Äärivasemmisto sosialisoi eläkeläispariskunnan asunnon pakolaisten käyttöön

Asunnossa asuu nyt kaksi syyrialaisperhettä sekä yksi kongolaisperhe.

Väestönvaihto

Äärivasemmisto on keksinyt alkaa käyttämään katutason sosialismia pakolaisten auttamiseen Ranskassa. Maison du Peuple (Kansan talo) ‑järjestön jäsenet sosialisoivat eläkeläispariskunnan kodin ja asuttivat sinne pakolaisia, kun pariskunta oli itse hoivakodissa hoidettavana.

Asunnossa asuu nyt kaksi syyrialaisperhettä sekä yksi kongolaisperhe. ”Se on meille ainoa tapa toimia ja antaa vastaus näille viranomaisten hylkäämille perheille. Tästä syystä ja muiden vaihtoehtojen puuttuessa valtaamme nyt vastentahtoisuudestamme huolimatta yksityisen talon, joka on ollut tyhjillään ja hylättynä yli vuoden”, järjestö kirjoittaa

Äärivasemmistolaiset eivät tietenkään halunneet luovuttaa omia asuntojaan pakolaisten käyttöön, vaan asunnoksi valittiin pois kotoa olevan puolustuskyvyttömän pariskunnan koti, joka ei kykene tappelemaan vastaankaan. Ranskan laki mahdollistaa tämän kaltaisen asunnon valtaamisen, joten viranomaiset ovat asian edessä kädettömiä.

Lähde: Kansalainen

Äärivasemmisto Ranska Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • society

  Vastaa

  Väestönvaihto salaliittoa jne

 • KPJJ

  Vastaa

  Johan se laki suomessakin väännettiin siihen malliin, että laajamittaisessa maahantulossa kiinteistöjä voidaan ottaa haltuun.

 • jjt

  Vastaa

  joo doria raportti,oisko vuodelta 2015 muistaakseni siinä oli ajoneuvojen haltuunottoja,pakolaisten asuttamista omakotitaloihin,jos pakolaisia tulee tietty määrä.ja myös heidän kuljettamista,asunnon omistajan toimesta,esim.discoon.

 • Anarkot on anuksesta

  Vastaa

  Eipä muuta kuin sian verta roiskimaan taloon, niin eiköhän matut lähde lipettiin. Punikkianarkoille turpaan sen verran, etteivät ole enää koskaan kykeneviä tekemään tällaisia rikoksia.

  • Topi

   Vastaa

   Joo, ja pekonia! Ja poltetaan yksi koraanikin! Hahaa! Tanssitaanko sadetanssia myös?

 • Karl Nygård Nygård

  Vastaa

  Kaikki tottelee Tokarevia. Ei lisättävää

 • Pokerinaama

  Vastaa

  ”joo doria raportti,oisko vuodelta 2015 muistaakseni siinä oli ajoneuvojen haltuunottoja,pakolaisten asuttamista omakotitaloihin,jos pakolaisia tulee tietty määrä.ja myös heidän kuljettamista,asunnon omistajan toimesta,esim.discoon.”
  Paperilla voivat ottaa asunnon haltuun, käytännössä eivät, jos vain joku pistää vastaan niin, että on valmis tekemään raatoja. Toki edellyttää että vastarintaa tulee lisää sen jälkeen, kun joku ottanut asiassa johtajuuden.

  • JDA

   Vastaa

   Meinaatko että joku Suomessa meinaa aseellisesti nousta EU:ta vastaan? Minä en usko. USA:ssakaan ei kansa ole noussut sortoa vastaan, vaikka siellä on hieman erilainen asekulttuuri. No, jos olet valmis kuolemaan, niin mikäs siinä. Onnea matkaan, toveri.

   • Pokerinaama

    Vastaa

    Matuille en anna kotiani, tuli mitä tahansa. Jos kotiini yritetään väkisin, niin olen valmis tappamaan. Kun lähtee taisteluun, niin pitää olla valmis tappamaan, ei kuolemaan. Se kuoleminen tapahtuu ihan ilman valmiina olemistakin, jos jää häviölle. Jos et ole koskaan valmis tappelemaan sen puolesta mikä on sinun, ei sinulle lopulta jää mitään ja saat kuolla polvillasi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Täysin käsittämätöntä tuo asuntojen valtaamisen laillisuus Ranskassa ja Espanjassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi