Sosiaalinen media TikTok kieltää valkoisen nationalismin ja juutalaiskriittisyyden

Nuorison keskuudessa suosittu videoiden jakamispalvelu TikTok kiristi sääntöjään ”vihapuheen” suhteen ja kielsi palvelussaan pro-valkoisen ja juutalaiskriittisen materiaalin jakamisen.

Teknologia

päivitetty

Yhtiö ilmoitti poistavansa kaiken materiaalin, joka liittyy ”valkoiseen nationalismiin, valkoisten kansanmurhateoriaan sekä liikkeisiin kuten identitaarisuus ja miesylivertaisuus”.

Lisäksi poistettavaan ja kiellettävään materiaalin kuuluu myös vastedes ”misinformaatio sekä loukkaavat stereotypiat juutalaisista, muslimeista ja muista yhteisöistä”. Tämä tulee kattamaan myös ”misinformaation merkittävistä juutalaisista henkilöistä ja perheistä, joita käytetään perusteena antisemitismin levittämiselle”.

TikTok ei maininnut nimeltä merkittäviä juutalaisia henkilöitä ja perheitä, joista puhuminen on vastedes kiellettyä, mutta todennäköisesti tämä tulee kattamaan ”sosiaalista oikeutta” edistäviä liikkeitä rahoittavan juutalaismiljardööri George Sorosin sekä globaalia pankki-imperiumia pyörittävän Rothschildin perheen, jotka ovat pitkään olleet kansallismielisten kritiikin kohteina.

Lähde: RT

George Soros Juutalaisomisteiset pankit Kulttuurimarxismi Pankit Pankkiirit Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Rothschild Rotu Sensuuri Sionismi Teknologia Tiktok Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Aika mielikuvituksellista… Saman tien voisi kieltää kissoja syömästä porkkanoita tai jäniksiä varastamasta silakoita. TikTok on täynnänsä pelkkiä woke fiendejä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Joskus epäilen, että joku jossakin tarkoituksella ajaa länsimaita valkoiseen vallankumoukseen. Nämä tällaiset uutiset vain lisäävät vihaa suvakisteja kohtaan.

 • juha.

  Vastaa

  Onhan se hauskaa laittaa kirjaimia peräkkäin vai meinaatteko herätä sitten ”nahkurinorsilla” tai ”lampunvarjostimina”?

  Ai niin, kaljaa on vielä jääkaappi täynnä. No problem!

 • t

  Vastaa

  Totta puhut Juha…

 • simo

  Vastaa

  Ai perkele että tää tapahtuki just ku laitoin mun ekan videon 🙁
  https://www.tiktok.com/@rotta.simo/video/6888318894180666626?lang=en

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi