Saksan hallitus: Ulkomaalaisen halpatyövoiman kielitaitovaatimukset romukoppaan

Olaf Scholzin mukaan Saksa kärsii huutavasta työvoimapulasta, minkä vuoksi maahanmuuton viimeisetkin esteet on purettava pika-aikataululla.

Väestönvaihto

Saksan hallitus tahtoo tehdä väestönvaihtopolitiikastaan entistä tehokkaampaa purkamalla ulkomaalaisen halpatyövoiman kielitaitovaatimuksia. Saksan liittokansleri Olaf Scholz puhui aiheesta hiljattain Intian pääministeri Narendra Modin kanssa.

Scholzin mukaan Saksa kärsii huutavasta työvoimapulasta, minkä vuoksi maahanmuuton viimeisetkin esteet on purettava pika-aikataululla. Liitokansleri vakuutteli yleisölle, että Saksa tarvitsee erityisesti intialaisia it-eksperttejä.

”Tahdomme tehdä viisumien myöntämisestä helpompaa,” Scholz julisti Intian-vierailullaan ja jatkoi: ”Tahdomme modernisoida lainsäädäntömme ja koko byrokraattisen prosessin [maahanmuuttoon liittyen].”

Kun Scholzilta kysyttiin hänen kantaansa kielitaidottomiin työntekijöihin, hän vakuutteli, että nyky-Saksassa saksan kieltä ei enää tarvita – halpatyövoima tulee toimeen myös englannilla.

Lähde: Breitbart

Globalismi Halpatyövoima Intia Maahanmuutto Olaf Scholz Rotu Saksa Talous Työvoima Ulkomaalainen työvoima Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Työelämästä tehdään entistä enemmän automaationa toimivaa, silti samaan aikaan huudetaan kovaan ääneen poliitikkojen toimesta, kuinka ”nyt on kovempi työvoimapula kuin koskaan”, kaikki ei nyt ihan täsmää.
  Näitä ”työvoimapulan paikkaajia” oikein vaaditaan lähinnä kehitysmaista, halutaan purkaa saatavuusharkinta kokonaan, joten senkään puoleen kaikki ei nyt oikein täsmää, heillä ei ole mitään annettavaa täällä.

  Tämä ”työvoimapula” on taas vain yksi kiertoilmaisu aggressiiviselle väestönvaihtoprojektille.

 • jjt

  Vastaa

  tämöisiä paska maita ei enää tee mieli puolustaa.mutta se kai se onkin tarkoitus,suuremassa kokonaisuudessa.eli eu.ssa.

 • Vapaus näyteikkunassa

  Vastaa

  Tätä viestiä saa vapaasti kopioida ja levittää. 

  Vaihtoehtomedia ja toiminta globaalia tyranniaa vastaan on epäonnistunut länsimaissa mukaan lukien Suomessa. Poljetaan paikallaan ja jutut kiertää kehää.

  Pahimmat painajaiset ovat toteutumassa. Elämä ja vapaus ovat vaarallisesti uhattuina. Olemme panttivankeina omissa maissamme.

  Miten pääsemme ulos tyranniasta ja poliisivaltiosta? Nyt ei pikku vaalit auta meitä yhtään. Kukaan ei kirjoita tai julkaise mitä konkreettista on tehtävä jotta kykenemme murtautumaan ulos tästä kuristavasta poliisivaltiosta ja liittovaltiosta.

  Miten panssariauto tehdään toimintakyvyttönäksi? Miten toimitaan siten että saamme vapautemme takaisin?

  Kuka osaa käyttää oikeita työkaluja?

  Kuka ymmärtää että vihreä tyrannia on vankila?

  Määräyksiä ja kieltoja jotka riistävät meidän vapauden ei tulla noudattamaan.

  • Sounds

   Vastaa

   Valitettavasti kukaan ei halua joutua vankilaan ja menettää työpaikkaansa/elämäänsä neekereiden, hinttien ja jutkujen takia. Me häviämme tämän taistelun joka tapauksessa, sillä laki on EU-liittovaltion puolella ja meitä vastaan. Eli meitän pitäisi tehdä vallankaappaus ja muuttaa lait? Ei tule tapahtumaan. NATO tai joku EU-armeija puuttuisi viimeistään peliin. Vaikka valtaisit eduskuntatalon, niin mikä olisi sitten seuraava siirtosi? Eihän täällä saada edes mielenosoituksiin porukkaa! Itsenäisyyspäivän marssit keräävät kiitettävästi porukkaa. Jotakin positiivista voidaan siis mainita.

   • Vapaus näyteikkunassa

    Vastaa

    Taistelu globaalia tyranniaa vastaan on epäonnistunut totaalisesti.

    Kun otetaan virstanpylvääksi vuosi 2001 ja suuret mielenosoitukset Euroopassa ja Pohjoisamerikassa, voidaan todeta että syyskuun 11 päivän iskujen jälkeen – joka käynnisti sodan terrorismia vastaan – olemme olleet jatkuvasti häviöllä taistelussa globaalia tyranniaa vastaan. Kaikki on ollut yhtä jatkuvaa peruuttelua, alistumista ja antautumista.

    Sen ei tarvitse olla näin. Aletaan vaatia että me saamme koulujen lukusaleihin vastapainoksi oppimateriaalia joka kumoaa YLE-sossu/poliisivaltion-globaalin, vihreän tyrannian propagandan.

    Nuorilla on kuitenkin jatkuva pääsy nettiin. Eikö aivot toimi? Vaihtoehtomedian tarjonta liian lokeroitua?

    Nyt on ymmärrettävä että eduskuntavaaleissa on vain häviäjiä, lukuunottamatta pientä poliittista yläluokkaa ja puolueiden sikailua.

    Suomalainen soveltuu sissi sodankäyntiin. Nyt on sen aika.

 • Sounds

  Vastaa

  Saksassahan jaetaan pamfletteja maahantunkeutujille, joissa lukee kuvin varustettuina, että saksalaismiehet suostuvat usein homoseksiin. Tällä strategialla ilmeisesti pyritään vähentämään saksalaisnaisten raiskauksia. Suomi mainostaa itseään arabiaksi ja somaliaksi maailmalla. Suomessa homma rullaa ja tulijoille tehdäänkin välittömästi toimeentulotukipäätös. Kela maksaa myös puhelinlaskut, puhelimet, ajokortit, autot, bensat, discorahat jmv., joihin suomalainen ei saa rahaa Kelalta. Uusille maahantunkeutujille tarvitaan sitten lisää terveyspalveluja ja valtava määrä palveluita, joita ilman heitä ei olisi edes olemassa: tulkkausta, ”kotoutusta” ja muita sosiaalihyysäyksiä. Onko maahantunkeutujien tarkoitus vain luoda lisää näitä työpaikkoja, jotta voidaan täten velkautua aina vain kiihtyvällä tahdilla EKP:lle?

 • Pete

  Vastaa

  ulkomaisen halpatyövoiman, ei ulkomaalaisen.

 • Vapaus näyteikkunassa

  Vastaa

  Sodassa globaalia tyranniaa vastaan häviö tarkoittaa orjayhteiskuntaa. Vapautta näyteikkunassa.

 • Vapaus näyteikkunassa

  Vastaa

  On enää kaksi vaihtoehtoa jäljellä:

  Vuoden 1956 Unkarin kansannousun malli. Naisministerit on helpompi raahata ulos kun niihin voi tarttua kiinni pitkiin hiuksiin ja raahata ne lähimpään lyhtytolppaan.

  Toinen vaihtoehto on sissisota koko EU alueella.

 • Teemu

  Vastaa

  ”Opetustyön nopea muutos ja opettajien työmäärän lisääntyminen”

  Yle uutisoi 2.3.2023 kuinka suomalaiset koulut ovat kriisissä: opettajat eivät enää pärjää plus- ja miinuslaskujakaan taitamattomien oppilaiden kanssa. Missä on menty pieleen, Suomi? Keitä nämä PISA-tuloksia upottavat oppilaat ovat? Miksi myös väkivalta ja raiskaukset ovat räjähtäneet maassamme? Väkiluku on kasvanut 4,9 miljoonasta (1990) 5,6 miljoonaan. Suomalaisten syntyvyys ei ole kasvanut tänä aikana. Voisiko joku nyt ratkaista tämän merkillisen mysteerin? Minä en keksi mitään selitystä. Ovatko koulut rasistisia? Luokkakoot vääriä? Voisiko Putin tai huono sää olla ilmiön takana? Ei ole osattu vastata ”uusiin haasteisiin” ja ”muuttuvan oppimisympäristöön”? Tuollaisia hienoja termejä keksitään ongelman syiksi! Minä kyllä oikeasti tiedän ratkaisun eli hieman pelleilin tuossa aiemmin, kun sanoin etten tiedä mistä ongelma johtuu…

  ”Jos ongelmia ei aleta pian ratkoa, opetusala voi olla kohta yhtä vaikeassa tilanteessa kuin hoitoala, arvioivat Ylen haastattelemat opetusalan ammattilaiset. Tilanne koskettaa kaikkia varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin saakka.”

  Lisää maahanmuuttajia – olisko siinä hyvä ehdotus, jolla Suomi Euroopan ja maailman ykköseksi kaikessa? Hoitoala ainakin aiottiin ratkaista kenialaisilla, thaimaalaisilla ja filippiiniläisillä. Kouluihinkin pitäisi nyt saada afrikkalaista ja aasialaista huippuosaamista! Ja oppilaiksi oikein kunnon mustia! Jos ei niitä saada tarpeeksi, niin ruskeatkin käyvät. Mutta mieluummin sellaisia violetinmustia; munakoisonvärisiä, pimeimmän Afrikan jalokiviä! Aasia käy myös, kunhan eivät ole 110 ÄO:n keksiarvosta tulevia kiinalaisia, japanilaisia tai korealaisia. EU-Suomeen kelpaa vain surkeimpien maiden surkein aines. Muistakaahan se! Eli crème de la crème… mutta ex-cremeä.

  ”Inkluusio” tulee aina myös esiin kun pohditaan tätä mystistä Suomea jäytävää ongelmaa. En aio ikinä selvittää mitä tuo termi tarkoittaa. Tiedän toki sanan merkityksen, mutta sen uuskielistä merkitystä en tiedä. Minulle riitti se, että opin mm. käsitteet ”seksuaalinen hätätila”, ”kivat peli- ja kokkailuhetket” sekä ”lämpimissä etelän maissa nuoret pojat nyt vain kehittyvät nopeammin ja heillä on erilainen, suorempi tapa lähestyä vastakkaista sukupuolta”. Rahalla ja resursseilla, kuulemma, ratkeaa tämäkin ongelma. Niin, ja sitten lisää niitä maahanmuuttajia voitaisiin ottaa myös. Ei unohdeta sitä, eihän? Se voisi toimia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi