Nainen raiskattiin junassa, silminnäkijät eivät edes yrittäneet estää tapahtumaa

Osa jopa kuvasi tapahtumaa, muttei muuten koittanut estää sitä.

Ulkomaat

Yhdysvalloissa on noussut otsikoihin tapaus, jossa nainen raiskattiin junassa. Vaunussa oli useita muita matkustajia, mutta kukaan ei puuttunut tilanteeseen.

Epäilty raiskaaja Fiston Ngoy.

35-vuotias raiskaaja oli istunut naisen viereen ja ryhtynyt repimään tältä vaatteita pois päältä. Tapahtuma kesti valvontakameroiden perusteella 8 minuuttia. Vasta, kun henkilökunta tuli paikalle, tilanteeseen puututtiin. Osa jopa kuvasi tapahtumaa, muttei muuten koittanut estää sitä.

On epäselvää, olivatko muut matkustajat niin alistettuja laille, että he pelkäsivät itse rikossyytettä, mikäli he puuttuisivat tilanteeseen. Jotkut ovat myös arvioineet, että silminnäkijät pelkäsivät tulevansa kutsutuksi rasisteiksi, mikäli he estäisivät mustaa miestä raiskaamasta uhriaan, sillä raiskaaja on ei kenenkään yllätykseksi musta mies.

Lähde: New York Post

Hyvinvointi Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä raiskaus Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Uusi aluevaltausko?

  Vastaa

  Kukin tekee mitä parhaiten osaa. Ja toisaalta, tuollaisestahan saa aivan loistavaa materiaalia someen. Tilaajakunta kasvaa reippaasti jos pääsee tuottamaan on-line raiskauksia.

  Tuollaisen yhteiskunnan pitää olla todella moraaliton ja mätä jonka kansalaiset toimivat noin. Yhteiskuntahan määritellään siitä miten se kohtelee heikoimpiaan. Ja amerikkahan ei koskaan ole tarjonnut heikoimmille mitään.

 • Heplari

  Vastaa

  Kamalaa että lainsäädäntö tukahduttaa ihmisten oikeustajun rikkomisen puuttumiskynnyksen. Ihan järkyttävää. Koko oikeusjärjestelmä on syyllinen tähän. He suosivat raiskauksia ja rikoksia. Hyi hemmetti. Inho kasvaa.

 • TT

  Vastaa

  Ihmiset totutetaan jo nuoresta pitäen kommunismin tai totalitarismiin eli siihen, että valtio tai keskusvalta ja sitä edustavat viranomaiset hoitavat kaiken ja määräävät kaikesta. Tämä johtaa kansalaisten välinpitämättömyyteen toistensa asioista. Keskusvalta ja sen lakeijat ovat hyvin mustasukkaisia omasta ylivallastaan ja vihaavat kansalaisten oma-aloitteisuutta yli kaiken ja tuhoavat kaikki ne, jotka eivät tanssi heidän pillinsä mukaan. Kansalaiset tietävät tämän ja tyytyvät korkeintaan ilmiantamaan toisiaan, jos joku ei tottele määräyksiä.

 • rellinen

  Vastaa

  Blm-mellakoinnin satoa. Roistoneekerit on nostettu marxilaisen ”suvakki”mafian toimesta jalustalle. Urheilijatkin värvätty polvistelemaan tämänkin paskakasan ”ammatinharjoittamisen vapauden” puolesta. Eipä ihme jos väki vain toljottaa. Vai oliko yleisökin mustaa ja raiskattava ”etuoikeutettu” valkoinen. Tästäkin raiskauksesta syytteet jokaiselle polvistujalle ja blm-paskakasa politrukille.

 • Nimetön

  Vastaa

  Miksi estää? Suurin osa naisista on vihervasemmistolaisia, jotka haluavat monikulttuurisuutta. Riskit ovat kyllä kaikkien tiedossa.

 • Ehkäpä

  Vastaa

  Jospa ne olivat lukeneet tämän: https://www.ksml.fi/paikalliset/2589531

  ”Nainen ei tarvitse suojakseen rasistia. Yksikään nainen ei ylipäätään tarvitse miestä, joka nostaa itsensä heikoksi ja avuttomaksi katsomansa sukupuolen yläpuolelle tämän ylivertaiseksi suojelijaksi”

  Tai tämän:

  https://www.ts.fi/lukijoilta/823683/Naisten+uhkailun+pitaa+loppua+heti

  ”Me emme tarvitse suomalaisen miehen asettamia rajoja tai suojelua ulkomaalaisilta. ” 

  Joskus tyhmänä olen puuttunut noihin ja on lehdissäkin saanut lukea, että ulkopuoliset ovat puuttuneet, väärinhän sellainen on siinä saa takuuvarmasti rotuhenkilöltä kuulla olevansa rasisti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi