Kyle Rittenhouse perustaa median valheita vastaan taistelevan järjestön

Rittenhouse itse oli valtavassa median pyörityksessä puolustettuaan itseään aseistautuneita äärivasemmistolaisia vastaan.

Ulkomaat

Maailmankuuluksi Kenoshan ampumavälikohtauksesta noussut nuori mies Kyle Rittenhouse perustaa järjestön, jonka tarkoitus on käydä valemedioita vastaan oikeussaleissa ja siten aiheuttaa näille taloudellista painetta pysyä totuudessa. Rittenhouse itse oli valtavassa median pyörityksessä puolustettuaan itseään aseistautuneita äärivasemmistolaisia vastaan, joista osa kuoli hyökkäysyrityksen seurauksena.

Järjestön tarkoitus on seurata median toimintaa tapauksissa, joissa media on selvästi ”ulkopuolisen raportoijan” sijaan osapuoli, joka pyrkii mustamaalaamaan valheiden kautta ihmisiä sekä esimerkiksi vaikuttamaan oikeudenkäyntien kulkuun. Media yritti lobata oikeuslaitosta sulkemaan alaikäisen Rittenhousen loppuelämäksi vankilaan, mutta syytteiden kaaduttua Rittenhouse käykin mediaa vastaan.

Järjestön lisäksi hänellä on meneillään henkilökohtaisia oikeudenkäyntejä useita poliitikkoja ja muita julkisuuden henkilöitä vastaan. Toisin sanoen hän ensin ampui kaksi äärivasemmistolaista, joista toinen oli juutalainen pedofiili, hengiltä ja kolmannelta käden lähes poikki, sai syytteet kaadettua ja nyt hän omistanee elämänsä valemedian vastaiselle taistelulle.

Esimerkkitapauksena tässä toimintamallissa käytetään Nicholas Sandmannin tapausta, jossa media hyökkäsi alaikäisen pojan kimppuun levittäen tästä valheita. Hän haastoi mediataloja oikeuteen, mutta lopulta tapaus sovittiin kulissien takana. Korvaussumma on luultavasti ollut useita miljoonia tai jopa kymmeniä miljoonia dollareita.

Lähde: Fox News

Aktivismi Itsepuolustus Kyle Rittenhouse Rikos Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Timppis

  Vastaa

  Juuri näin pitää toimia.👍

 • TT

  Vastaa

  Median valehtelu on mennyt viime aikoina todella härskiksi. Valehtelu ja pyrkimys massojen mielipiteiden ohjailuun aiheuttavat fyysisen vastareaktion, joten itse en seuraa mitään suomalaista valtamediaa, en edes iltapäivälehtien lööppejä.

  • Minä

   Vastaa

   Näkyy tuo media olevan pääsääntöisesti ns. deep staten tai vastaavan manipulointiväline.

 • Anonymous

  Vastaa

  Hienoa! Kyle Rittenhouse onkin esimerkillinen nuori mies!

  • Jussiboy

   Vastaa

   Rittenhouse, tuo valkoiseen ylivaltaa hurahtanut koulupudokas ja muiden sätkynukke.

   • J.K.

    Vastaa

    Onhan sinullakin oikeus mielipiteeseen, mutta ne vaikuttavat olevan poikkeuksetta kiukkuisen viherhipsterin trollimaisia lausuntoja, vailla mitään faktapohjaa.

    Suosittelisin sinua jälleen kerran laajentamaan ajatusmaailmaasi. Se auttaa ymmärtämään asioita moniulotteisemmin. Vaarana on tietenkin aivopestyn ystäväpiirisi hylkäämäksi joutuminen. Mutta tee mitä teet ja jatka todellisuuden kieltämistä.

   • Seen Kyle

    Vastaa

    Jussiboyn katkeruus paistaa päivästä toiseen.
    Mutta tuhlaa vaan aikaasi, nyhverö!

    Ainoat hurahtaneet ja sätkynuker olivat ne pedarit ja huligaanit, jotka Rittenhousen kimppuun kävivät.

 • Suomalainen mies3

  Vastaa

  Rittenhouse vaikuttaa muuten pätevältä kaverilta paitsi, että hän sanoi taannoisessa Tucker Carlsonin haastattelussa tukevansa BLM:ä eli Burn Loot Murderia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi