USA: Mieheltä evättiin munuaissiirto rokottamattomuuden vuoksi

Järjestelmä haluaa rokottamattomien kuolevan.

Ulkomaat

Shamgar Connors.

Shamgar Connors Yhdysvaltojen Virginiasta poistettiin elinsiirtoa vaativien jonosta koska hän ei ole ottanut koronarokotetta, eikä aio ottaakaan. Hän sanoi mieluummin vaikka kuolevansa munuaisensa pettämiseen kuin ottavansa koronarokotteen.

Connors oli ollut jo kolme vuotta jonossa, kun hän kävi keskustelun puhelimessa lääkärin kanssa, joka sanoi, että kieltäytyminen rokotteesta on ”sopimuksen rikkoja.” Lääkäri myös eväsi hänen anomuksensa saada rokotevapautus vedoten uskonnollisiin syihin.

Listalta poistaminen tarkoittaa sitä, että Connorsille ei tehtäisi elinsiirtoa edes vaikka joku haluaisi lahjoittaa nimenomaan hänelle munuaisensa.

Yhdysvalloissa rokottamattomat ovat muutenkin kohdanneet vaikeuksia sairaalahoidon saamisen suhteen, vaikka kyse ei edes olisi koronasta.

Rokottamattomat eivät ole kuolleet koronaan, taikka sairastuneet siihen niin vakavasti, että he olisivat vakuuttuneet rokotteiden tarpeellisuudesta, joten heistä pyritään hankkiutumaan eroon tilaisuuden tullen kieltämällä heiltä tarvittava sairaalahoito muihin sairauksiin ja vaivoihin.

Lähde

Hyvinvointi Kapitalismi Koronarajoitukset Koronavirus Lääketeollisuus Pakkorokotukset Politiikka Rappiokulttuuri Rokotepassi Rokotteet Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on sairasta, todella sairasta ja ne ihmiset, jotka tällaista tukevat, ovat todella pimeitä päästään.
  Tehtiinkö tämäkin hoitamatta jättäminen ”terveysturvallisuuden” nimissä ja annetaan potilaan kärsiä?
  Miksi muuten narkkareita hoidetaan? Heillä on lukuisia vaarallisiakin tartuntatauteja.

 • ANoN

  Vastaa

  Lähde umv. Huono suunta. MV oli ok, mutta nykyään vain covid ja Venäjä-propaganda. Partisaani taitaa kulkea samaa tietä. Covid-hörhöily koko ajan lisääntyy ja oikeat uutiset vähenee.

  • Jns. Man

   Vastaa

   Lähde ei ole MV-lehti. Eikä ole merkitystä vaikka olisikin. Totuus on totuus media-alustasta riippumatta. Nykyaikana on helppo tarkistaa eri lähteitä vertaamalla pitääkö joku uutinen paikkansa. Tämä juttu munuaispotilaasta jota syrjitään on totta.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Ihan samaa mieltä. Janitskinin aikana julkaisu teki paljon hyviäkin juttuja ja paljastuksia. Tuota nykyistä Kremlin propagandaa ei lukisi edes ase ohimolla. 99,9% jutuista on pelkkää kuraa.

  • Re:@uliuli

   Vastaa

   Asetelma ei ilmiselvästi ole sellainen miten kuvaat, joten epätoivoinen gaslightingisi lässähtää.

   Sinulla on aina suomenuutiset.hih minne palata.

   Turha täällä rääkyä asoista jotain ymmärtäville.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ei kovin hyvä suunta sinullakaan, jos et osaa edes lähdettä katsoa.
   Otetaan esimerkki, jos juttu on julkaistu vaikka Hesarissa ja Maikkarilla, MV-lehti tekee siitä uutisen sellaisenaan, onko se ”valeuutinen”, mutta valtamedian täsmälleen sama versio on totta?

 • Eikka

  Vastaa

  Lääkäri on sitten unohtanut valansa, sillä mitään oikeudellista perustetta elinsiirrolle tuskin on olemassa, etenkin kun koronatestaaminen kestää vain pienen hetken.

  Vastineeksi rokottamattomat voivat heittää elinluovutuskortit roskiin ja tehdä sukulaisille selväksi ettei lupaa elinsiirtoon saa missään tapauksessa antaa. Myös verenluovutuksen voi lopettaa välittömästi saman periaatteen mukaisesti.

 • Ana

  Vastaa

  Tyhmyydestä sakotetaan

  • Nationalisti

   Vastaa

   Niin, toivottavasti se tällaisen järjenvastaisen päätöksen tehnyt saa kärsiä.
   Ei ole mitään perustetta tässä tapauksessa jättää potilasta hoitamatta.

  • fatwantarkistaja

   Vastaa

   Jos päätöksen tehnyttä lääkäriä joukkoraiskataan, poliisi ajaa kaljoille? Olipa tyhmä lääkäri, onneksi se on nyt poissa.

 • Jussi J.

  Vastaa

  Olen joutunut samanlaiseen tilanteeseen. Sairastan maksasyöpiä, maksasyöpä + hepatosellulaarinen maksakarsinooma(HCC), ja ainoa selviytymiseni on maksan siirtoleikkaus. Lääkäri totesi viime käynnillä että ”elinsiirtoa ei suoriteta ellei ole ottanut LÄNSIMAISEN SUOSITUKSEN MUKAISIA ROKOTTEITA.…”. Keskustelu omasta puolestani meni aivan rauhallisesti mutta lääkäri suuttui kysymyksiini mm. mitä se rokote sisältää?
  Täytän kriteerit täysin muilta osin, jotka ovat äärimmäisen tiukat, paitsi juuri tämän K‑rokotteen osalta. En ota vaikka henki menis! Ja meneehän se.… Toiveissa olisi nähdä edes ensimmäinen lastenlapsi mutta jää näillä näkymin kokematta. Tosin vanhempi lapsi on vasta 19-vuotias joten en tietystikkään hoputa sen aikaansaamista näissä olosuhteissa.
  Nyt tiedän, aiemmin oletin, että minulla on ”aseveljiä” muitakin 🙂

  • Nationalisti

   Vastaa

   Missä näin on tapahtunut ja minkä lääkärin toimesta?

   • Jussi J.

    Vastaa

    Meilahdessa, reilu viikko sitten…

  • Yö veli

   Vastaa

   Voimia ja valoa.
   Nähdään Vallhallassa, kunnioitettu veli.

 • juha II

  Vastaa

  Näinä lääkekorporaatioiden ja psykopaatti tyrannian aikoina teki ainoa oikean päätöksen omasta VAPAASTA tahdostaan kuolla periaatteen miehenä. Kuin alistua myrkkypiikkiin, joka kuitenkin ja välittömästi tulee tuhoamaan hänen hauraan terveytensä, joka johtaa väistämättömään ja maailman sairaan sadististen narsistien jumala syndrooman runkkuringin himojen tyydyttämiseksi!!!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Elämme jonkinlaisessa dystopian ajan alkuvaiheessa. Mahdollisesti lähitulevausuudessa rajoitetaan ”rokottamattomien” pääsyä hoitoon yleensä ja ehkä myös evätään reseptilääkkeiden saanti. Seuraavia askelia ovat pankkitilien sulkeminen, ajokortin peruuttaminen, tutkintojen mitätöiminen ja lopulta leirittäminen.
  Korona on avannut piilosadisteille oven tulla julkisuuteen toteuttamaan taipumustaan. Aika jota elämme, on kiusaajien kulta-aikaa.

 • Nyt meitä viedään

  Vastaa

  Komppaan murrea. Suunta on voimakkaasti ja nopeasti menossa tuohon suuntaan, valitettavasti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi