Jo tuhannet liittyneet yleislakkoa vaativalle Telegram-sivulle

Vaikka rokotepakko heikentää työntekijöiden oikeuksia, eivät ammattiliitot ole edes uhanneet lakolla.

Teknologia

Jo tuhannet suomalaiset ovat liittyneet yleislakkoa vaativalle Telegram-sivulle. Sivun ylläpito vaatii lakkoa, koska työvoimaa pyritään pakottamaan rokotepiikille työpaikan menettämisen uhalla.

Vaikka tämä heikentää työntekijöiden oikeuksia, eivät ammattiliitot ole edes uhanneet lakolla. Ammattiliitot ovat päättäneet mielummin alistua valtion painostuksen äärellä, vaikka liittojen tarkoitus on juurikin puolustaa työntekijöitä ja näiden yksilöllisiä oikeuksia.

Rokotepassia vastustetaan, koska sen käyttöönotto on epäloogista. Mikäli rokotteet toimisivat, ei rokotepassia tarvitsisi. Mikäli ne taas eivät toimi, on passi edelleen hyödytön.

Taustalla onkin valtavan bisneksen lobbaaminen. Lääkeyhtiöt tekevät rokotteiden pakottamisella valtavaa tuottoa, mikä vain innostaa niitä myymään lisää pakotettua lääkitystä sekä lisää näiden poliittista valtaa, jota saa rahalla ostettua.

Samaan aikaan rokotepassi tarjoaa valtioille ennennäkemättömän keinon valvoa ihmisten liikkumista digitaalisesti. Kyse on poliisivaltiokehityksestä.

Mikäli vastaavaa passia myytäisiin rehellisen poliisivaltion tai poliittisen ideologian nimissä, herättäisi se suurempaa vastustusta. ”Pandemia” on kuitenkin tarjonnut loistavan tekosyyn ”suojella ihmisiä” riistämällä näiltä kaikki vapaudet pois ”terveyden nimissä.”

Voit liittyä kanavalle osoitteessa https://t.me/yleislakko. Sivulla on jo lähes 5000 suomalaista seuraajaa.

Liittyminen vaatii Telegramin lataamista. Suosittelemme lataamaan sen suoraan palvelun omalta sivulta osoitteesta https://telegram.org/, sillä Googlen kaupasta ladattu versio altistuu jonkin verran Googlen suorittamalle sensuurille.

Telegram on chat- ja somepalvelu. Siellä voi käydä keskusteluja kuten WhatsAppissa, mutta tietoturvallisemmin. Lisäksi Telegramissa on useita julkisia chatteja sekä erilaisia tykkäys-sivuja, mikä tekee siitä perinteisemmän sosiaalisen median palvelun säilyttäen kuitenkin käyttäjän anonymiteetin ja ollen suhteellisen vapaa sensuurista.

Aktivismi Google Kansallismieliset Kotimaa Lääketeollisuus Lakko Lobbaus Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Sosiaalinen media Talous Teknologia Telegram Tietoturva Uutiset Valvonta Whatsapp Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Koronapassi???!!!!

  Vastaa

  IS:ta lainattu: ”EU- ja Schengen-alueen ulkopuolelta Suomeen saapuvilta edellytetään enintään 48 tuntia vanha todistus negatiivisesta koronavirustestistä.”

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa nähdä, että on näinkin paljon aktiivisia suomalaisia.
  Telegramissa noin iso ja nopeasti väkeä kerännyt ryhmä on hyvä saavutus.

  Miksi ammattiliittoja ei kiinnosta?
  Koska ne ovat pääsääntöisesti kommareiden hallussa.
  JHL, PAM, Rakennusliitto…

 • Taisto Laine

  Vastaa

  Valitettavasti ryhmään on tupannut myös näitä marinistejä trollaamaan. Askenatsi Dimmu maalittanut jo osallistujia twitterissä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Se nyt on niin luuseri ja nolo tapaus, ei sille kovin paljoa huomiota kannata uhrata.

   • Taisto Laine

    Vastaa

    Samaa mieltä. Ei kovin suurta uskottavuutta edes omiensa parissa. Faneina pääasiassa ”kapinanuoruuttaan” nostalgisoivia, munattomia pullapoikia.

 • Lakonmurtaja

  Vastaa

  Eikö se lakkoilu juuri nimenomaan ole sitä kommunistien toimintaa?

 • Ana

  Vastaa

  Ottakaa piikit niin ei ongelmaa

  • Nationalisti

   Vastaa

   Eikö niilläkään lukuisilla piikkihaitoista kärsivillä ole mitään ongelmaa? Sinä nyt olisit valmis antamaan pois kaikki perusoikeutesi, kunhan globalistieliitti tarpeeksi propagoisi jotain tiettyä asiaa, onneksi kaikki ei ole noin retardeja.
   Väitä nyt vielä, että k‑passisysteemi toimii erittäin hyvin tällä hetkellä, niin se oikein kruunaa tuon idiotismisi.

  • Rokottamaton

   Vastaa

   Ota mun puolesta vaikka joka päivä yksi piikki lisää jos haluat, kaikki ei tähän lähde.

  • Happy merchant

   Vastaa

   Osta vain tämä tuote goyim, niin saat tilapäisen oikeuden toimia orjanani

 • Salomon

  Vastaa

  Kun piikki lihaan vilahtaa niin shekel kirstuun kilahtaa! ja haista sinä Ana pitkä vittu!

 • Ilmari

  Vastaa

  Yleislakko tarkoittaa käsitteellisesti sitä, että suurin osa työvoimaa on lakossa. 

  Tuosta porukasta ei taatusti löydy kykyä sen järjestämiseen. Miksi kukaan edes ryhtyisi lakkoon? Asiat etenevät hyvään suuntaan. Rokotuskattavuus lisääntyy koko ajan.

 • Tomppa

  Vastaa

  Alla olevasta linkistä avautuu video, jossa todelliset lääketieteen asiantuntijat ja muutama korkeakoulun professori kertovat, mitä he ajattelevat koronaepidemiasta. Tämä videolinkki löytyy myös Telegramista.

  https://rumble.com/vqhgut-erilainen-nkemys-koronapandemiasta.html?fbclid=IwAR1WCjWYNTrym9DTdwgqo_W_XJettTCukpolccRC_2BQM4G89SKuwQKOLUs

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tämä oli todella hyvä, vahva katselusuositus!

 • Nimetön

  Vastaa

  Ettekö tajua mistä näitä johdetaan?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi