EU-komissaari käärmeissään Twitterin laajennetusta sananvapaudesta

Komissaarin mukaan Elon Muskin on kyettävä osoittamaan, että Twitter noudattaa "unionin sääntöjä", millä tarkoitetaan julkisen tilan rajaamista vain sallittuja poliittisia mielipiteitä esittävien kansalaisten käyttöön.

Teknologia

Euroopan unionin sisämarkkinakomissaari Thierry Breton uhkaa kieltää Twitterin toiminnan Euroopassa, mikäli yhtiön uusi omistaja Elon Musk ei suostu kaventamaan käyttäjien sananvapautta. Käytännössä EU tahtoo kieltää kriittisen keskustelun esimerkiksi maahanmuutosta, homolobbauksesta ja juutalaisesta ylivallasta.

”Edessä on yhä paljon työtä, koska Twitterin täytyy ottaa käyttöön läpinäkyvät käyttöehdot, vahvistaa merkittävästi sisällön moderointia, suojata sananvapautta sekä taistella disinformaatiota vastaan,” Breton linjasi.

Komissaarin mukaan Muskin on kyettävä osoittamaan, että Twitter noudattaa ”unionin sääntöjä”, millä tarkoitetaan julkisen tilan rajaamista vain sallittuja poliittisia mielipiteitä esittävien kansalaisten käyttöön.

EU tulee järjestämään alkuvuodesta 2023 Twitterin päämajassa Yhdysvalloissa ”stressitestin”, jonka tulosten perusteella arvioidaan, voiko yhtiö jatkaa toimintaansa Euroopassa. Muskin on kyettävä osoittamaan testissä, että Twitter edistää globalistien, kulttuurimarxistien ja sionistien agendaa.

Lähde: Yle

Elon Musk Euroopan unioni Globalismi Internet Kulttuurimarxismi Sananvapaus Sensuuri Sosiaalinen media Teknologia Thierry Breton Twitter Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  EU on saastaa ja syöpää. Tietenkin sitä toivoisi, että edes joku Kokoomusta tai persuja tai muita ”oikeisto”-puolueita äänestävä vihdoinkin heräisi siihen, että EU on kommunismia, mutta ei. Toivottavasti tämä sensuurip*ska herättää edes jokusen. Samoin kuin sähköllä ja energialla pelleily. Ranskassakin on muka ydinvoimaloissa on juuri nyt ”vikoja” ja ”huoltoseisokkeja”, kun pitää toteuttaa pakotettua Vihersiirtymä-agendaa, jonka taustalla on WEF ym. globalistikommunistien ajatuspajoja.

  • Nimetön

   Vastaa

   Onko persut pahempia kun nyt hallituksessa olevat, pitäsikö sinun mukaan niitä äänestää, vai kenties vkk ryssät ensin puoluetta.
   Minä äänestän persuja joilla on edes toivo nousta, nyt nuo pienet lelupuolueet syövät vain ääniä toisiltaan ja lisäksi vielä noiden puolueiden kannattajat haukkuu persuja.

   • Rautaturisti

    Vastaa

    Nimettömän kanssa samaa mieltä. Ääni menee hukkaan promillepuolueita äänestämällä. Ja onhan persut radikaali isänmaallinen puolue ainakin jos muihin valtapuolueisiin vertaa.

   • Juha

    Vastaa

    Persut tekivät poliittisen itsemurhan kun valitsivat vasemmistolaisen puheenjohtajan. Suurin osa persuista menivät Purran mukana koronapiikki kusetukseen ja nyt jälkeenpäin nähtiin mitä luusereita persut ovat. Tiihonen oli oikeassa.

 • Vihaan EU:ta

  Vastaa

  EU on täys paska.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei kannattaisi alkaa jonkun komissaarin uhkailemaan Muskia. Toiseksi jää.

 • Naurettavia pellejä

  Vastaa

  Onneksi mitään Twitteriä ei tarvita. Riittää että meillä on RT. Mietin tässä että miksi RT:n uutisointi ja ohjelmat ovat parempia kuin Bonnier-median, mutta sitten keksin sen…

  Länsi-mediassa juttujen kirjoittelijat tulkkaavat lukijoille mitä kuvittelivat kunkin hankilön aina sanoneen tai mitä kuvittelivat tapahtueen. Mutta RT:ssä näytetään videonpätkä henkilöstä itsestään sanomassa milloin mitäkin ja näin tehdään niistä pellejä milloin milläkin sitaatilla. Eli, henkilön oma kommentti kustakin tilanteesta tekee siitä naurettavan. Ei siis ihme että Venäjällä avoimesti naureskellaan EU-johtajille ja Suomenkin politikoille. Mehän emme tietäisi totuutta koska meille aina kaikki käännellään parhain päin.

  …niinkuin se juoppo Juncker… ”…iskiasta se oli, Pää on terävä kuin partaveitsi…”, jep jep. Loistavaa komppausta Helena!!!

 • Nimetön

  Vastaa

  EU vittuilee huoltoasemalleen eli Ryssälle joten älkää olko huolissanne, EU tulee näkemään loppunsa. Mulle se on vitun se ja sama. Mun puolesta voi hajota omaan mahdottomuuteensa. En ymmärrä mikä Euroopan unioni oikein luulee olevansa, muu kuin valtion velalla pöhötetty palvelusektori jossa mikään ei ole aitoa.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  EUnukit ulisee. Kommunismi ei kestä totuuksien julkituontia pienimmässäkään määrin.

 • Observer

  Vastaa

  Joku kielto on aikasen helppo ohittaa VPN:n avulla. Itselläni on sen avulla pääsy monille ”alueellisesti kielletyille” sivuille.

 • Savonian

  Vastaa

  Sinimusta Liike ei saanut puolueen yleisohjelmassa edes esittää ajatusta kulttuurillisesta palomuurista, jolla rajattaisiin ulkomaisen median näkyvyyttä Suomessa. Sen sijaan yksittäinen komissaari näköjään saa päättää mitä verkkopalveluita on saatavilla koko EU-alueella.

 • juha II

  Vastaa

  Kommunisti on kommunisti eikä muuksi muutu. Työhaalareihin pukeutunut Neuvostoliitto luhistui vain siksi, että liituraitapukuun sonnustautunut EU saattoi syntyää sortamaan kuten neukuissakin niin sanan- kuin mielipiteiden vapautta. Vain siksi, että ne molemmat uhkaavat diktatuurisesti hallitsevaa nomenklaturaa, jonka nuo katallat ja tekopyhät ”puujumalat” vääntävät uhaksi kansalle, jotka itse saavat tuntea sen nahoissaan.

 • Salomon

  Vastaa

  Kuinka puhtaat jauhot tuonkin ukon pussissa on

 • Lintu vai kala

  Vastaa

  Elon Musk on nyt nostettu voimakkaasti esiin sananvapauden edustajana, mutta Infowarsin Alex Jonesia ei ole päästetty takaisin Twitteriin. Musk puhuu myös ihmisiin asennettavista mikrosiruista. Tämähän on pahinta mahdollista tyranniaa. Kukaan ei pääse markkinoille noin voimakkaasti ellei ole tehnyt diiliä isojen, pahojen poikien kanssa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi