Pentagon pyytää 114 miljoonan dollarin rahoitusta ”moninaisuuden ja inklusiivisuuden” edistämiseen

Lausunnoistaan päätellen Puolustusministeriö kuvittelee "moninaisuuden" vahvistavan armeijan sotilaallista kykyä.

Väestönvaihto

Yhdysvaltojen puolustusministeriö Pentagon on pyytänyt hallitukselta 114 miljoonan dollarin rahoitusta ”moninaisuusaloitteidensa” edistämiseen vuodelle 2024.

”Johtajat kaikilla tasoilla ovat vastuussa inklusiivisuuden ilmapiirin vaalimisesta, joka tukee moninaisuutta, on vapaa ongelmallisesta käytöksestä ja ei suvaitse vastatoimia valituksia tekeviä vastaan,” Pentagon julistaa vuoden 2024 budjettisuunnitelmissaan.

Puolustusministeriö ilmeisesti kuvittelee ”moninaisuuden” vahvistavan armeijan sotilaallista kykyä, sillä budjettisuunnitelmassa lukee myös: ”Pohjimmiltaan moninaisten taustojen, ajattelun, kokemuksen, asiantuntemuksen ja koulutuksen rekrytoiminen ja palveluksessa pitäminen vahvistaa globaalien taistelijoiden kykyjä, jotka ovat keskeisiä Pentagonin kaiken toiminnan kannalta.”

Voisi olettaa Yhdysvaltojen armeijan olevan vahvimmillaan, jos sinne rekrytoitaisiin lähinnä synnynnäisiä amerikkalaisia maskuliinisia heteromiehiä, mutta ilmeisesti Pentagon kuvittelee sotia voitettavan naisilla, transuilla ja Amerikan kansaan mitään verellistä tai historiallista yhteyttä omaavilla rotumuukalaisilla.

Lähde: Fox News

Politiikka Ulkomaat Väestönvaihto Yhdysvallat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Jos haetaan yksittäistä syytä, miksi USA häviää WW3:sen, niin se on tämä kavala kulttuurimarxilaisuuden käärme. Nuo ovat sitä paitsi aivan tosissaan noissa moninaisuus-fantasioissaan. Siitä tulee valtavirtaa USA:ssa.

  Natossa on se hyvä puoli, että siinä on mukana jotakuinkin tolkullisia maita kuten Puola ja Unkari, mutta vielä solmimaton DCA-sopimus tuo satavarmasti tämän amerikkalaisen hulluuden Suomeen, missä kaikki vihervasemmistolaiset lurjukset ottavat sen tietenkin ilomielin vastaan. Maanpuolustukseen sillä on heikentävä vaikutus, mutta eipä tarvitse olla ainakaan yksin tuon friikkisirkuksen kanssa.

 • Hybridi Hanna

  Vastaa

  Kuka tota paskavaltiota edes kunnioittaa joka suojelee ja aseistaa lastentappajia(Israel). Paitsi väkivaltaa ihannoivat Rupposet ja tekopyhät kristilliset. Käännä se toinenkin poski sanoo dorka.

 • p.grandell

  Vastaa

  ehkä tarkoitus onkin että transut sun muut saadaan tykinruuaksi käänteis politiikkaa, how knows?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi