmis, niin presidentiksi astuu Ruben Stiller, ja NATO provosoi sodan Venäjän kanssa ja Stiller on joka päivä somessa T‑paita yllään. Omat nuoret miehet viedään teuraaksi, kun odotellaan ”apua” ja näin sionisti saa tahtonsa läpi. Suomikin on verissäpäin taistelemassa ”demokratian” puolesta.

  Ulkoministeriksi valitaan joku afgaani ja sisäministeriksi aito somali ja vot! Suomi on vihdoin vapaa. Vapaa kuolemaan viimeiseen suomalaiseen asti. Hurraa!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi