Pentagon: koronarokotteista pakollisia sotilaille

Amerikkalaista demokratiaa ja vapautta pommien avulla maailmalle vienyt USA:n armeija aikoo tehdä koronarokotteista pakollisia sotilailleen. Armeijalla on noin 1,5 miljoonaa sotilasta riveissään.

Ulkomaat

Joe Biden.

Pentagon ilmoitti torstaina aloittavansa selvityksen siitä, milloin vaatimuksen voi asettaa voimaan. Kyse ei ole siitä, voiko sen asettaa, vaan milloin se tullaan asettamaan.

Moni sosiaalisen median käyttäjä kommentoi sarkastisesti, että Yhdysvallat mainostaa sotavoimillaan vapautta, mutta nyt ei anna edes sotilailleen vapautta valita rokotteen ottamisen suhteen.

Sama sotavoima on viime vuosina panostanut kulttuurimarxilaisten arvojen ajamiseen riveissään, kuten homoagendaan ja transujen rekrytointiin. Samaan aikaan sen potentiaalisimmat viholliset, kuten Venäjän, Kiinan ja Iranin armeijat, keskittyvät oikeiden sotilaiden värväämiseen ja kouluttamiseen.

Myös muissa hallinnon työpaikoissa painostetaan rokotuksiin

Presidentti Joe Biden ilmoitti torstaina uusista painostuskeinoista, joilla liittovaltion työntekijöitä painostetaan rokotukseen. Tämä koskee neljää miljoonaa työntekijää.

Mikäli työntekijällä ei ole esittää todistusta otetusta koronarokotteesta, on hänen jatkossa esimerkiksi käytettävä maskia kaikissa työtilanteissa ja käytävä koronatestissä viikoittain. Tarkoituksena on tehdä työntekijöiden elämästä niin hankalaa, että he luovuttavat ja ottavat rokotteen.

Globaalit jättifirmat vaativat rokotustodistusta

Globaalit jättifirmat alkavat myös vaatimaan rokotustodistuksia työntekijöiltään. Esimerkiksi juutalaisomisteiset vakoiluyhtiöt Google ja Facebook tulevat vaatimaan rokotustodistuksia työntekijöiltään.

Vaikka rokotteen ottaminen on näennäisesti valinnaista, on rokottamattomien elämä pian tehty hyvin hankalaksi. Tarkoituksena on painostaa massat ottamaan lääkeyhtiöiden myymä kokeellinen piikki sekä siihen kuuluvat vuosittaiset lisäpiikit.

Lähteet: The Hill, Yle

Armeija Joe Biden Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Idiotismia parhaimmillaan

  Vastaa

  Otetaas nyt hattu päästä ja mietitääs toisenkin kerran…

  Eli, pitää ottaa rokote joka ei suojaa tältä flunssalta ja joita pitää sen jälkeen ottaa kerran vuodessa, parhaimpana kaksi. Rokote, joka aiheuttaa jopa kuoleman mutta kymmeniä muita sairauksia. Ja rokote jonka haitoista ei voi kenellekkään valittaa tai vaatia mistään korvauksia koska ottamalla sen olet osa testiryhmää.

  On järkevämpää erota kuin ottaa tuo rokote. Ei maailmasta työt lopu. Kaikista ei vain saa palkkaa, mutta ne rakentavat yhteiskuntaa paremmaksi.

 • Ilmari

  Vastaa

  Presidentti haluaa että armeija pysyy mahdollisimman taistelukykyisenä. Se kuuluu hänen velvollisuuksiinsa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi