Nordean sijoittajakirjeessä yllättävää kritiikkiä koronahysteerikoita vastaan

Artikkelissa kannustetaan lukijoita esimerkiksi suhtautumaan kriittisesti julkisuudessa esillä oleviin koronatilastoihin.

Yhteiskunta

Nordea-pankin sivuilla julkaistiin viikonloppuna sijoittajille suunnattu uutiskirje, joka on hätkähdyttänyt lukijoita rehellisyydellään. Kaksi pankin rahoitusanalyytikkoa ottavat yllättävän kriittisesti kantaa poliitikkojen, terveysviranomaisten ja valtamedian lietsomaa koronahysteriaa vastaan.

Uutiskirjeen alussa analyytikot toteavat, että vedonlyönti Yhdysvaltojen koronapolitiikkaa johtavaa Anthony Faucia ja hänen eurooppalaisia kollegojaan vastaan on ollut äärimmäisen kannattava sijoitusstrategia. Kirjoittajat varoittavat, että radikaaleja yhteiskunnallisia sulkutoimenpiteitä kannattavat päättäjät ovat jälleen valmiita rajuihin toimenpiteisiin.

Artikkelissa muistutetaan, että aiemmin poliitikot puhuivat kahden viikon poikkeustoimenpiteistä, joiden olisi pitänyt riittää tilastollisten koronapiikkien tasoittamiseen. Nyt poliitikot ovat kuitenkin tarttuneet järeämpiin aseisiin, kuten rokottamattomien vangitsemiseen näiden omiin koteihinsa. Lisäksi lukuisat maat Suomea myöten ovat ottaneet käyttöön neuvostoaikoja muistuttavat paperintarkastukset painostaakseen kansalaisia ottamaan kokeellisen rokotteen.

Media lietsoo hysteriaa

”Rokote on ilmeisesti niin hyvä, että ihmiset joutuu pakottamaan ottamaan sen. Tämä tuskin tulee toimimaan, koska kansalaisten luottamus järjestelmää kohtaan on riittämätöntä,” sarkasmia viljelevät analyytikot toteavat.

Teksti suomii myös Ruotsin tuoreita koronalinjauksia. Aiemmin kansalaisten vapauksista kiinni pitänyt länsinaapurimme onkin yhtäkkiä lämmennyt koronapasseille, joita ilman kenelläkään ei ole asiaa esimerkiksi suuriin yleisötapahtumiin. ”Aivan kuin tämä ei olisi tarpeeksi, ravintolatoimintaa rajoitetaan, kansalaisia kannustetaan työskentelemään kotona ja niin edelleen. On kuitenkin todennäköistä, että suuryritysten työntekijöiden kansalliset koronapassipakot tullaan haastamaan oikeudessa,” artikkeli jatkaa.

Analyytikot muistuttavat, että he ovat jo aiemmin varoittaneet syksyllä valtamedian alarmistisesta eli hysteriaa lietsovasta koronauutisoinnista. Media on heidän mukaansa pakottanut poliitikot tekemään typeriä päätöksiä, joiden vuoksi olemme matkalla yhteiskuntaan, joka pakottaa kansalaiset ottamaan koronarokotteen ja lisäksi loputtoman määrän tehosterokotuksia.

Tartuntojen määrä lisääntynyt tehosterokotusten myötä

Artikkeli kritisoi Faucia ja hänen kollegoitaan muistuttamalla, että he lupasivat suurten korona-aaltojen olevan historiaa jo tilanteessa, jossa reilu 60 prosenttia aikuisista on saanut vähintään yhden koronapiikin. Nyt Faucin kollegat esimerkiksi Suomessa ovat siirtäneet maalitolppia saavutettuaan 80 prosentin kattavuuden, eikä loppua kansalaisten kärsimille rajoituksille ole näköpiirissä.

”Monet luulevat edelleen, että rokotukset estävät taudin leviämisen, mutta näin ei todellakaan ole. Vermontissa – osavaltiossa, jolla on Yhdysvaltojen suurin rokotekattavuus – ollaan todistettu tartuntamäärän räjähdysmäistä kasvua hiljattain. Esimerkiksi tämä tutkimus ei kyennyt havaitsemaan koronatartuntojen ja täysin rokotettujen ihmisten määrän välillä selkeää yhteyttä,” analyytikot toteavat.

Analyytikot viittaavat myös tutkimukseen Israelin koronatilastoista. Juutalaisvaltion koronapassi on todettu äärimmäisen tehottomaksi tartuntojen torjujaksi. Mikä hälyttävintä, Israelin tehosterokotuskampanjan aikana rokotettujen joukossa havaittiin huomattavasti enemmän koronapositiivisia kuin rokottamattomien joukossa. Onkin mahdollista, että tehosterokotukset ovat tehneet ihmisistä entistä haavoittuvaisempia.

Myös yli 99 prosentin rokotekattavuuden saavuttaneella Gibraltarilla tartuntojen määrä on kasvanut tehosterokotusten myötä. Analyytikoiden mukaan Pfizer on anonut Yhdysvaltojen viranomaisilta lupaa uusiin tehosterokotuksiin, mikä voi Israelin ja Gibraltarin kokemusten valossa johtaa tartuntamäärien rajuun nousuun amerikkalaisten keskuudessa lähitulevaisuudessa.

Kansalta edellytetään kriittisyyttä

Artikkelissa kannustetaan lukijoita suhtautumaan kriittisesti julkisuudessa esillä oleviin koronatilastoihin. Esimerkiksi tartuntamäärien kasvutiedot riippuvat voimakkaasti poliittisista päätöksistä, kuten siitä, kuinka matalalla kynnyksellä rokotettuja tulisi testata.

Useat sairaalat myös tilastoivat ”koronapotilaiksi” esimerkiksi murtuneen jalan vuoksi paikalle saapuneet kansalaiset, mikäli nämä ovat saaneet positiivisen koronatestituloksen viikon aikana. Tällöin hoitoa jalkansa vuoksi tarvitseva ihminen näyttää tilastoissa ihmiseltä, joka tarvitsee hoitoa ”koronaoireisiinsa”. Analyytikoiden siteeraamien tutkimusten mukaan virheellisesti luokitellut ”koronapotilaat” voivat muodostaa joissain tapauksissa jopa kolmasosan kaikista virallisten tilastojen ”sairaalahoitoa tarvitsevista koronapotilaista”.

Analyytikot varoittavat yhteiskuntaa nykyisen koronapolitiikan synkistä seurauksista. Koronapolitiikka on riistänyt kansalaisilta itsemääräämisoikeuden ja lukuisia kansalaisvapauksia. Koulujen sulkeminen on ollut myrkkyä lasten opinnoille ja sosiaaliselle elämälle. Lukijoita muistutetaan myös tuoreista brittitilastoista, joiden mukaan tavallista yli 10 000 ihmistä enemmän on viimeisten neljän kuukauden aikana kuollut tuntemattomista (ja koronaan liittymättömistä) syistä. Nähtäväksi jää, onko kyse vastuuttoman koronapolitiikan uhreista.

Lähde: Nordea (arkistoitu)

Anthony Fauci Elinkeinovapaus Hallitus Kokoontumisvapaus Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Liikkumisvapaus Mediakritiikki Nordea Pakkorokotukset Poliisivaltio Politiikka Rahoitus Rahoitusmarkkinat Rokotepassi Rokotteet Talous Ulkonaliikkumiskielto Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Kirjoittajat varoittavat, että radikaaleja yhteiskunnallisia sulkutoimenpiteitä kannattavat päättäjät ovat jälleen valmiita rajuihin toimenpiteisiin.”
  Kansanpetturipoliitikoilla ja medialla on näköjään selkeä tehtävä:
  Ajaa talous alas, ottaa lisää velkaa, tehdä hyväuskoisista kansalaisista koekaniineja, sekä saada kansa kääntymään toisiaan vastaan syyttämällä rokottamattomia aivan kaikesta.

  ” Israelin tehosterokotuskampanjan aikana rokotettujen joukossa havaittiin huomattavasti enemmän koronapositiivisia kuin rokottamattomien joukossa. Onkin mahdollista, että tehosterokotukset ovat tehneet ihmisistä entistä haavoittuvaisempia.”
  Tästä on jo aiemmin ollut paljon puhetta, rokotteet tulevat rampauttamaan ihmisten luonnollisen immuunipuolustuksen, jatkossa ihmisten heikentyneeseen immuunivasteeseen tarjotaan ratkaisuksi, mitäpä muutakaan, kuin rokotteita.

  Ihmisten täytyisi pysähtyä ajattelemaan tätä kaikkea jo nyt nähtyä, kuinka paljon on valehdeltu, peitelty ja peloteltu, sekä miettiä mitä kaikkea koronan varjolla pystytään tekemään tulevaisuudessa, jos kansa jatkaa lammaslaumassa alistumista.
  Vertailkaa niitä valtamedian kauhuotsikoita ja virallisia tilastoja, täsmääkö teidän mielestänne tämä ”pandemia” siihen pelottelun määrään, mikä näkyy joka päivä kaikissa valtamedioissa?

  • Hh1488

   Vastaa

   Mutta eihän suomalainen ”ihminen” kykene kriittiseen ajatteluun.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Tällä hetkellä olet valitettavan oikeassa, kun nykymenoa katsoo, niin keskiverto suomalainen on täysi retardi, joka ei osaa/jaksa hakea tietoa mistään, eikä käytä minuuttiakaan omia aivojaan ajatustyöhön ja mieti asioiden, sekä viranomaisten ja poliitikoiden idioottmaisia puheita.
    Jos sama meininki jatkuu lähitulevaisuudessa, suomalainen on täysin ansainnut kaikki tulevat kärsimykset, joita tähän kansakuntaan kohdistuu.

 • Despootti kommunistien vihreä aate

  Vastaa

  Äkää katsoko junaraiteilla seuraavaa ratapölkkyä ja miettikö onko se betonia vai puuta. Onko se kyllästetty kreosolilla vain formaliinilla. Katsokaa raiteiden päähän. Silloin näette määränpään. Korona on vain yksi huijaus tässä kokonisuudessa saaden ihmiset keskittymään ja käyttämään kaiken energiansa vain siihen.

  Kuka muistaa fraasit ”kestävä kehitys/-talous”, ”kierrrätys”, ”kiertotalous”, ”vihreä liike”, ”ilmaston lämpeneminen” jne… Kyseessä on sama asia joka toistuu aina eri nimellä: Valmistavan teollisuuden, ja sitäkauttta, elintason alasajo. Miksi valmistavan? Mitä valmistavassa on niin pahaa? Valmistavan teollisuuden ”pahuus” piilee siinä että sen tuotteita voi myydä ja valtio vaurastuu. ihmiset saavat työpaikkoja sekä yhteiskuntana heistä tulee riippumattomampia kansainvälisistä pankkiireista.

  Nyt Suomen taloudessa on tilanne jossa jälleenmyyytäviä tuotteita tuodaan maahan ja kukin meistä koittaa myydä niitä toisillemme. Sitä pidetään ihannoitavana. Maahantuojat ovat pankkiirien käsissä ja komennossa. Heidän tekemät voittonsa, jolla kansaamme köyhdytetään, virtaavat ulkomaille ja veroparatiiseihin. Sitäkautta pankkiirit lihoavat entisestään. Kansantaloudellisesti on parempi ostaa 20e peruskännykkä kuin 1300e iPhone. 

  Jo ‑70 luvulla silloinen ala-asteen luokanvalvojani (nykyinen sdp:n piiripäälikkö) kertoi meille että ”tulevaisuudessa 70% suomalaisista toimii palvelujen parissa. Ja kun te olette 35 vuotaita niin maailman tilanne on huonompi kuin nyt. Ruokaa ei riitä kaikille ja te joudutte kertomaan lapsillenne miten teidän lapsuudessanne kaikki oli paremmin”. Ei, en elänyt lapsuuttani Pirkkalassa (vrt. Pirkkalan paperit).

  Silloin en ymmärtänyt kokonaisuutta vaan mietin että ”Miten palveluista voi saada palkkaa? Palveluhan on ilmainen hyödyke”. Termin sisältöä on sen jälkeen markkinavoimien toimesta muutettu ja nykyinen ”palveluala” on siis kaupanalaa, atk:ta, sairaanhoitoa, … Eli me jokainen joudumme tekemään itsestämme työantajille tärkeitä ja keräämään rahaa kanssasuomalaisilta, jotta voittoja voidaan lähettää ulkomaille. Ja jos ei ole riittävästi voittoja, koko firma/osasto/yksikkö suljetaan kannattamattomana.

  No, onneksi sossupomon enustukset eivät vielä ole käyneet täyteen toteen. Meillä vielä on ruokaa vaikka fosfaatit lahjoitettiinkin amerikan alusmaalle, Norjalle. Kiinalaisille antamamme laivanrakennus tuottaa veronmaksajille tappiota noin 300 miljoonaa per laiva. Valmetin ja Ovakon tuotteet on lopetettu jo kauan aikaa sitten. Outokumpu pilkottiin ja myytin vähiten tarjoavalle. Lopun keskittyen materiaalin valmistukseen jonka arvo on 2e/kg. Valmet teki sähkömittareita, lämötila-antureita, vesimittareita, venttiileitä ja oikeastaan ihan kaikkea sitä mitä nyt tuodaan maahan. Ovako valmisti pultit ja mutterit, teräsprofiilit ja ‑putket jne. Outokumpu kupariputket ja alumiinituotteet. Samalla ollen maailman johtavin kaivsyhtiö ja maailman johtavin värillisten metallien jalostaja.

  On siis helppo nähdä miten tämä ”vihreä siirtymä”, donitsitalous, tuhoaa maamme. Siitä hetkestä kun nykypäivänä maahantuonti loppuu, puolen vuoden päästä on ihan kaikesta pula. Ja se vaikuttaa ruokasatoon joka verottaa väestöä rankalla kädellä. Eihän meillä ole edes Neuvostoliiton aikaista vaateteollisuutta.

  Toisaalta, silloin voi tulla uusia ammatteja kuten aikoinaan oli. Kuka muistaa ”hehkulampun korjaajan”?. Ko. henkilö pyöritteli ja tärisytti hehkulamppua niin pitkään että katkenneet langanpäät osuivat taas yhteen. No, nykyledejä ei paljon korjata. Tai PL-putkia. Toisaalta nämä olivat tietysti ammatteja jotka työllistvät mutteivat elättäneet. Pitivät kuitenkin hetken hengissä paremman huomisen toivossa.

  Suomalaisten suurin ongelma on: Jäte. Me heitämme pois kaikki ne mineraalit ja alkuaineet jotka olemme ostaneet. Myös ne joita ei ole meidän maaperällämme. Me maksamme EYL-keskusten määrittelemät hinnat (kierrätysmaksut) jotta ruotsalaiset ottavat ne vastaan ja jalostavat niistä taas meille myytäviä tuotteita. Miksi me emme osaisi tehdä sama?

  On aika pysähtyä ja miettiä miten meistä itse kukin voisi muuttaa omaa ja yhteistä tulevaisuuttamme. On aika aloittaa ”autotalliyrittäjänä”, ei verotettavan yrittäjänä, vaan viraapelina. Ja kun meitä on tarpeeksi laaja joukko joka ymmärtää talouden säännöt, voimme murtaa nykyisen oravanpyörän.

 • Menossa on viivytystaistelu

  Vastaa

  Nordean ”pokerinaaman” ymmärtää kun tietää minkälaiset kuplan päälle koko pankkitoiminta on rakennettu. Ja kaikkein suurin surku tässä on se että nimellinen pääkonttori on merkitty Suomeen, jolloin Nordean (siis Ruotsin) asuntokuplan puhkeamisen maksamme me: suomlaiset. Verojahan Nordea ei ole ”pääkonttorinsa” aikana maksanut Suomeen koska konttori on Holdingyhtiön yksi etäkonttori, joka vain nimettiin ”Pääkonttoriksi”, ja jonka kautta kierrätetään rahat paratiisisaarille.

  Mutta, miksi Nordea nyt pelaa ”upporikasta ja rutiköyhää”? Onhan se aikaisemminkin ollut tulilinjalla rahanpesusta ja Panama-paperista sekä ekaantumisesta järjestäytyyneeseen rikollisuuteen. Katotaampa mitä euroopan uutiset kertovat:

  - https://newstral.com/de/article/de/1209727633/rohstoffgigant-trafigura-warnt-europa-vor-stromausf%C3%A4llen-im-anstehenden-winter

  - https://taz.de/Oeko/!p4610/

  - https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/weltwirtschaft

  Mitä noista voidaan päätellä? 

  - ensi talvena on siis useita sähkökatkoja koska sähköä ei riitä euroopassa. ja muutkin raaka-aineet ovat kortilla. Miksi? mikä on muuttunut paitsi sähköautojen osalta?

  - ensi talven aikana kuolee satoja tuhansia ihmisiä ”koronaan”. Ai, mistä WHO sen jo nyt voi tietää?

  - Saksan maatalouteen tulee vuoden 2022 aikana konkurssibuumi. Ihmettelen koska Suomen enemmän maataloutta tuetaan vain Saksassa ja Sveitsissä. Ja Saksassa alkutuottajat ovat myös poikkeuksetta tuotteidenas jalostajia. Toisin kuin Suomessa. Ja sielä käytetään vanhaa kalustoa niin pitkään kun se on korjattavissa. 

  Ja vaikka maanviljeys on ”niin kannattamtonsta”, Suomessa S‑ryhmä perusti rahaston jolla ostaa talousvaikeuksiin jääneiltä maanviljelijöitä sekä S‑ryhmän maanvijelijöitä peltoja omaa tuotantoaan varten.

  - öljyn hinnankorotuspaineet ovat suuret ja se saattaa konkretisoitua heti joulun jälkeen. Öööö… muistutan että jo vuonna ‑85 öljyn barrellihinta oli ~110 $, ja silloin 99 bensiini maksoi 0,72mk itralta (0,12e/l). Paljonkos se on nyt?

  - Japani käynnistää ennennäkemättömn elvytyspaketin talouteensa. Missä on Sannan ja hallituksemme elvytyspaketti? Pakoloisista saatavaa ”hyvää” ei oikein voi laskea elvytykseksi.

  - jenkit asettavat lisää pakotteita Venäjälle ja vihreät kritisoivat Venäjän kaasuputkea.

  - Bundespankki sanoo että ihmisten tulee varautua jatkuvaan inflaatioon. Maassa jossa inflaation on pidettty koko eurossa olon ajan alle 2% vuodessa. Se on kasvanut merkittävästi korkoa Suomen >7% vuotuiseen inflaatioon nähden.

  … … …

  Nordea siis tietää että edessä on kylmä talvi, talvi jolloin kuolee paljon ihmisiä ja talvi jolloin moni yrittäjä ja maanviljelijä tekee konkurssin. Talvi jolloin energiaa ei riitä kaikille ja talvi jonka jälkeen ihmiset pistävät kulutuksensa minimiin.

  Tällä pokerinaamalla Nordea yrittää pelastaa sen mitä pelastettavissa on: siirtää varansa pois ”riskialttiilta businekelta”. Vakuudettomia lainoja on myönnetty roppakaupalla (eli roskalainoja). Ja jos nyt ihmiset jostain syystä hauaisivat siirtää tileillä olevat numerot esim. arvopaperipörssiin, olisi se Nordean kannalta äärimmäisen vahingollista. Vakuuksien puutumisen paljastuminen kaataisi pankin. Ja esim. suomalaiset tilien omistajat joutuivat hakemaan oikeuttaan Ruotsin valtion kassasta. Suomen valtiohan takaa tileillä olevat varat aina 100 000e:oon asti. Ei tule ihan heti vastaan. Nordea pelannee aikaa jossa jokainen päivä on taisteluvoitto ennenkuin euroopan muutokset alkavat kurittaa sen varallisuutta. Ja paljastaa mm. Ruotsin asuntokuplatalouden.

  Toivottavasti suomalaiset eivät usko tähän pokeri-lausuntoon. Muistattehan Viinasen vedonlyönnin televisiossa: Löi 500mk vetoa että huomena ei devalvoida. Ja silti heti aamusta devalvoitiin.

 • Zippo

  Vastaa

  On teillä jutut. Hauskaa luettavaa, kun muistaa että mikään ei pidä paikkaansa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Annatko esimerkin jostain, mikä ”ei pidä paikkaansa”?
   Mites muuten, hävisivätkö rajoitukset rokotuskattavuuden tultua täyteen?
   Vapauttiko jo ensimmäinen piikki?
   Oliko kolmas rokote ja kansallinen rokotepassi salaliittoteoria?
   Väitätkö, että edellä mainitut ”ei pidä paikkansa”?

  • Menossa on viivytystaistelu

   Vastaa

   Hienoa että viihdyt. Ja jos naurat niin aina parempi. Nauru pidentää ikää ja saa elämän näkymään kirkkaana. 

   Muista kuitenkin varautua vastaamaan kun sanon:”Mitäs minä sanoin”. Sillä usein itsepetos on yleisin petos. Ja sen jälkeen tulee vakuutuspetos.

 • ville vittunen

  Vastaa

  Ihanko oikeasti täällä (näillä sivuilla) jollain on sijoituksia? En usko oikeasti. ( minulla on sijoitettua rahaa, työtä tekemällä 40 vuotta.
  P.S,
  en ole vasemmistolainen

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kyllä on, mutta miten se tähän artikkelin sisältöön nyt varsinaisesti liittyy, kun tässä pääpointtina on rajoitukset, joita ylläpidetään hysteeristen valheiden avulla?

  • Keijo

   Vastaa

   Hienoa että olet ponnistellut pitkäjänteisesti varallisuutesi kasvattamiseksi. Mielenkiintoista mistä mahtoi kummuta tarve kirjoittaa moinen kommentti? Mahtaako tilanne henkisellä puolella olla yhtä vakavarainen, kuin taloudellisella?

  • Timo Tolkku

   Vastaa

   No sehän on hienoa että löytyy taloudellista kaukonäköisyyttä sekä korkea työmoraali, onneksi olkoon! Mutta miksi annat sen nousta hattuun? Tuollainen leijuminen on noloa.Vähättelyn sijaan voit antaa sijoitusvinkkejä ja auttaa kanssaihmisiä kehittymään paremmiksi ja fiksummiksi.Tätä et kuitenkaan tee.Mikäli uskot tämän palstan lukijoiden olevan kaikessa huonoja niin miksi sinunlaisesi huippuosaaja tuhlaa täällä aikaansa? Luuletko että esimerkiksi Elon Musk tulisi tänne vittuilemaan ja pätemään? Ei tietenkään, koska hän on huippukaveri ja sinä et.

 • Nationalisti

  Vastaa

  https://yle.fi/uutiset/3–12202778
  Kun totuus pyritään piilottamaan mahdollisimman nopeasti… Toivottavasti moni höynäytetty lukee tämän sijoittajakirjeen ja saa tätä kautta uutta näkemystä tästä ”pandemiasta”.
  Monen on vaikea myöntää itselleen, että ”joo, tulin huijatuksi ja nyt pelottaa mahdolliset rokotteen haittavaikutukset”, sen sijaan on helpompi uskotella, että ”kyllä ne terveysviranomaiset ja media on kansan puolella, eivät ne lääkeyhtiöiden ja omaa etua aja”.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Mikko Kärnä oli taas vaihteeksi ”järkyttynyt” tästä Nordean tekstistä.
  Kärnä on niin vastenmielinen ja tyhmä hahmo, että häneltä pitäisi poistaa kaikki oikeudet sosiaaliseen mediaan.

 • TT

  Vastaa

  Kas kummaa, rahaoikeistokin alkaa heräilemään kommunistiseen dystopiaan. Rahaoikeiston emopuolue Kokoomus tosin hämää heitä. Puolue leikkii olevansa oikeistopuolue, mutta tosiasiassa kannattaa globaalia kommunismia ja suuryritysten ja hallitusten ylivaltaa ja totalitaristisia otteita koronassa. Rahaoikeistossa on kenties vihdoin herätty siihen, etteivät rajoitukset ja toimenpiteet olekaan tilapäisiä, vaan niitä jatketaan ja tiukennetaan kunnes koko ihmiskunta on peruuttamattomasti orjuutettu. Tällöin myös pikku osakesijoittajan pelimerkit otetaan pois.

 • Reiska

  Vastaa

  Veikkaanpa, että artikkelin kirjoittaneet herrat täyttelevät tällä hetkellä työvoimatoimiston kaavakkeita. Totuuden kertomisesta kun tuppaa lähtemään työpaikka.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Te nuijat ette oke perillä siitä mitä viimeisenä vuotena on tapahtunut. Ette tietenkään kun luette magneettimediaa ja happanette peräkammarin poikina jossain itä- suomessa. Koko ajan on puhuttu, että rokotus lieventää tai poistaa kokonaan oireet, esin Kimi Räikkönen sairasti koronan kokonaan ilman oireita, ai että kuka on Räikkönen no ihan sama. Rokotus siis pelastaa ihmiset vakavalta taudilta . Perusssirauksia omaavat ja iäkkäät ihmiset saattavat joutua hoitoon, jopa tehohoitoon mutta jos vaikka katsotaan terveet rokotetut vs rintamakatkurit niin viette voiton 33- 0 tehohoitoon joutumisesta. Rokotetut myös tartuttavat tautia eteenpäin ja se on 100% varmaa, että te karkurit jokainen tulette sen sairastamaan. Kuka selviää vähällä, moni joutuu sairaalaan tejolle ja jos delviää hengissä voi jälkitautina olla kehkovamma joka ei korjaannu tai joku muu ikuinen vamma. Miettikää mitä menetätte. Sairaalavuoteella teille ei enää anneta piikkiä koska jälkikäteen se on tarpeeton. Saattohoidosta ei ole paluuta.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Voin vain ihmetellä minkälaista teidän partisaaniuskovaisten elämä on! Kun katsotte telkkaa niin toteatte ja mumisette: valetta propaa, kun luette lehtiä, mumisette valetta ja propaa. Kun menette bussiin ja joku puhuu koronasta sanotte; valetta ja propaa. Joudutte lääkäriin ja lääkäri suosittelee rokotusta sanotte valetta ja propaa. Ravintolaan ette pääse kun ei ole passia , sanotte valetta ja propaa. Tarjoilu lopetetaan passittomille klo 17.00 mumisette valetta ja propaa. Mitenhän on mahdollista että me olemme joutuneet Suomeen jossa 5,476,237 ihmistä ovat hurahtaneet uskoon em. medioille ja ovat lampaita sitä vastoin 3000 oikein ajattelevaa yrittää opastaa meitä???? Turha verrata että miljardit kärpäset ovat oikeassa kun sanovat, että paska on hyvää. Siinä on erona hyttynen ja ihmiset kehittyneet aivot. Olettaisin, että tekin olette lapsena olleet terveesti ajattelevia, mutta nyt murrosiässä haluatte kapinoida. Niin oli omien lapsienikin laita murrosiässä mikään ei sopinut mitä vanhemmat sanoivat. Nyt ovat kunnon kansalaisia kaksine rokotuksineen. Mitäs kun tekin 100% varmuudella sairastutte koronaan ja joudutte teholle ja hoitopaikat on täynnä ja anelette viimeisillä voimillanne happea ja lääkäri sanoo, että valetta ja propaa koko korona, sinulla on vain pieni syysflunssa. Ei muuta kuin tuonne varaston perälle saattohoitoon.

  • Juutalainen vapaamuurari valhe

   Vastaa

   Passipoliisi on trolli tai sitten menetetty tapaus.

   • Passipoliisi

    Vastaa

    Niin siis juuri tällä tavalla te ajattelette ja näette asian. Mistä te olette jääneet paitsi lapsena, äidinmaidosta, rakkaudesta vai onko vaan pää kolahtanut puuhun liian lujaa? Kaiken minkä näette sivistyneessä yhteiskunnassamme on teidän mielestä mätää, valhetta, sumutusta, ja pakottamista ???

  • Tietäjät tietää.

   Vastaa

   Pakko todeta, että todennäköisyys millekään komplikaatioille koronasta on erittäin pieni.
   Korona ei täytä edes THL:n omia pandemiasuosituksia.

 • Santeri

  Vastaa

  Mikaikä jauhaa paskaa? Mennähän arkaadian torille ja katotahan kuka on kova!

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Tyhjä tori Linnanjuhlat peruttu, sielläpähän kymmenen hengen joukkona puljaatte. Ei kiinnosta ketään eikä kukaan edes huomaa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Passipoliisi, onko elämäsi sisältö noin yksitoikkoista vai toimitko vain omaa tyhmyyttäsi lääkeyhtiöiden huijauksen uhrina ja edistät heidän propagandaansa?
  Ilmeisesti et ole myöskään siitä ymmärtänyt mitään, mitä sinulle on aiemmin selitetty juurta jaksaen näitä asioita. No, kaikilla ei valitettavasti tuo lukemisen ymmärtäminen ole niitä parhaita puolia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi