19 kuukautta vankeutta itävaltalaissotilaalle humalassa hankitun hakaristitatuoinnin esittelemisestä

"Vapaassa ja demokraattisessa" Itävallassa on erittäin vakava rikos esitellä vahvassa humalassa ja kieli poskessa kiveksiin otettua hakaristitatuointia.

Ulkomaat

Itävaltalainen sotilas, joka oli laittanut internetiin kuvan hakaristitatuoinnista kiveksissään, on tuomittu teostaan 19 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Nimettömäksi jäänyt 29-vuotias sotilas omaa myös aiemman ehdonalaisen tuomion ”natsisymbolien” esittelemisestä, mikä on laitonta Itävallassa. Aiempi tuomio tuli tapauksesta, missä hän oli laittanut sosiaaliseen mediaan kuvia toisen maailmansodan saksalaisista muistoesineistä.

Saatu ehdonalainen muutettiin ehdottomaksi miehen esiteltyä hakaristitatuointia muille sotilaille, joiden kanssa hän palvelee. Mies kertoi hankkineensa tatuoinnin aiemmin tänä vuonna vahvassa humalatilassa.

Lähde: https://www.jta.org/quick-reads/austrian-soldier-imprisoned-for-showing-photos-of-swastika-tattoo-on-testicle

Rikos Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • EV

  Vastaa

  Mitä jos kaveri tykkäsikin vain kovasti Suomen Ilmavoimista?

  Mutta ihan tosissaan, tuo on ihan sairasta touhua, eikä todellakaan voida puhua demokraattisesta VAPAASTA yhteiskunnasta, mikään symboli ei pitäisi olla lailla kielletty, periaatteessa nuo laithan rikkovat monien uskontojen vapauksia, mm. juutalaisten, niin ironista, kuin se onkaan.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Nk. viharikosten kohdalla rangaistusasteikot ovat menneet aivan järjettömiksi. Näille muka rikoksille tyypillistä on, että varsinaista uhria ei ole eikä mitään objektiivisesti arvioitavaa vahinkoa ole tapahtunut. Tämä jättääkin politisoituneelle syyttäjälle tai tuomarille mahdollisuuden keksiä tuomio aivan itse, koska mitään objektiivista mittaria ei ole.

  Suomessakin mennään lujasti tähän suuntaan, jossa ”suvakkien” tai kommunistien mielen pahoittamisesta rangaistaan ankarasti. Sen sijaan perinteisten arvojen symboleja saa loukata ja tuhria mielin määrin. Nämä sanan- ja ilmaisun vapautta tukahduttavat ja räikeän puolueelliset tuomiot ovat sairas ilmiö demokratissa ja oikeusvaltiossa.

 • Abraham Ziggengotter

  Vastaa

  Kuusisakarainen tähti olisi komea tatuointi persreiässä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi