Yhdysvallat: rikoksentekijöiden tuomiot voidaan puolittaa, mikäli he ottavat rokotteen

Yhdysvalloissa on ryhdytty lahjomaan myös rikollisia ottamaan rokote.

Ulkomaat

Koronarokotteen pakottaminen saa uusia muotoja maailmalla. Tähän mennessä ihmisiä on lahjottu ottamaan rokote antamalla heille ilmaiseksi esimerkiksi donitseja ja kannabista.

Myös roskaruokajätti McDonald’s on ryhtynyt Amerikassa painostamaan kansaa ottamaan rokotteen painamalla lääkeyhtiöiden mainoksia hampurilaispakkauksiin. Tilanne on absurdi, sillä virallisesti rokote tulisi ottaa ”terveydellisistä” syistä, mutta palkinnoksi piikistä tarjotaan roskaruokaa ja päihteitä.

Joissain osavaltioissa jokainen rokotteen ottanut saa mukaansa raaputettavan raha-arvan. Joissakin taas jokainen rokotteen ottanut osallistuu arvontaan, jossa voittajalle on luvassa 40 000 dollarin arvoinen rahapalkinto.

Rikollisten lahjomista

Nyt Yhdysvalloissa on ryhdytty lahjomaan myös rikollisia ottamaan rokote tarjoamalla puolikasta rangaistusta palkinnoksi rokotteesta. Lahjominen koskee yhdyskuntapalvelutuomioita.

”Joku voi ajatella, että 20 tuntia [yhdyskuntapalvelua] pois tuomiosta on vähän. Mutta kyse on kuitenkin puolen viikon työstä. Jos on mahdollista ottaa rokote ja säästää tämä 20 tuntia, on se hyvä houkutin”, kommentoi paikallinen asianajaja ilmiötä.

”Jostain syystä” kansalaisia joudutaan lahjomaan ottaman testaamaton rokote, joka ei edes suojaa taudilta, josta selviytymisprosentti on lähes sata ja johon kuolleet ovat keskimäärin monisairaita ja yli 80-vuotiaita.

Lähteet: Today, The Sun

Koronavirus Lääketeollisuus Lobbaus Politiikka Rokotteet Ulkomaat Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • MKa

  Vastaa

  Väki osaa tilastomatematiikkaa ja jättää siksi piikin ottamatta. Siinä syy. Liekkö tämä on sitten sellainen älykkyyttä nostava eugeniikkaprojekti?

 • Kalevi

  Vastaa

  Kun tietää mRNA-piikin vaaralliset sivuvaikutukset,
  niin ehkäpä muutama rikollinen karsiutuu listasta pois, toivottavasti.

  • Ilmari

   Vastaa

   Mitkä ovat ne vaaralliset sivuvaikutukset ?

 • Todella Huima Lääkäri

  Vastaa

  Rikolliset, vanhukset, sairaat..heitä ei uudessa uljaassa maailmassa näköjään tarvita. Tarttuuko magneetti käteen piikin jälkeen, entä syttyykö polttimo pistoskohdan yllä?

 • Minä

  Vastaa

  Omituista pakkomiellettä rokottaa kaikki. Tuo jo kertoo, että jotain jutussa on mätää. Ei ole tuollaista ennen nähty.

 • Juutalainen korona huora

  Vastaa

  Juutalainen korona huora hallitus! Goyimtv.Com

 • Jones

  Vastaa

  Kummalliselta kuulostaa että ihmisiä pitää houkutella ottamaan rokotus. Jotakin mätää on koko asiassa. Kun rokotuksen saaneet alkavat saamaan lapsia, sitten nähdään missä todella mennään.

 • Kirsikka Appelsiini Joutopera

  Vastaa

  ihan loogista, kylla se muutaman vuoden tuomio kannattaa vaihtaa kuolemantuomioon.

 • sotatila

  Vastaa

  TV:ssä Suomen valtio mainostaa: ota rokote vuorollasi.

  Kuulostaa uhkaavalta.

  Seuraavaksi ne pakottavat ottamaan rokotteen.

  Nyt ei ole kyse jostain kauhuelokuvasta vaan karmaisevasta todellisuudesta.

  Tässä tulee käymään todella huonosti. Sekä niille jotka typeryyttään ottavat hengenvaarallisen rokotteen, että niille jotka tulevat taistelemaan murhakoneistoa vastaan.

 • Ilmari

  Vastaa

  Sanottakoon taas kerran. Rokote aiheuttaa vähemmän mahdollisia sivuvaikutuksia kuin koronan sairastaminen. 

  Suomessa on rokotettu 2,3 miljoonaa henkilöä. Ilmoituksia sivuvaikutuksista on tehty noin 3000 ja valtaosa niistä on aiheettomia. Koronaan on kuollut reilut 1000 ihmistä ja joka päivä sairastuu lisää. 

  Ottakaa järki käteen ja menkää rokotettavaksi heti kun vuoronne tulee. Itse sain ensimmäisen piikin 7.4. ja toisen saan 1.7.

  • Omk

   Vastaa

   Sitten kun sun elimistö alkaa tekemään kyseistä proteiinipiikkiä ”virusta” vastaan mikä tulee rna-piikin mukana ja tuo proteiinipiikki hyökkää jopa sun omia sisäelimiä ja koko elintoimintoja vastaan niin kysytään että ”miten meni niin ku noin omasta mielestä?” Rna-monistaa sitä proteiinipiikkiä loputtomasti, se ei lopu koskaan eikä sitä saa elimistöstä enää millään pois. Autoimmuunisairaus, neurologisetsairaudet, syöpä, silmäsairaudet, verisairaudet yms. Lopputuloksena. Ellet kuole heti anafylaktiseenshokkiin. Miettikää kahdesti ennenkuin otatte.

   • Ilmari

    Vastaa

    Tämähän on aivan täyttä roskaa. Vai että oikein hyökkäileviä proteiiniipiikkejä!

  • sotatila

   Vastaa

   Haittavaikutuksia on moninkertainen määrä virallisiin ilmoituksiin nähden.

   Ja virallisia tilastoja vääristellään jotta ne saataisiin näyttämään paremmalta.
   Sama kusetus kuin koronatilastoissa. 

   PCR testit ovat täyttä huuhaata eikä rokote anna suojaa, mutta vahingoittaa pysyvästi ihmisen elimistöä.

 • Ilmari

  Vastaa

  Nämä väitteesi eivät perustu mihinkään. Väitteesi haittavaikutusten monikertaisuudesta on aivan hatusta vedetty. Kannattaako tulla keskustelemaan, kun ei tiedä mitään?

 • sotatila

  Vastaa

  Ilmari kommentoi koronarokote asiaa kuin politbyroon edustaja. Vastoin parempaa tietoa.

  Mitä Pfizerin johtaja, alansa huippuammattilainen tohtori Michael Yeadon kommentoi asiasta: Älkää ottako rokotetta! Se on hengenvaarallinen. Mitään varsinaista pandemiaa ei edes ole! Globalistieliitti käyttää tätä koronaspektaakkelia aseena meitä vastaan ja tuhotyössään on edennyt jo pitkälle kun typerykset nielevät koukun siimoineen.

  Katsokaa haastattelu/raportti joka on tekstitetty suomeksi.

  https://tokentube.net/v/2871706651/%C3%84l%C3%A4-ota-koronarokotetta–Dr–Michael-Yeadon

  Jos annamme yhteiskunnan mennä pisteeseen, jossa ihmiset voidaan käytännössä pakottaa rokotteiden ottamiseen (rokotepassijärjestelmän kautta tai muuten), siitä seuraa lääketieteellinen tyrannia, jossa kukaan ei enää itse päätä omasta terveydenhoidostaan ja siitä, millaisia lääketeollisuuden tuotteita hän on velvoitettu ottamaan kehoonsa.

 • Ilmari

  Vastaa

  Kyseessä on Pfizerin ENTINEN johtaja. En tiedä, onko hän entinen sen takia, että esittää järjettömiä ajatuksia oman työnantajansa toiminnasta vai onko hän saanut lähtöpassit jostain muusta syystä ja nyt yrittää kostaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi