Elon Musk omistaa nyt Twitterin – lupailee vapaampaa keskustelua ja vähemmän sensuuria

Kulttuurimarxistit ovat tietenkin olleet kauhuissaan omistajanvaihdoksesta. Moni on ilmoittanut poistuvansa koko alustalta tämän vuoksi.

Teknologia

Maailman rikkain mies Elon Musk omistaa nyt Twitterin. Musk lupaa palvelun sisältävän jatkossa vähemmän sensuuria. Hän myös on vihjaillut päästävänsä Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin takaisin alustalle.

Musk aloitti heti alkuun potkimalla useamman henkilön pois firmasta. Potkut sai esimerkiksi Trumpin porttikiellosta päättänyt Vijay Gadde. Myös muita korkea-arvoisia henkilöitä saateltiin pois Twitterin pääkonttorilta.

Kulttuurimarxistit ovat tietenkin olleet kauhuissaan omistajanvaihdoksesta. Moni on ilmoittanut poistuvansa koko alustalta tämän vuoksi. Nähtäväksi jää, kuinka moni todella poistuu ja kuinka moni jää. Jää myös nähtäväksi, paraneeko sananvapaus alustalla oikeasti.

Lähde: IS

Donald Trump Elon Musk Kulttuurimarxismi Sensuuri Sosiaalinen media Teknologia Twitter Ulkomaat

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Onhan tiedottaminen nykyään nopeaa. Valheet, huhut ja tiedot leviävät monien luettavaksi. Suomessa olijana valitsin varmaankin lajittelun järjestyksen sopivaksi.
  Tarkoittaisi suurta muutosta tiedottamiseen, jos järjestys muuttuisi päin vastaiseksi ja mitäänsanomattomat typerät roskalööpit jätettäisiin kokonaan pois.

 • immu

  Vastaa

  Jossain luin BlacRoc rahoittaa Muskia.

 • TT

  Vastaa

  Itse arvostan Muskia myös puuttumisesta Ukrainan sotaan ja Minskin sopimusten kaltaisen järjestelyn ehdottamisesta. Tämän ansiosta Musk päätyi ukronatsien tappolistalle sekä vihervasemmiston inhokkilistalle. Musk vaikuttaisi vanhan ajan teollisuusmieheltä, joka ei tippaakaan arvosta kommunismia tai sodanlietsontaa, jotka pilaavat miehen bisnekset. On kuitenkin vihjattu, että Musk voi olla arveluttava tekno-oligarkki, jonka projektit tähtäävät NWO/JWO-tyyppiseen digidystopiaan. Toistaiseksi näin ei ole käynyt.

  • GLGL

   Vastaa

   Samat sanat. Musk:lla tuntuu olevan hyvä vainu siitä, mikä on mahdollista ja mikä ei. Ja jos hän tuntee, että jokin on mahdollista, se sitten tehdään ja siinä onnistutaan. Hyvä esimerkki on kantorakettien ensimmäisen vaiheen palauttaminen ehjänä maan pinnalle. Joltakin NASA:lta ideasta toteutukseen olisi mennyt 20 vuotta ja 20 miljardia.

   • Teemu

    Vastaa

    NASA on vain keino puskea rahaa ulos systeemiin. Ei NASA ole koskaan mennyt mihinkään, eikä ole menossa vastaisuudessakaan.

 • Plääh

  Vastaa

  Muskin Ukraina-kommenteista päätellen Twitteristä muodostunee jättiläismäinen Sputnik-tv

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi