Kansallispuistot ovat rasistisia — ulkoilijat liian usein valkoisia

Yhdysvalloissa on herätty siihen tosiasiaan, että kansallispuistot ovat järjestäytyneen rasismin tulosta. Ne ovat paikkoja, jonne valkoiset voivat paeta ”monimuotoisuutta”.

Tiede & luonto

Kampanja luonnon ”monimuotoistamiseksi”.

”Ulkoilma ja julkiset maat kärsivät samasta järjestelmällisestä rasismista kuin muukin yhteiskunta”, kertoi Joel Pannel ABC:n raportissa nimeltä, ”America’s Great White Outdoors”, jonka mukaan ”kansallispuistot ovat rotuerottelun itsepäisiä linnakkeita.”

Tilastojen mukaan Yhdysvaltojen kansallispuistojen vierailijoista 77 prosenttia on valkoisia.

”Tämän maan tulevaisuus tulee olemaan yhä monimuotoisempi ja meillä tulee olemaan tässä maassa enemmän värillisiä kuin valkoisia, mutta kansallispuistomme ovat demografialtaan edelleen valkoisia”, sanoi ”Brown People Camping” ‑kampanjaa vetävä Ambreen Tariq samassa raportissa.

Ei-valkoiset pelkäävät puistonvartijoita

Moni kampanjoija myös sanoo, että tieto puistoista ja ulkoilma-aktiviteeteista ei ole suunniteltu ei-valkoisia silmällä pitäen. Puistojen kyltit ovat lähinnä englanniksi, eikä espanjaksi. Lisäksi ei-valkoiset kokevat poliisin univormua muistuttavat puistonvartijan virkavaatteet pelottaviksi.

Kansallispuistot kokonaisuudessaan rasistinen luomus

Pannel vielä summaa raportissa kansallispuistojen luomisen olleen kokonaisuudessaan rasistinen idea: ”Monin tavoin, ne luotiin siirtämällä alkuperäisasukkaat ja luomalla turvapaikkoja varakkaammille valkoisille, jotta he pääsevät pois kaupungeista, joista on tulossa entistä mustempia ja ruskeampia.”

Lähde: Breitbart

Rappiokulttuuri Rotu Tiede & luonto Ulkomaat Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi