Israelissa puhutaan jo neljännestä koronarokotepiikistä

Israelissa on ryhdytty puhumaan jo neljännestä koronarokotepiikistä. Maa tunnetaan rokotusfanatismin edelläkävijämaana.

Ulkomaat

”Koska virus on täällä ja tulee olemaan täällä, meidän on myös valmistauduttava neljännen injektion antamiseen”, kansallinen COVID-asioiden neuvonantaja Salman Zarka kertoi paikalliselle radioasemalle.

Ei ole vielä selvää, milloin neljättä piikkiä ryhdyttäisiin antamaan, mutta todennäköisesti viimeistään alkuvuodesta 2022. Tällä hetkellä Israelissa on kolmas rokotekierros meneillään.

Rokotuksista on ryhdytty jo lobbaamaan kausiluonteista piikkiä, jonka ottamiseen kannustetaan kepillä ja porkkanalla: mikäli et ota viimeisintä piikkiä, ei koronapassisi ole enää voimassa.

Lähde: MV-lehti

Hyvinvointi Israel Koronavirus Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rokotepassi Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  Ei ne sitä ota, vaan huijaavat toisia ottamaan. Näin propaganda toimii.

  • Mikä onkaan totta

   Vastaa

   Niin, mehän emme tiedä mistä nämä valokuvat ”pakanpäältä” kertovat. Onko piikityskuvissa kyse jäykkäkourituksesta vai mistä. Emmekä tiedä paljonko sielä oikeasti on kuollut porukkaa, jos lainkaan.

   Valehtelu on propagandalle ominaista. Ja jos tämä jumalan alistama kansa on kehittänyt valehtelun jalon taidon saadankseen rahaa, lisää elintilaa ja vähentääkseen maapallolta ihmisiä, niin melko härskiksi menee. Toisaalta, rajanaapurimaissa ei rokoteta joten ei sitä Palestiinan miehityksen lisäksi ole helposti saatavissa.

   Mitään muuta kuin minkä olemme nähneet tai kokeneet emme voi sanoa tapahtuneeksi.

 • TT

  Vastaa

  Aikoinaan kohkattiin siitä, että jos sorruit tilaamaan Valitut Palat-lehden, niin et päässyt millään tilauksesta eroon. Lehti ja laskut tulivat sitkeästi postilaatikosta sisään, vaikka kuinka olisit tapellut yhtiötä vastaan. Jossain vaiheessa kuluttajien asema parannettiin kytkykauppiaita vastaan. Mutta nuo ajat ovat kaukana takana. Meilläkin valtiovalta pyrkii saattamaan ihmiset lääkekauppiaiden ikuisiksi pakkoasiakkaiksi. Rahat revitään kuluttajilta itseltään verotuksen muodossa. Tuotteista et voi kieltäytyä. Röyhkeyden huippu on saavutettu, mutta kansa hurraa, kun valinnanvapaus siltä viedään.

 • Minä

  Vastaa

  Loppuvuodesta sitten viides ja näin hallitus haluaa Suomessakin marinoida kansan grafeenipiikeillä. Ensin luvataan, että kyllä tämä tästä, kohta saadaan normaali elämä takaisin ja kun pitäisi saada se normaali elämä takaisin, sanotaan, että vielä tarvitaan eristyksi, lisärokotuksia jne. Sen jälkeen palataan normaaliin. Kun on rokotettu saa vapauden, luvataan, mutta kun on rokotettu, kerrotaan, että pitää noudattaa rajoituksia ja laittaa tuplamaski naamalle, koska rokote ei suojaa, eikä estä tartuttamasta tautia toisiin.

  Kansa juoksee hallituksen lupausten perässä, joista mikään ei pidä paikkaansa, eikä niiden tarkoitus olekaan muu kuin saada kansa juoksemaan haluttuun suuntaan.

  Mitään laumasuojaa ei hallituksen keinoilla saavuteta ikinä, eikä varmaan siihen usko hallituskaan, mutta lupauksilla saa kansan juoksemaan.

 • saunasolmu

  Vastaa

  Ja jos julkisesti ovat ottavinaan, sisällä on suolaliuosta. Muut saavat myrkkyä. Suomalaiset ovat Euroopan (ja maailman) alkuperäiskansa ja varsinkin heistä tietyt tahot haluavat eroon.

 • Juha

  Vastaa

  Luulisi jo neljännen piikin jälkeen hidasälyisemmän tajuavan, että eihän se geenipiikki toimi..

 • Tekijämies

  Vastaa

  Jos rokotekriittinen henkilö päättää viimein ottaa koronapiikin, niin riittääkö neljäs piikki vai pitääkö ottaa kaikki neljä koronapiikkiä?

 • Kuinka holocaustiselviytyjien käy?

  Vastaa

  Vissiin aika huonosti, kun 6000 000 rokotetta panee antisemitismiä tuulemaan.

 • Jupi

  Vastaa

  Luultavasti valittua kansaa rokotetaan pitkälti plasebolla, kun valtaosa sairastuneista ovat tupla ja tripla piikitetty

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi