Miltei puolet amerikkalaisista on sitä mieltä, että Biden ei ole henkisesti kunnossa toimiakseen presidenttinä

Presidentti vahingossa möläytti hiljattain sanan "neekeri" pitämässään puheessa.

Ulkomaat

Tuoreeltaan tehty mielipidemittaus osoitti, että miltei puolet amerikkalaisista on sitä mieltä, että presidentti Joe Bidenillä ”ei ole kaikki kotona.”

Politicon/Morning Consultin tekemän mittauksen mukaan vain 40 prosenttia äänestäjistä on sitä mieltä, että Biden ”on hyvässä kunnossa,” mikä on 19 prosentin lasku viime vuoden lokakuusta.

Vain 46 prosentin mielestä Biden on henkisesti kunnossa toimiakseen presidenttinä, 48 prosentin ollessa eri mieltä, mikä on myös iso lasku viime vuoden mittauksista.

Bidenin henkinen terveys on ollut pitkän aikaa republikaanien hyökkäyksen kohteena. Presidentti olikin hiljattain ylistänyt baseball- pelaaja Satchel Paigea ”suurena neekerinä” pitämässään puheessa.

Lähde

Joe Biden Mielenterveysongelmat Mielipidemittaus Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  mutta siinähän punikki-demokraatti sanoi niinkuin asiat on, suuri neekerihän tämä oli. taitaa olla ainoa lause mikä on totta koko hänen elämänsä aikana.

 • TT

  Vastaa

  Tietääkseni sanoi vain ”negro”. Siisti sana, jota neekerit käyttävät itsekin itsestään. Bidenin hallinto on täyskatastrofi koko maailmalle. USA ei ole ihannevaltio, mutta jos se kaatuu marxismiin, niin se on vapaan maailman lopullinen loppu.

  • Salomon

   Vastaa

   Mikä vitun vapaa maailma

  • Hh

   Vastaa

   No nää tee teet on näitä jotka oikeesti katsovat ylen tuottamaa sisältöä

 • Annetaan Bidenin jatkaa!

  Vastaa

  Saadaan nauraa lisää.Suvakkien lemppari lohkasee ”Suuri Neekeri”, just hyvä! Muistaakseni joku natopissis täällä Suomessa meni torille mölyämään yksinään ”Jee Baiden president uuuuuuuu!!!” ja hyppi tasajalkaa, kun Trump ryöstettiin viime vaaleissa.Tätähän suvakit ovat tilanneet.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi