Itävalta ei aio ottaa yhtäkään turvapaikanhakijaa Afganistanista

Joidenkin Euroopan maiden poliitikoilla on vielä jonkin verran järkeä päässään, vaikka he eivät edustaisikaan kovan linjan kansallismielisyyttä.

Ulkomaat

Itävallan kansleri Sebastian Kurz ilmoitti, että maa ei aio ottaa osaa Kabulista evakuoitujen afgaanien uudelleensijoittamiseen, vedoten siihen, että Itävalta on ottanut aiemmin jo tarpeeksi pakolaisia Afganistanista.

”44 000 afgaanin tultua maahamme viimeisten vuosien aikana, Itävallalla on jo maailman neljänneksi suurin afgaaniväestö asukasta kohti,” kansleri sanoi.

Hän myös painotti sitä, miten afgaaneilla on huono koulutustaso ja täysin erilainen arvomaailma, ja että tutkimusten mukaan yli puolet nuorista afgaaneista Itävallassa kannattaa uskonnollista väkivaltaa.

Lähde: RT

Afgaanit Afganistan Aktivismi Eurooppa Hyvinvointi Itävalta Kabul Kansallismielisyys Koulutus Kulttuuri Maahanmuutto Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Uskonnollinen väkivalta Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Itävaltaan ei kaivata enää lisää vuoristo-oppaita.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Muut maat voisivat ottaa esimerkkiä.
  Afgaanien paikka ei ole Euroopassa, seuraavaksi Itävalta voisi kehittää lähitulevaisuuden suunnitelman afgaaniväestön siirtämiseksi pois Euroopasta.

 • pöh

  Vastaa

  Hallituksen tietäen Suomi ottaa kymmeniätuhansia.
  Alkaa jostain 2000:sta ja viikko siitä luku on kymmenkertainen

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Jossain järkevästi toimivassa rinnakkaistodellisuudessa turvapaikka ja siirtolaisen asema olisivat kaksi eri asiaa. Turvapaikan saaneet laitettaisiin turvasäilöön, josta käsin he voisivat hakea laillisen siirtolaisen asemaa muualta kuin siitä maasta, jossa säilö sijaitsee. Säilöstä voisi saada halutessaan palautuksen maahan, josta on tullut alunperin tai maahan, joka suostuu vastaanottamaan turvapaikan säilöstä saaneen.

  Koska turvapaikkaa hakevat voivat olla hyvin sekalaista väkeä, turvasäilön olojen tulee olla valvottuja. Mitään lomia tai vierailuja säilön sijaintimaan yhteiskuntaan sallittaisi. 

  Näin menetellen aidosti turvapaikkaa tarvitsevat saisivat turvan. Maa, joka ei näin menettele, tulee hyväksikäytetyksi ja jää kansainvaelluksen jalkoihin lakaten olemasta.

 • Pisan Torni

  Vastaa

  Hallitus keksi mahtavan idean: lähettävät afganistaniin kiertäviä perheenyhdistämis- ekspettejä jotka haalivat sieltä paikan päällä vihreille lisää äänestäjiä. Voiko olla ihanampaa?

 • Nimetön

  Vastaa

  8000 afgaania vetänyt taas anomuksen Hölmölään Kela-Gold asiakkaaksi, varmasti kaikki otetaan vastaan.

 • Sota siitä tulee

  Vastaa

  Aina sanotaan että ”Historia toistaa itseään” mutta vasta eilen minulle selvisi mikä on kupletin juoni maailmassa tällä hetkellä.

  Iso-Britaniahan haluaa olla ehdoton impperiumi joka hallitsee koko maailmaa. Siksi mm.Englannin kruunu on Vapaamuurarien johtaja ja ylimmän tason kokoukset pidetään Gaelin kielellä. Ranska on aina halunnut Saksan läntiset maat niiden metsäisyyden ja hyvien viljelysmaiden vuoksi. Mutta koska ranskalaiset ovat perusluonteeltaan laiskoja, ei tuotanto ole koskaan ollut hyvää. Ja mm. siksi Ranska pitää Saksaa vihollisenaan nro 1. Ranskalle ja Iso-Britanialle olisi kauhistus jos Saksa, Itävalta ja Unkari liittoutuisivat, tai historiassa, kun olivat liittoutuneet. Ei myöskään sovi unohtaa että Amerikan yhdysvallat valloitettiin Englannin kruunulle, kuten Australiakin. Iso-Britania on menettäynt suurimman osan alusmaistaan ja niiden tuloista jo ennen EU:ta. Siksi järjestettiin 1. ja 2. maailmansota, jotka Iso-Britania aloitti.

  Jotta Iso-Britana saisi euroopasta jälleen haluamansa alusmaan, kehitettiin EU. Iso-Britania piti itsellään keskeisen osa-alueen: rahavirrat. MEP:ien ja Eu:n virkamiesten palkathan maksetaa puntina Englantilaiseen pankkiin. Ja näin Iso-Britania saa vuodessa miljardeja pelkästään valuutan vaihdoista. Iso-Britania itse erosi EU:sta jotta saisi EU:hun myymille tuotteilleen tullit ja verot (koska Iso-Britanilla ja Hollannilla on poikkeussopimus tuoda EU alueelle kiellettyjä tuotteita, ja myydä niitä omien maidensa tuoteina (Esim. Kiinalaisen lääketieteen yrtit) ja sitäkautta ylläpitää varallisuutta tekemättä mitään. JA jotta pääsi luistamaan kollektiivista veloista joita oli itse ollut ajamassa.

  Nyt kuitenkin eron jälkeen maasta on lähtenyt niin paljon työväkeä pois että sen talous yskii. Ebay- ja Amazon ovat menettäneet tilauksia koska ostoksista joutuu maksamaan manner euroopassa tulleja. Moni yritys on siirtänyt toimistojaan pois saarelta ja oikeastaan ainoita asioita jotka sielä pysyvät ovat isot atk-konesalit jonne mm. keskuspankkien etäpeilaukset/varmuskopiot toimitetaan. Mutta että eihän sillä itsellään ole edes luonnonvaroja ruokkia omaa väestöään tai tarjota niille energiaa. Suurimmalta osalta kaikki on tuontia.

  On alkanut Britti-impperiumin hiljainen ”alasajo”. Ei suoranaisesti romahdus mutta kasvu on tyrehtynyt ja valtio joka on elänyt velaksi 20 vuotta joutuu kohtaamaan ”peräaallon” vaikutuksen. Muistan vielä ‑80 luvulla kun suomalaiset sankoin joukoin lensivät Englantiin jouluostoksille koska sielä oli niin halpaa. Lennot+ostokset olivat edullisempia kuin pelkät ostoksen Suomessa. Nyt sekin on estetty korona-passeilla ja rokotustodistuksilla. Kuten suurimmalta osalta eurooppalaisiakin.

  On siis selvää että Iso-Britania tulee köyhtymään. Heidän osaltaan kehittämänsä korona-rokote ”pandemia” tulee pudottamaan heidät ”maailman johtaja” statukselta taloudellisesti. Kiina ja sen pankit vaativat lainoja maksettaviksi kuten myös Ranskalta, joka on euroopan ylivoimaisesti velkaantunein kansa. Molemmille tullaan nauramaan. Jostain syystä ranskalaiset pitävät pariisia yhä edelleen Euroopan pääkaupunkina. En kyllä ymmärrä miksi.

  Ja kun samaan aikaan Saksan talousmahti on vailla vertaa ja porskuttaa kuin rautajuna, Itävallan kieltäydyttyä heikentämästä enää talouttaan, on meilllä sota edessä!! Iso-Britania ja Ranska eivät salli sellaisen tilanteen syntyvän että niiden talous/hyvinvointi romahtaisi alle Saksan. Sitä ei sallita tapahtuvaksi. Pitäväthän ranskaliset yhä edelleen Pariisia Euroopan pääkaupunkia (luoja ties miksi). Mutta jos töitä tekevä väestö muuttaa Saksaan, Itävaltaan, Unkariin ja Puolaan, se tarkoittaisi täydellistä romahdusta ja pankkikriisiä Iso-Britaniassa sekä Ranskassa. Ja sitä ne eivät salli.

  On siis selvää että lyhyellä aikavälillä Ranska ja Iso-Britania tulevat kolmannen kerran julistamaan sodan Saksalle. Siitä on tullut liian vahva taloudellisesti ja teollisesti. Se määrää teollisuuden tahdin koko maailmassa. Nyt onkin mielenkiintoista nähdä miten sota saa alkunsa. Kuinka monta laitosta alasajetaan ja kuinka monta yritystä pistetään kansainväliseen boikottiin? Miten kauppasuhteet estetään Itävallan ja Unkarin kanssa? Mikä on Puolan ja Venäjän rooli? Entä Turkin, joka aikoinaan menetti Palestiinan alueita Iso-Britanialle ja sittenmin juutalaisille. Luulisi heidänkin olevan sen verran pitkämuistisia että haluaisivat nuo alueensa takaisin.

  Mutta sota tulee, se on varma. Kyse on vain siitä että koska se alkaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi